Peak Design Slide Camera Strap (CF-SG-3)

Код товару: С000011256
Фото: Peak Design Slide Camera Strap (CF-SG-3)

У наявності

Ціна: 1 730 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
Світло-зелений ремінець Cuff Camera Wrist Strap від Peak Design дозволяє закріпити камеру, бінокль, далекомір або інший подібний елемент на зап'ясті, щоб він надійно та надійно тримався у руці. Ковзна пряжка з алюмінієвого сплаву дозволяє регулювати її нейлонову і шкіряну лямки для зручної і щільної посадки, в той час як виріб з'єднується з ремінцем за допомогою одного з двох Anchor Links, що додаються. Кожна анкерна ланка розрахована на навантаження 200 фунтів і створює міцну точку з'єднання, що замикається або відстібається, практично з будь-яким вушком для ремінця. Щоб забезпечити постійну безпеку вашого спорядження, анкери мають двошарові антиабразивні термопластичні шнури, які вказують, якщо вони отримали пошкодження і потребують заміни.

Для зручності зберігання або транспортування ремінець на зап'ястя Cuff можна від'єднати від Anchor Link і носити як браслет або помістити в мішечок з мікрофібри, що додається. При носінні у вигляді браслета ремінець можна обернути навколо зап'ястя і закріпити за допомогою магніту вздовж його поверхні.
 
 
 

Peak Design Slide Camera Strap (CF-SG-3) - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Ремені для фотоапаратів або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Ремінь на кращих умовах. Щоб швидко підібрати Ремінь, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Peak Design і Ви побачите доступні для замовлення Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Panasonic. Якщо виникли при купівлі Peak Design Slide Camera Strap (CF-SG-3) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Києві в необхідні терміни.