Cokin Adaptor Ring Z PRO 452

Код товару: 16837
Фото: Cokin Adaptor Ring Z PRO 452

У наявності

Ціна: 1 002 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кільце, що використовується для встановлення тримача фільтрів Cokin серії Z-PRO на об'єктив. Для об'єктивів, що мають різьблення під фільтр діаметром 52 мм.

Система Cokin дозволяє використовувати ті самі фільтри з різними об'єктивами. Як діє ця система?

Є різьбовий адаптер, який повертається в об'єктив, далі на різьбовий адаптер кріпиться тримач фільтрів, який ставляться вже безпосередньо фільтри, від однієї до трьох залежно від типу держателя. Фільтри Cokin виготовлені з високоякісного оптичного матеріалу. У системі Cokin близько 170 різних ефектних фільтрів, які можна комбінувати, домагаючись бажаного ефекту та вирішуючи тим самим будь-які творчі завдання, створюючи різні ефекти без багатогодинної роботи у Photoshop .

Дуже часто фотографи використовують кілька об'єктивів, які мають різне різьблення під фільтри. При використанні в даному випадку фільтрів Cokin не потрібно купувати тримач і фільтри для кожного об'єктива, необхідні тільки різьбові адаптери Cokin різного діаметру.
 

Cokin Adaptor Ring Z PRO 452 - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Система фільтрів Cokin фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Система фільтрів Cokin зі знижками? Щоб правильно вибрати Система фільтрів Cokin, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Cokin І Ви побачите перелік з Система фільтрів Cokin Cokin. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Cokin. Якщо з'явилися при купівлі Cokin Adaptor Ring Z PRO 452 Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлений товар можна отримати Львові найшвидше.