Sony HVL-F32М (HVLF32M.CE7)

Код товару: С000006846
Фото: Sony HVL-F32М (HVLF32M.CE7)

У наявності

Ціна: 12 299 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Компактний і легкий спалах високої потужності у тонкому корпусі зручно брати із собою. Вона ідеально підходить для камер з байонетом E і має провідне число 32 (GN32). Її зручно використовувати для повсякденної зйомки та просто носити із собою завдяки плоскій конструкції.
 
Режим та налаштування інтенсивності спалаху відображаються на РК-панелі, а при низькому рівні заряду, що залишився, також виводиться попереджувальне повідомлення.
 
Спеціально розроблені герметизуючі вставки на стиках корпусу спалаху, РК-панелі, ніжки кріплення та рухомих частинах забезпечують максимальну надійність роботи спалаху навіть у найскладніших умовах зйомки, захищаючи від впливу пилу та вологи.
 
Зйомку зі спалахом можна виконувати, навіть якщо модуль спалаху від'єднано від камери. Це дозволяє створювати цікаві ефекти з тінями та досягати більшої глибини та об'єму в кадрі.
 
Синхронізувати спалах з високошвидкісним затвором в автоматичному режимі. Підтримка будь-якої швидкості затвора та бездротового керування.
 
Алгоритм ADI дозволяє отримувати точні дані про відстань між об'єктивом та об'єктом зйомки завдяки використанню методу TTL-виміру та точно регулювати рівень потужності спалаху незалежно від відображуючої здатності об'єктів у кадрі.
 
 

Sony HVL-F32М (HVLF32M.CE7) - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Спалахи та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Виберіть із каталогу Спалах на вигідних умовах. Щоб простіше було підібрати Спалах, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Sony і перед вами з'явиться все Спалахи Sony. Як бачите, все досить просто. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Yongnuo. Якщо виникли при купівлі Sony HVL-F32М (HVLF32M.CE7) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Доставка проводиться Бердянське найшвидше.

Провідне число
32
Режими TTL
Sony ADI/P-TTL
Діапазон зумування
Від 24 мм до 105 мм
Кут розсіювання
Від 23.3 ° до 84 °
Нахил головки (по вертикалі)
Від -8 ° до +90 °
Обертання головки (по горизонталі)
270°
Сумісність TTL
Sony ADI/P-TTL
Режим провідного спалаху
Ні
Бездротовий режим роботи
Так
Час перезаряджання
0.1 – 5 сек
Тип батареї
2 батареї типу АА
Комплектація
Спалах Sony HVL-F32M
М'який чохол
Розміри
66 x 119 x 82 мм
Вага
235 г
Гарантійний термін, міс.
24