Cokin Z 002 Orange

Код товару: 16846
Фото: Cokin Z 002 Orange

У наявності

Ціна: 993 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кольоровий квадратний фільтр  Cokin Z 002 Orange  оранжевого кольору, з полімер, що не б'ється матеріалу. Застосовується для чорно-білої зйомки пейзажів, будівельних будівель. Основна його експлуатація відбувається при зйомці чорно-білих фотографій, оскільки він підвищує контраст між небом та хмарами, робить темнішими зелені рослини, дозволяє передавати чіткі контури об'єктів.

При кольоровій зйомці забарвлює зображення в помаранчевий колір, надаючи знімку неповторність.
 
Кріпиться фільтр за допомогою універсального тримача, який призначений для світлофільтрів серії  Z-PRO  через адаптерне кільце. Використання додаткового утримувача дозволить обертати світлофільтри відносно один одного. Усі фільтри серії  Z-pro  можуть використовуватися спільно з іншими фільтрами цієї серії, для досягнення додаткових ефектів при художній зйомці.

Cokin Z 002 Orange - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Система фільтрів Cokin та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Система фільтрів Cokin за низькою ціною? Щоб вам простіше було вибрати Система фільтрів Cokin, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Cokin і Ви побачите список з Система фільтрів Cokin Cokin. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Не варто сумніватися як товари. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими фірмами, наприклад Cokin. З'явилися під час підбору Cokin Z 002 Orange Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари отримаєте Україні у стислі строки.