Peak Design Набір затискних болтів Clamping Bolt Long (2PK-CB-8L)

Код товару: С000004176
Фото: Peak Design Набір затискних болтів Clamping Bolt Long (2PK-CB-8L)

У наявності

Ціна: 270 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Набір з 2 довгих болтів затискача для Capture® v2 та CapturePRO®, дозволяють кріпити Capture на товстіші ремені. Рекомендується для ременів, які товщі ніж 1,3 см. Зверніть увагу, що це ті ж болти, що поставляються з ProPad ™ і POV Kit.
 
Особливості:
Кріпіть Capture на товстіші ремені - Замініть стандартні затискні болти Capture цими довгими болтами і легко монтуйте Capture на ремені товщі 1,3 см.
Легко використовуйте Capture з ProPad та POV Kit – деякі аксесуари Capture поставляються зі стабілізуючими прокладками, на які затискається Capture. Ці довгі болти (вже включені з ProPad та POV Kit) полегшують кріплення Capture на ці підкладки.
Ультра-міцна конструкція - головки з анодованого алюмінію та стрижні з нержавіючої сталі - стійкі до атмосферних впливів та зроблені на віки.
Покращена здатність блокування - Наші болти Capture v2 мають покращений дизайн у порівнянні з болтами v1 - вони оснащені спеціальною геометрією головки, що запобігає Capture від послаблення на лямці вашого рюкзака під час використання.
 
 
 

Peak Design Набір затискних болтів Clamping Bolt Long (2PK-CB-8L) - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно підібрати Ремені для фотоапаратів або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет abcphoto. З асортименту виберіть Ремінь з вигодами для бюджету Щоб правильно вибрати Ремінь, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Peak Design і Вам будуть запропоновані різні Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад JJC. Якщо з'явилися при підборі Peak Design Набір затискних болтів Clamping Bolt Long (2PK-CB-8L) Запитайте нашого менеджера. Доставка проводиться Дніпропетровське якомога швидше.

Характеристики:
  • Артикул: CB-8L
  • Матеріал: Стрижень з нержавіючої сталі та алюмінієва поворотна головка
  • Розміри: діаметр голівки 18 мм, загальна довжина 29,5 мм
  • Розмір ремінця: Capture може кріпитися на ремені до 2,0 см *
  • Сумісність: Capture v2 та CapturePRO (не працює з Capture v1)
  • Гарантія: Довічна
*Товщина ременя вимірюється, коли ремінь стискається. Слід зазначити, що багато рюкзаків мають товстіші лямки, але стандартні затискні болти Capture також підійдуть до цих лямок (ременям), тому що вони виготовлені з губчастих матеріалів, які можуть стискатися.