Cokin P 153 Neutral Grey ND4(0.6)

Код товару: 16701
Фото: Cokin P 153 Neutral Grey ND4(0.6)

У наявності

Ціна: 703 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Cokin Neutral Density 4 - P153 - Нейтрально-сірий фільтр. Це фільтр нейтральної щільності (ND4), що дозволяє зменшити кількість світла, що потрапляє на плівку не впливаючи на колірний баланс.

Нейтрально-сірі фільтри дають фотографу можливість гнучкіше керувати налаштуваннями камери у яскраво освітлений день. ND фільтр зменшує кількість світла, що проходить в об'єктив, за рахунок чого фотограф може зменшити діафрагму, або збільшити витримку. Для зйомки відео в яскраві сонячні дні ці фільтри також будуть корисними.

Світлофільтри Cokin Cokin Neutral Density 4 - P153 застосовують для натурної зйомки - на березі моря, в місті. Фільтри нейтральні за кольором та помірні за щільністю. Вони контролюють кількість світла. Створені методом струминного напилення у вакуумі, вони зменшують кількість світла.

Фільтри Cokin мають квадратну форму. Встановлюються у спеціальний тримач на будь-який об'єктив з різьбленням від 49мм до 82мм через різьбове адаптерне кільце. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії P. При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника Cokin Р308 ще й обертати один одного. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Світлофільтр для власників серії P.