RODENSTOCK 46mm Yellow-Green 11

Код товару: 15262
Фото: RODENSTOCK 46mm Yellow-Green 11

У наявності

Ціна: 1 560 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Rodenstock Yellow-Green 11 filter M46 використовується лише у чорно-білій фотографії та підходить для постійної експлуатації при фотографуванні в цьому жанрі.
Жовто-зелений світлофільтр створює різницю в тонах від найсвітлішого до темного, наближає тоновий контраст до природного сприйняття ока, трохи збільшує контрастність зображення.
Цей кольоровий світлофільтр чудово підходить для зйомки пейзажів. Він чудово поділяє відтінки зеленого підсилює та виділяє світло-зелений колір листя, білі хмари та затемнює блакитне небо.
Також жовто-зелений фільтр рекомендується використовувати при портретній зйомці при природному освітленні, оскільки за рахунок сприятливого впливу на червоні тони він дозволяє трохи освітлити тон шкіри моделі і акцентувати увагу на виразі обличчя. 
Світлофільтр Rodenstock Yellow-Green 11 filter M46 виконаний з високоякісного оптичного скла Zeiss і укладений у фірмову латунну оправу з анодним покриттям, що перешкоджає дряпанню та зім'яттю моделі. 
Фільтр для об'єктиву Rodenstock Yellow-Green 11 спеціально розроблений для надширококутних об'єктивів, але також підходить для стандартних об'єктивів. Всі кольорові фільтри оснащені внутрішнім різьбленням та зовнішнім різьбленням того ж діаметру, що дозволяє встановлювати додаткові фільтри або кришку об'єктива. Кольоровий фільтр для чорно-білої фотографії Rodenstock має середню товщину оправи.
 

RODENSTOCK 46mm Yellow-Green 11 - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фільтри фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас інтернет магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Фільтр за собівартістю. Щоб швидко підібрати Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: RODENSTOCK і перед вами з'явиться Фільтри RODENSTOCK. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору RODENSTOCK 46mm Yellow-Green 11 Запитайте наших фахівців. Замовлений товар можна отримати Костянтинівці у стислі строки.

Діаметр різьблення
46 мм
Застосування
для ч/білих фото
Товщина оправи
середньої товщини
Матеріал оправи
латунь
Особливості
Кольоровий жовто-зелений (11) світлофільтр RODENSTOCK Yellow-Green 11 filter M46 призначений для впливу на переведення різних кольорів у сірі тони, тим самим роблячи сірий колір світлішим або темнішим. При цьому аксесуар дає можливість досягти достатньо правильної передачі тонів.
Додаткові можливості
Світлофільтр Rodenstock Yellow-Green 11 застосовується виключно для роботи з чорно-білими фотознімками. Жовто-зелений світлофільтр відмінно підійде для проведення фотосесії на відкритому повітрі в портретній фотозйомці та пейзажній фотозйомці.