Cokin Z 173 Varicolor Blue/Yellow

Код товару: 16864
Фото: Cokin Z 173 Varicolor Blue/Yellow

У наявності

Ціна: 9 286 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cokin Z 173 Varicolor Blue/Yellow - фільтр, що фарбує, який застосовується спільно з поляризаційним фільтром для зміни кольору в діапазоні тонування від синього до жовтого.

Світлофільтр Z 173 Varicolor Blue/Yellow застосовують у кольоровій фотографії для зйомки пейзажів (для посилення кольору або тонування), для підкреслення або видалення відблисків від води, для підкреслення або видалення зображення на поверхні води та скла. Поляризаційний фільтр зменшує кількість світла на 1,5-2,5 ступені.

Поляризаційні Фільтри Cokin зроблені зі скла та мають круглу форму, для зручності регулювання поляризаційного ефекту. Встановлюються у спеціальний утримувач на найближче до об'єктиву місце. Підходять на будь-який об'єктив з різьбленням від 52мм до 96мм через різьбове адаптерне кільце. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії Z-Pro. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Крім того, застосування спільно з лінійним поляризаційним світлофільтром (Р160) дозволяє отримувати фільтри різного кольору.

Світлофільтр для власників серії Z-Pro.