Cokin Z 664 Gradual Fluo Red 1

Код товару: К000000658
Фото: Cokin Z 664 Gradual Fluo Red 1

У наявності

Ціна: 1 416 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cokin Gradual Fluo Red 1 Z664 - градієнтний яскраво-червоний світлофільтр. Одна половина фільтра має плавний червоний перехід, інша прозора. Кордон переходу проходить посередині.

Серія світлофільтрів Cokin Gradual Fluo має вибухові яскраві кольори. За допомогою цих фільтрів Ви отримаєте широкий вибір кольорів для яскравих творчих фотографій. Відмінно підходить для зйомки краєвиду, архітектури.

Фільтри Cokin мають квадратну форму, що дозволяє легко змінювати положення лінії переходу, лінію межі світлопоглинання. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії Z-Pro. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Світлофільтр для власників серії Z-Pro.

Cokin Z 664 Gradual Fluo Red 1 - в електронному каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Система фільтрів Cokin або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Система фільтрів Cokin за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Система фільтрів Cokin, за допомогою зручної навігації. Введіть: Cokin і Ви побачите список з Система фільтрів Cokin Cokin. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка з нашого каталогу створені світовими виробниками, наприклад . Якщо з'явилися при купівлі Cokin Z 664 Gradual Fluo Red 1 Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Слов'янське в швидкі терміни.