Cokin P 007 Infrared 720 (89B)

Код товару: К000000084
Фото: Cokin P 007 Infrared 720 (89B)

У наявності

Ціна: 1 143 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Cokin  Р007 Infrared – один з найцікавіших світлофільтрів – інфрачервоний. ІЧ-фільтр зобов'язує фотографа вивчити деякі тонкощі інфрачервоного пейзажу та витратити деякий час перед тим, як вийде саме те, що очікується! Інфрачервону фотозйомку можна робити як на плівковий, так і цифровий фотоапарати. Для найкращих результатів використовуйте фотоштатив. Фільтри Cokin мають квадратну форму. Встановлюються у спеціальний тримач на будь-який об'єктив з різьбленням від 49мм до 82мм через різьбове адаптерне кільце.

    Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії P. При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника Cokin Р308 ще й обертати один одного. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Cokin P 007 Infrared 720 (89B) - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Система фільтрів Cokin А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Система фільтрів Cokin на кращих умовах. Щоб не витрачати час на підбір Система фільтрів Cokin, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Cokin і Ви побачите доступні для замовлення Система фільтрів Cokin Cokin. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Cokin. Виникли при виборі Cokin P 007 Infrared 720 (89B) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Каменському в швидкі терміни.