Peak Design Slide Camera Strap (CF-SG-3)

Код товару: С000011256
Фото: Peak Design Slide Camera Strap (CF-SG-3)

У наявності

Ціна: 1 670 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
Світло-зелений ремінець Cuff Camera Wrist Strap від Peak Design дозволяє закріпити камеру, бінокль, далекомір або інший подібний елемент на зап'ясті, щоб він надійно та надійно тримався у руці. Ковзна пряжка з алюмінієвого сплаву дозволяє регулювати її нейлонову і шкіряну лямки для зручної і щільної посадки, в той час як виріб з'єднується з ремінцем за допомогою одного з двох Anchor Links, що додаються. Кожна анкерна ланка розрахована на навантаження 200 фунтів і створює міцну точку з'єднання, що замикається або відстібається, практично з будь-яким вушком для ремінця. Щоб забезпечити постійну безпеку вашого спорядження, анкери мають двошарові антиабразивні термопластичні шнури, які вказують, якщо вони отримали пошкодження і потребують заміни.

Для зручності зберігання або транспортування ремінець на зап'ястя Cuff можна від'єднати від Anchor Link і носити як браслет або помістити в мішечок з мікрофібри, що додається. При носінні у вигляді браслета ремінець можна обернути навколо зап'ястя і закріпити за допомогою магніту вздовж його поверхні.
 
 
 

Peak Design Slide Camera Strap (CF-SG-3) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Ремені для фотоапаратів або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Ремінь за бюджетною ціною? Щоб точно підібрати Ремінь, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Peak Design і перед вами будуть Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Peak Design Slide Camera Strap (CF-SG-3) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Посилання прийде в Кропивницькому у мінімальні терміни.