Cokin Neutral Grey ND2 (0.3) P152

Код товару: 13508
Фото: Cokin Neutral Grey ND2 (0.3)  P152

У наявності

Ціна: 750 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cokin Cokin Neutral Density 2 P152 - Нейтрально-сірий фільтр. Це фільтр нейтральної щільності (ND2), що дозволяє зменшити кількість світла, що потрапляє на плівку не впливаючи на колірний баланс.

Нейтрально-сірі фільтри дають фотографу можливість гнучкіше керувати налаштуваннями камери у яскраво освітлений день. ND фільтр зменшує кількість світла, що проходить в об'єктив, за рахунок чого фотограф може зменшити діафрагму, або збільшити витримку. Для зйомки відео в яскраві сонячні дні ці фільтри також будуть корисними.

Світлофільтри Cokin Cokin Neutral Density 2 - P152 застосовують для натурної зйомки - на березі моря, в місті. Фільтри нейтральні за кольором та помірні за щільністю. Вони контролюють кількість світла. Створені методом струминного напилення у вакуумі, вони зменшують кількість світла.

Фільтри Cokin мають квадратну форму. Встановлюються у спеціальний тримач на будь-який об'єктив з різьбленням від 49мм до 82мм через різьбове адаптерне кільце. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії P. При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника Cokin Р308 ще й обертати один одного. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Світлофільтр для власників серії P.

Cokin Neutral Grey ND2 (0.3) P152 - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Система фільтрів Cokin А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Система фільтрів Cokin за низькою ціною? Щоб простіше було підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Cokin і Ви побачите список з Система фільтрів Cokin Cokin. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Cokin. З'явилися при виборі Cokin Neutral Grey ND2 (0.3) P152 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кривому Розі якомога швидше.