Cokin Z 666 Gradual Fluo Blue 1

Код товару: К000000504
Фото: Cokin Z 666 Gradual Fluo Blue 1

У наявності

Ціна: 1 437 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Серія  Z-PRO ong>призначена для тих фотографів та операторів, які працюю з фотоапаратами середнього формату, та відеокамерами, що оснащені компедіумами, завдяки яким можлива робота із світлофільтрами квадратної та прямокутної форми.

Світлофільтр з однією половиною блакитного кольору, що плавно переходить. Друга половина повністю прозора. Кордон переходу знаходиться посередині світлофільтра, перепад блакитного кольору становить близько двох щаблів.
 
Фільтр даної моделі рекомендується для зйомки морських пейзажів у похмуру погоду. Використовується для підвищення синяви піднебіння, підкреслюючи при цьому колір ландшафту. Якщо використовувати фільтр вниз пофарбованою стороною, посилиться фарбування водоймища, хвиль. Підвищується насиченість кольору кадру.
 
Розмір світлофільтру 100*150мм, товщина 1,5мм. Завдяки прямокутній формі світлофільтра лінія переходу легко змінює своє положення, завдяки цьому межа лінії світлопоглинання буде перебувати в необхідному положенні. Кріпиться фільтр за допомогою універсального тримача, який призначений для світлофільтрів серії Z-PRO  через адаптерне кільце. Використання додаткового утримувача дозволить обертати світлофільтри відносно один одного. Усі фільтри серії  Z-pro  можуть використовуватися спільно з іншими фільтрами цієї серії, для досягнення додаткових ефектів при художній зйомці.

Cokin Z 666 Gradual Fluo Blue 1 - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Система фільтрів Cokin та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Система фільтрів Cokin з вигодами для бюджету Щоб максимально просто підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою зручної навігації. Введіть: Cokin і Ви побачите всі необхідні Система фільтрів Cokin Cokin. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Cokin. Якщо виникли при купівлі Cokin Z 666 Gradual Fluo Blue 1 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення можна забрати в Павлограді без затримок.