Pentax 645D body

Код товару: 15325
Фото: Pentax 645D body

Нема в наявності

Ціна: 86 060 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  • Найвищий стандарт цифрової дзеркальної фототехніки: професійна середньоформатна фотокамера
  • Найкраща деталізація знімків: 40-мегапіксельна матриця розміром 44х33 мм
  • Компактний пиловологозахищений корпус з магнієвого сплаву: камера однаково добре працюватиме як у студії, так і на вулиці в екстремальних умовах
  • 11-точковий автофокус із 9 хрестоподібними сенсорами: зручно працювати не лише зі статичними сюжетами, а й вести оперативну репортажну зйомку
  • Сумісність із широким парком оптики: фотографу доступні як 18 об'єктивів системи PENTAX 645 поточного асортименту, так і легендарна оптика від перших неавтофокусних камер PENTAX 645
  • Ергономіка та зручність: незважаючи на розвинений функціонал і дуже серйозні можливості, управління камери не менш оперативне та зручне, ніж у малоформатної дзеркальної камери

Середньоформатна цифрова фотокамера PENTAX 645D є професійним інструментом найвищого класу і за багатьма характеристиками значно перевершує навіть дзеркальні топові цифрові фотоапарати з матрицями, що не перевищують за розміром 24х36 мм. Відмінна риса камер середнього формату - виключно висока роздільна здатність, багатство тонких переходів на фотознімку, ефективне управління глибиною різкості. PENTAX 645D поєднує в собі виняткову якість зображення, відмінну мобільність та визначну здатність зробити доступним професійну зйомку поза приміщенням. Завдяки великому, високопродуктивному сенсору (розмір 44х33мм) та оригінальним технологіям обробки зображення Pentax, камера виробляє екстра-чіткі кадри з роздільною здатністю приблизно 40 мільйонів ефективних пікселів.

Безкомпромісна якість зображення

PENTAX 645D оснащений великим CCD-сенсором розміром 44х33 мм, що приблизно в 1.7 разів більше, ніж аналоги 35мм формату. Приблизно 40 мільйонів ефективних пікселів гарантують ідеальну передачу всієї атмосфери сюжету та відчуття глибини у зображеннях із високою деталізацією.

Величезний потік інформації із 40-мегапіксельного сенсора обробляє високопродуктивний процесор PRIME II (PENTAX Real Image Engine). Завдяки потужності та досконалим алгоритмам, спеціально розробленим для середньоформатних камер, цей процесор забезпечує високоякісні зображення з багатими півтонами та реалістичною кольоропередачею.

Міцний пил - вологозахищений корпус

Унікальна особливість PENTAX 645D серед середньоформатних камер - пило-вологозахищена конструкція. Сам корпус виготовлений з легкого, але міцного сплаву магнію, що забезпечує його високу міцність та малу вагу. РК-екрани – інформаційний на верхній панелі камери, і основний – ззаду, надійно захищені надміцними склом. Крім цього, камера без проблем витримає роботу за негативних температур не менше -10? C. Будьте впевнені, що PENTAX 645D не підведе вас у найскладніших знімальних умовах.

При своїй приголомшливій надійності та захищеності корпус PENTAX 645D дуже компактний і ергономічний, а її вага становить не більше 1500 грам (з акумулятором і картою пам'яті), що також є унікальною особливістю цифрової середньоформатної камери від PENTAX.

Швидкий та точний автофокус

Система автофокусу SAFOX IX+ з 11 датчиками (з них 9 центральних – хрестоподібні) забезпечує високоточне фокусування навіть у непростих умовах. Під час фокусування, крім відстані до об'єкта, враховуються параметри встановленого на камеру об'єктива, дані про джерела світла у полі кадру. Завдяки чудовим показникам швидкості та точності фокусування, PENTAX 645D цілком може використовуватись і для оперативної репортажної зйомки.

Сумісність з великою різноманітністю об'єктивів та приладдя PENTAX

Особливість камери 645D – сумісність з усією оптикою, яку PENTAX випускав раніше для середньоформатних камер 6х4,5 з 1984 року. Поточна лінійка об'єктивів включає більше півтора десятка лінз, розроблених раніше для автофокусної плівкової системи PENTAX 645, так і асортимент об'єктивів, що постійно поповнюється, розроблених спеціально для нової цифрової середньоформатної дзеркалки. Крім цього для 645D без проблем підійдуть спалахи, акумулятори, системи дистанційного керування та багато інших аксесуарів, що випускаються для малоформатних цифрових дзеркальних камер PENTAX, що робить систему надзвичайно гнучкою та розвиненою.

Інші важливі особливості

 

  • Дуже гнучке керування експозицією забезпечує можливість індивідуального налаштування дискових селекторів кожного експозиційного режиму.
  • За допомогою унікальних гіперпрограмних та гіперручних режимів налаштування експозиції користувач може миттєво переходити з програмного або ручного режиму до пріоритету витримки та діафрагми.
  • У PENTAX 645D передбачена підтримка об'єктивів зі швидким ультразвуковим мотором фокусування. Без проблем підтримується стара оптика PENTAX із "викрутковим" приводом автофокусу.
  • Користувач має можливість самостійно відкалібрувати систему автофокусування (здійснити корекцію фронт- та бекфокусу): ввести стандартну поправку для всієї оптики, та індивідуальну для кількох об'єктивів.
  • Комплекс ексклюзивних технологій, ефективно бореться із забрудненнями сенсора зображення: механічне очищення Dust Removal II за рахунок спеціального інтенсивного руху матриці з частотою ультразвуку, унікальний режим пошуку порошинок на поверхні сенсора зображення Dust Alert.
  • PENTAX 645D дозволяє оперативно скоригувати колірний відтінок автоналаштування, будь-якого попереднього встановлення, ручної установки балансу білого по колірному колу та оперативно оцінити результат на РК-моніторі, натиснувши кнопку репетира діафрагми.
  • Електронний тривимірний рівень допоможе фотографу правильно встановити камеру під час зйомки пейзажу, архітектури та інших видів зйомки.
  • Для вирішення індивідуальних творчих завдань передбачена можливість обрати стиль зображення (Custom Image): "яскравий", "натуральний", "портрет", "пейзаж", "арт", "розмиття", "монохромний", "слайд" і точно підлаштувати кожен режим за допомогою налаштувань яскравості, чіткості, контрасту та насиченості.
  • Для захисту авторських прав PENTAX 645D вміє вносити в EXIF ​​дані зображення про ім'я фотографа і правовласників.

 

 

Pentax 645D body - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фотоапарати або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фотоапарат з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Фотоапарат, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Pentax і Ви побачите список з Фотоапарати Pentax. Як бачите, все досить просто. Ніяких сумнівів як товари. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Fujifilm. Виникли при підборі Pentax 645D body Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Івано-Франківську в необхідні терміни.

Матриця
Тип матриці ПЗЗ (CCD)
Розмір матриці big frame  / 44x33 mm /
Ефективне число МП 40
Максимальний розмір знімка 7264x5440 пікс
Світлочутливість (ІSO) 100-1600
Чищення матриці
Запис у RAW-форматі
Відсутність фільтра АА
Об'єктив
Кріплення (Байонет) Pen tax KAF2
Світлосила f/2.8
Фокусне відстань 55 мм
Ручна фокусування
Стабілізація зображення Відсутнє
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 11 шт
Привід автофокусування (викрутка)
Зйомка фото
Сюжетні програми 11
Кадрів у серії (RAW) 13 шт
Кадрів у серії (JPEG RAW) 10 шт
HDR
Експокорекція ± 5 EV, з кроком 1/3 EV
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Порти підключення HDMI
відеовихід
аудіовиход
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
стежить
Підстроювання фронт/бек
Видошукач та затвор
Видошукач оптичний (пентапризма)
Кроп видошукача 0.62 x
Охоплення кадру 98%
Витримка 30 - 1/4000 с
Серійна зйомка 1.1 кадр/с
Тип затвора механічний
Автоспуск
Дисплей
Діагональ дисплея 3 ''
Розширення дисплея 921 тис. пікс
Додатковий екран
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
Типи карт пам'яті SD, SD HC
Спалах
Вбудована спалах
Підключення зовнішнього спалахи
живлення
Тип живлення Акумулятор
Модель акумулятора D-Li9 0, D-BG4
Загальне
Модель зарядного пристрої D-LI90, D- LI90P
Матеріал корпуси магнієвий сплав
Габарити (ШхВхТ) 156x117x119 мм
Вага 1480 г