RODENSTOCK 77mm UV HR Digital Super MC

Код товару: 16188
Фото: RODENSTOCK 77mm UV HR Digital Super MC

Нема в наявності

Ціна: 4 454 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

RODENSTOCK ультрафіолетовий світлофільтр мультипросвітлений HR Digital Super MC UV-Filter
 
Фільтри Rodenstock HR Digital Super MC абсолютно безбарвні та пропускають видиме світло без перешкод, блокуючи ультрафіолетові промені. Ці промені дають надмірну кількість синього на кольорових знімках і тьмяно-туманного білого в чорно-білих фотографіях, а також можуть спричинити втрату чіткості на знімку. 
Довжини хвиль ультрафіолетового випромінювання коротші, ніж у фіолетових променів і становлять менше 380 нм. Більшість об'єктивів не скориговано на такі довжини хвиль, і тому зображення, відтворене УФ-випромінюванням, може бути не у фокусі із зображенням усіх інших кольорів. В результаті явна втрата різкості на фотознімках, отриманих при повністю відкритій діафрагмі, особливо при зйомці об'єктивами з великою світлосилою. 
Ультрафіолетові фільтри ідеальні при зйомці на великих висотах (наприклад, у горах), біля моря та ін. Зображення виходить яскравим і позбавленим синього відтінку, при цьому перенесення кольорів знімка не порушується.
Кратність ультрафіолетового фільтра дорівнює 1. Це означає, що його використання збільшення експозиції не потрібно. Тому ультрафіолетові фільтри рекомендуються для постійного носіння та застосовуються як захисні. А захищати передню лінзу об'єктива є від чого - це і пил, пісок, краплі дощу, а також відбитки пальців та всілякі механічні пошкодження. Адже світлофільтр набагато легше очистити від усілякого бруду ніж лінзу об'єктива.
Але не всі фільтри однаково корисні і в першу чергу вони мають бути дуже високою якістю. Якщо ви приєднуєте їх до об'єктиву або якимось іншим чином маєте на шляху оптичних променів від об'єкта, вони стають частиною оптичної системи, яка будує зображення. І будь-який дефект фільтра - не паралельність граней, свищуватість, брудні поверхні, стає рівносильним дефекту самого об'єктиву з неминучими втратами різкості, контрасту, дозволу дрібних деталей, які можуть досягати катастрофічних розмірів. (Р. Хеймен, "Світлофільтри").
 
HR скло
 
Скло Rodenstock HR має високий ступінь пропускання видимого світла і має захисний шар, що виключає появу подряпин, а також водовідштовхувальним покриттям, розробленим за принципом квітки лотоса. Завдяки мультипросвітленню з обох боків фільтра ефективно усувається паразитне відображення від матриці цифрового фотоапарата. 
Фільтри Rodenstock HR зменшують рівень ультрафіолетового проміння до 400 нм.
 
Високоякісна оправа
 
Тонка латунна оправа фільтра покрита спеціальним анодним шаром, який унеможливлює появу подряпин. Оправа Rodenstock дозволяє застосовувати світлофільтри не лише зі стандартними об'єктивами, але й без ризику віньєтування із надширококутними об'єктивами.
 
Особливості виготовлення фільтрів Rodenstock
 
Професійні фільтри Роденшток (Rodenstock) виготовляються виключно з первинної скляної сировини, що поставляється компанією Schott (Zeiss) – світового лідера у виробництві оптичного скла. Це гарантує, що вироби відповідають найвищим стандартам, які є основою неперевершеної репутації німецької індустрії виробництва оптики. За допомогою лазерного різання зі скляної циліндричної заготовки отримують фільтри необхідної товщини, після чого поверхні притираються та поліруються для досягнення максимальної паралельності площин та рівності країв. Надалі на фільтри з двох сторін наноситься багатошарове покриття, що просвітлює, стійке до пошкоджень. Щоб виключити зминання різьблення та забезпечити оптимальне центрування, всі фільтри Роденшток встановлюються в анодовані до чорноти латунні оправи.
Використання якісних матеріалів та сучасних технологій гарантує, що фільтри Роденшток є взірцем якості та мають надзвичайно високу прозорість, чистоту, безбарвність, однорідність, а також строго нормовані заломлюючу здатність та дисперсію.
Компанія Роденшток (Rodenstock) є лідером у виробництві високоточних оптичних пристроїв, а професійні фільтри Роденшток відповідають усім критеріям цифрової та класичної фотографії та по праву вважаються найкращими у своєму класі. Професійні фотографи по всьому світу довіряють фільтрам Роденшток і це, мабуть, найкраща рекомендація.
 
Компанія Rodenstock
 
Німецька компанія "Rodenstock" відома у світі як виробник оптичної продукції високого класу. Компанія "Rodenstock" - це традиційна відданість якості та багаторічний досвід виробництва високотехнологічної та інноваційної продукції.
Rodenstock є сімейною корпорацією. У 1877 радник з торгівлі Йозеф Роденшток заснував у місті Вюрцбурзі Інститут оптики "Einzelhandelsfirma Optisches Institut G. Rodenstock", при якому була відкрита майстерня з виробництва барометрів, точних ваг, вимірювальних приладів і лінз. Рубіж XX століття став для "Rodenstock" періодом становлення та розвитку промислової бази.
Переїзд компанії в столицю Баварії – місто Мюнхен, центр оптичної промисловості та тонкої механіки, будівництво заводів та розширення індустріальних потужностей, дозволили Йозефу Роденштоку протягом короткого періоду часу вийти на нові ринки збуту та перетворити марку Rodenstock на еталон якості та технічного прогресу, яким вона залишається і сьогодні.
 

RODENSTOCK 77mm UV HR Digital Super MC - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр зі знижками? Щоб точно підібрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: RODENSTOCK і Ви побачите всі необхідні Фільтри RODENSTOCK. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Marumi. Якщо виникли під час вибору RODENSTOCK 77mm UV HR Digital Super MC Питання можна прояснити у наших менеджерів. Транспортуємо продукцію в Олександрії в швидкі терміни.

Діаметр різьблення
77 мм
Кратність
1 година
Ослаблення експозиції
ні
Просвітлення
так, покращене двостороннє мультипросвітлення з антивандальним покриттям та захистом від усіляких забруднень.
Матеріал оправи
латунь, тонка із зовнішнім різьбленням, спеціально розроблена для надширококутних об'єктивів.
Особливості
Скло Rodenstock HR має високий ступінь пропускання видимого світла і має захисний шар, що виключає появу подряпин, а також водовідштовхувальним покриттям, розробленим за принципом квітки лотоса.
Додаткові можливості
Завдяки мультипросвітленню з обох боків фільтр ефективно усуває паразитне відображення від матриці цифрового фотоапарата.