Peak Design LACK Slide Camera Sling Strap (SLL-BK-3)

Код товару: С000007765
Фото: Peak Design LACK Slide Camera Sling Strap (SLL-BK-3)

У наявності

Ціна: 2 870 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  Універсальний ремінь із фірмовою системою кріплення та регулювання для дзеркальних та компактних камер. Ремінь має патентовану систему карабінів Peak Design Anchor Link, що дозволяє швидко від'єднати камеру або замінити її на інший апарат. Також у комплект включено швидкознімний майданчик стандарту Peak Design, завдяки якому камеру можна встановити на штатив або монопод.
  Інноваційна система налаштування дає можливість миттєво змінювати довжину ременя 95 см до 146 см. Дизайн передбачає носіння камери як на шиї, так і через плече. Дві сторони ременя мають різні властивості: одна сторона гладка, щоб мобільно привести камеру в робоче положення, а інша з нанесеними силіконовими смужками, які запобігають ковзанню при використанні ременя на шиї чи плечі. Якісний нейлон армований спеціальним волокном та може витримати навантаження до 90 кг. Майданчик та елементи кріплення виконані з анодованого алюмінію. У постачання включено чохол та додатковий комплект карабінів.
 
 
 

Peak Design LACK Slide Camera Sling Strap (SLL-BK-3) - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Ремені для фотоапаратів А також інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Ремінь за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Ремінь, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Peak Design і перед вами з'явиться все Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Chako. Якщо з'явилися при підборі Peak Design LACK Slide Camera Sling Strap (SLL-BK-3) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилання прийде в Тернополі в потрібні терміни.

Матеріал: армований нейлон, алюміній, пластик
 
Мінімальна довжина: 95 см
 
Максимальна довжина: 146 см
 
Ширина: 33 мм
 
Різьбові з'єднання для камери: 1/4 дюйми
 
Комплектація: ремінь,кріплення Anchor Link ,швидкознімний майданчик,чохол.