Canon EOS 80D (Wi-Fi) body

Код товару: С000006395
Фото: Canon EOS 80D (Wi-Fi) body

Нема в наявності

Ціна: 39 271 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Canon EOS 80D – потужна, добре укомплектована DSLR-камера, яка оснащена всіма функціями для розвитку ваших творчих здібностей. Ця модель - ідеальний пристрій для ентузіастів, які люблять експериментувати з різними жанрами та стилями. Налаштування, що легко регулюються, подарують вам унікальний досвід використання камери при зйомці. 
 
Покращений фокус під час зйомки фото та відео
 
Незалежно від об'єкта вашої зйомки, під час зйомки спортивної події, дикої природи або динамічної дії, EOS 80D допоможе відобразити чудові кадри в найдрібніших деталях. Новий датчик забезпечує приголомшливу чіткість при масштабуванні, тоді як 45-точковий автофокус із датчиками перехресного типу дає можливість детальної зйомки зі швидкістю 7 кадрів на секунду. Точкове фокусування та широке охоплення відстеження дозволять Вам відбудувати композицію незалежно від того, де знаходиться об'єкт зйомки.
 
EOS 80D призначена для зйомки у різних умовах освітлення. Камера підтримує чутливість ISO 100-16000 із розширенням до ISO 25600. Система автофокусування камери продовжуватиме працювати навіть при місячному освітленні (-3 EV). 7560-піксельний RGB+IR датчик вимірювання експозиції вимірює як видимі, так і інфрачервоні випромінювання. А функція виявлення мерехтіння забезпечує послідовну експозицію під час зйомки в умовах мерехтливого штучного освітлення. Функція White Priority мінімізує можливість появи теплих тонів на знімках та відео.
 
Камера, що адаптується під Вас
 
Комплектація EOS 80D була ретельно розроблена до дрібних деталей для того, щоб задовольнити вимоги будь-якого фотографа або відеооператора. Нова камера легко налаштовується. А зручне розташування управління допоможе Вам отримати легкий доступ до режимів і параметрів, що найбільш використовуються. Інтелектуальний видошукач відображає 100% охоплення кадру, а також поточні налаштування. Ви можете використовувати 7.7 см (3-дюймовий) сенсорний дисплей Clear View LCD II Touch із змінним кутом нахилу, який ідеально підходить для зйомки в режимі Live View.
 
Виявіть свої таланти відеооператора
 
Під час створення відео-блогу з подорожі або кінематографічного відео, EOS 80D допоможе зняти високоякісне відео у форматі Full HD. Завдяки технології Canon Dual Pixel (CMOS-датчик автофокусування) камера забезпечує точне автофокусування та плавне відстеження фокусу. Швидкість та відстеження чутливості фокусу легко налаштовуються, що дозволяє легко контролювати процес фокусування відповідно до вибраного Вами стилю відео. 
 
Досвідчені відеооператори можуть бути впевнені, що отримають професійне відео. Камера підтримує формат 60р (MP4), який підходить для сповільненої зйомки при повному контролі фокусування. EOS 80D має вихід для навушників та мікрофона для повного контролю звуку під час зйомки.
 
Простота підключення, можливість дистанційної зйомки та розповсюдження контенту
 
Тепер Ви можете оцінити і насолодитися можливостями дистанційної зйомки за допомогою смартфона або планшета через спеціальний додаток Canon Camera Connect. Вбудований модуль Wi-Fi з підтримкою Dynamic NFC допоможе легко підключитися та передати зображення у форматі JPEG з EOS 80D на Ваші мобільні пристрої. Ви також можете підключатися та керувати камерою за допомогою персонального комп'ютера, без необхідності підключення до домашнього Wi-Fi-роутера. А також швидко та легко зберігати, переглядати та обмінюватися фотографіями та відео за допомогою пристрою Canon Connect Station CS100.
 
 
Особливості камери:
 
Розкрийте свій творчий потенціал
 
Потужна, універсальна та швидка камера, яка дозволить Вам розкрити свій творчий потенціал. Камера EOS 80D відмінно підходить для зйомки спортивних подій, портретів, пейзажів, вулиць, подорожей та зйомки при слабкому освітленні, а також для якісної відеозйомки завдяки інноваційним технологіям, які дозволяють отримувати чудові результати в будь-якій ситуації.
 
45-точкова система автофокусування хрестового типу
 
Не пропустіть жодного швидкоплинного руху спортивної гри та створюйте чіткі фотографії навіть при заливному світлі завдяки швидкореагуючій та точній системі автофокусування, яка працює у складних умовах освітлення до -3 EV. 45-точкова система автофокусування хрестового типу дозволяє вибрати точку або область фокусування відповідно до композиції та забезпечує високу точність та розширені можливості керування фокусом по широкій зоні, гарантуючи чудовий результат незалежно від місця встановлення об'єкта в кадрі.
 
Серійна зйомка 7 кадрів/с
 
Не пропустіть шанс і спіймайте потрібну мить завдяки максимальній швидкості серійної зйомки 7 кадрів/с при повній роздільній здатності. Ідеально підходить для зйомки спортивних змагань та дикої природи.
 
27 точок автофокусування f/8
 
Ваші знімки завжди будуть чіткими при використанні системи автофокусування з різними комбінаціями об'єктивів та телеконвертерів завдяки 27 точкам автофокусування, що підтримують фокусування при значенні діафрагми f/8.
 
Настроювані елементи управління
 
Насолоджуйтесь гнучкістю керування на камерах EOS середнього формату завдяки кнопкам, що налаштовуються, верхньому РК-дисплею і видошукачеві, які дозволяють Вам легко і швидко регулювати налаштування камери.
 
Приголомшливі фото та відео в різних умовах
 
Створюйте фотографії відмінної якості відповідно до Ваших творчих здібностей. Камера EOS 80D забезпечує чудові зображення в різних умовах освітлення, що передають усі деталі, кольори та настрій та готові для редагування та демонстрації завдяки 24.2-мегапіксельному датчику зображень CMOS APS-C та процесору DIGIC 6.
 
Датчик виміру експозиції з роздільною здатністю 7560 пікселів та розпізнаванням променів інфрачервоного спектру
 
Насолоджуйтесь точною та стабільною експозицією в різних умовах завдяки датчику виміру експозиції з роздільною здатністю 7560 пікселів та розпізнаванням променів інфрачервоного спектру, який працює в інфрачервоному діапазоні та видимому світлі.
 

 

Природні знімки в умовах слабкого освітлення
 
Створюйте природні атмосферні зображення при слабкому освітленні з широким діапазоном чутливості ISO 100–16000 (H:25 600), що дозволяє рідше використовувати спалах і дає більше можливостей роботи з короткою витримкою затвора.
 
Виявлення мерехтіння
 
Функція виявлення мерехтіння гарантує стабільну експозицію та кольори під час серійної зйомки під час миготливого штучного освітлення.
 
Зручний видошукач
 
Інтелектуальний видошукач з охопленням майже 100% дозволяє бачити кадр цілком і моментально відображає параметри зйомки. Знімайте непомітно у безшумному режимі безперервної зйомки на швидкості 3 кадри/с.
 
РК-екран із регульованим кутом нахилу та режимом Live View
 
Експериментуйте з творчими ракурсами і насолоджуйтесь інтуїтивним керуванням, використовуючи сенсорний РК-екран з регульованим кутом нахилу Clear View II та діагоналлю 7.7 см. Знімайте дію під іншим кутом, вибудовуючи компонування на екрані з безперервною зйомкою в режимі DMOS 5 кадрів/с.
 
Вбудований передавач для спалахів Speedlite
 
Творчі можливості зйомки шляхом розміщення спалахів Canon Speedlite поза камерою та керування ними через вбудований передавач EOS 80D.
 
Ідеально підходить для художньої відеозйомки
 
Знімайте відео професійної якості з функцією Dual Pixel CMOS AF, що забезпечує універсальну систему автофокусування, яка гарантує точне стеження та плавні переходи між планами різкості.
 
Творче управління фокусуванням
 
Керування чутливістю та швидкістю автофокусування Dual Pixel CMOS AF під час відеозйомки дозволяє Вам підлаштовувати фокусування під умови зйомки та створювати відео у сповільненому, звичайному або прискореному режимі.
 

 

Професійна якість звуку
 
Насолоджуйтесь повним контролем рівня гучності через меню камери та записуйте звук у професійній якості, використовуючи роз'єм для навушників та мікрофона.
 
Вибір форматів файлу
 
Записуйте файли у форматі MP4 та MOV з різною частотою кадрів та кодеками для зручності редагування та зберігання.
 
Потужне поєднання для відеозйомки
 
Для найкращих результатів відеозйомки використовуйте камеру EOS 80D з універсальним високопродуктивним об'єктивом EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM з технологією Nano USM, який забезпечує плавне і безшумне фокусування під час відеозйомки та надшвидке автофокусування. Використовуйте додатковий адаптер електроприводу зуму PZ-E1, якщо Вам потрібне точне керування зумом під час відеозйомки.
 
Бездротове керування та обмін інформацією
 
Знімайте фото та відео з бездротового зв'язку з сумісного мобільного пристрою, переглядаючи зображення та контролюючи параметри в режимі реального часу. Використовуючи програму Canon Camera Connect, ви зможете легко та швидко оцінити та передати зображення у форматі JPEG та відео у форматі MP4 на сумісні мобільні пристрої.
 
Миттєве підключення NFC
 
Всього одним дотиком миттєво підключайте камеру до сумісних пристроїв Android за допомогою технології NFC. Підключайтеся без проблем до інших пристроїв через Wi-Fi.
 
Прямий обмін
 
Безпосередньо надсилайте зображення з камери в соціальні мережі та хмарні послуги, такі як irista, використовуючи домашню мережу Wi-Fi, або друкуйте фотографії бездротового зв'язку на сумісному принтері. Передача зображень між камерами також доступу за умови використання сумісних пристроїв.
 
Програмне забезпечення EOS Utility
 
Підключайтеся до камери, де б Ви не знаходилися, через ПК або Mac, передавайте зображення і керуйте камерою віддалено, використовуючи програмне забезпечення EOS Utility, що входить до комплекту.
 
Особливості об'єктива:
 
Ідеальний перший крок у світ фотографії

 

Універсальний зум-об'єктив діаметром 18-55 мм підходить для зйомки різних сюжетів, від пейзажів, до портретів і об'єктів, що рухаються. Легка конструкція робить його ідеальним повсякденним об'єктивом.
 
Стабілізатор зображення з ефектом, еквівалентним 4 ступеням витримки, підвищує різкість
 
Оптичний стабілізатор зображення знижує ризик струсу камери і дозволяє фотографувати з рук без спалаху при низькому освітленні. Можна знімати з витримками в чотири рази довше за ті, які зазвичай допустимі для запобігання нерізкості внаслідок руху камери.
 
Плавне та безшумне фокусування під час відеозйомки
 
Технологія крокового приводу (STM) забезпечує практично безшумне фокусування, не перериваючи звук відео шумом, а також плавно і точно наводить на різкість під час зйомки.
Створений для чудових фотографій
 
Фокусування на невеликих об'єктах, з мінімальною відстанню фокусування всього 0.25 м. Передній елемент, що не обертається, полегшує використання фільтрів, а фокусувальне кільце дозволяє вручну коригувати фокусування в будь-який момент.
 
Відмінна якість зображення незалежно від об'єкта
 
Покриття Super Spectra використовується для усунення відблисків та підвищення різкості, а діафрагма із семи пелюсток забезпечує плавні та природні ефекти розмиття.
 
 
 
 
 
 
 

Canon EOS 80D (Wi-Fi) body - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Фотоапарати та інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Фотоапарат за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Фотоапарат, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Canon і перед вами з'явиться Фотоапарати Canon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Nikon. Виникли при замовленні Canon EOS 80D (Wi-Fi) body Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення заберіть у Луцьку в швидкі терміни.

Тип та розмір матриці 22,3 x 14,9 мм CMOS
Загальна кількість пікселів 25.8 млн.
Кількість ефективних пікселів 24.2 млн.
Тип кольорового фільтра Основні кольори
Фільтр нижніх частот Вбудований/Фіксований з покриттям фтору
Процесор обробки зображення DIGIC 6
Співвідношення сторін 3:2
Чутливість ISO Авто, 100-16000 (Розширений режим: 100-25600)
Формат фотографії JPEG, RAW
Система/точки автофокусування 45 точок автофокусування хрестового типу
Робочий діапазон автофокусування EV -3 – 18 (при 23°C та ISO100)
Режими автофокусування Інтелектуальне фокусування, Покадрове, Інтелектуальне фокусування з серво-режимом
Вибір точки автофокусування
Автоматичне: 45-точкове автофокусування
Ручний вибір: автофокусування по одній точці, зональне автофокусування
Фіксація автофокусування Фіксується при натисканні кнопки затвора наполовину в режимі автофокусування (One Shot AF) або при натисканні кнопки фіксації автофокусування.
Ручне фокусування Включається на об'єктиві
Відображення вибраної точки автофокусування Вказівки на РК-дисплеї у видошукачі, що працює на пропускання, а також на екрані швидкого керування
Передиктивне автофокусування Є, до 8 м
Режими експозиції Пріоритет діафрагми, Ручний, Програмний Авто, Пріоритет витримки
Режими виміру експозиції
Оціночний замір (пов'язаний з усіма точками автофокусування)
Частковий вимір (прибл. 6,0% площі видошукача)
Точковий замір (прибл. 3,8% від площі видошукача)
Центрально-зважений замір
Компенсація експозиції +/-5 EV з кроком 1/3 або 1/2 (можна поєднуватися з автоматичним брекетингом (AEB)).
Діапазон роботи експозаміру EV 1-20 (при 23°C з об'єктивом 50 мм f/1.4 та ISO100)
Брекетинг автоекспозиції 2, 3, 5 або 7 кадрів +/- 3 EV, з кроком 1/3 або 1/2 ступені
Тип затвора Фокальний затвор з електронним керуванням
Витримки 30–1/8000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна витримка (повний діапазон витримки – режим BULB)
Характеристики видошукача Пентапризму
Інформація у видошукачі Інформація про автофокусування, експозицію, спалах, зображення, акумулятор, виявлення мерехтіння, режим затвора, баланс білого, індикатор JPEG/RAW
Кут охоплення видошукача
прибл. 100%
Збільшення 0,95x
Винесена окулярна точка
Прибл. 22 мм (від центру лінзи окуляра)
Фіксація автоекспозиції
Автоматичний режим: доступний у режимі покадрового автофокусування при оцінювальному вимірюванні після досягнення фокусування.
Вручну: за допомогою кнопки фіксації експозиції у режимах творчої зони.
Налаштування балансу білого
Авто, Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампа розжарювання, Флуоресцентні лампи, Спалах, Користувальницький.
Компенсація балансу білого:
1. Синій/Бурштиновий +/-9
2. Пурпурний/Зелений +/-9
Установка балансу білого Є, може бути зареєстровано 1 налаштування
Брекетинг балансу білого +/-3 ступенів з кроком один ступінь
Фокусувальний екран Фіксований (ЖК-дисплей, що працює на пропускання)
Люстерко Напівпрозоре дзеркало швидкодіючого типу
Попередній перегляд глибини різкості Є, за допомогою кнопки попереднього перегляду
Спалах Авто, ручний спалах, вбудований передавач Speedlite
«Гарячий черевик» / роз'єм для підключення до ПК Так
X-синхронізація 1/250 c
Компенсація експозиції під час зйомки зі спалахом +/- 3 EV з кроком 1/2 або 1/3 ступеня
Брекетинг експозиції під час зйомки зі спалахом Є, із сумісним зовнішнім спалахом
Синхронізація за другою шторкою так
Зовнішній спалах E-TTL II зі спалахами Speedlite серії EX, можливість бездротового підключення кількох спалахів
Способи зйомки Покадрова, Серійна H, Серійна L, Безшумна покадрова, Безшумна серійна H, Безшумна серійна L, Автоспуск (2, 10 с + пульт)
Швидкість безперервної зйомки
Прибл. 7 кадрів/с (швидкість зберігається до 110 зображень JPEG (з карткою UHS-I) або 25 зображень RAW (з карткою UHS-I))
Роздільна здатність файлу
Макс. 6000 x 4000
Одночасний запис у форматах RAW+JPEG Є, будь-яка комбінація RAW+JPEG, M-RAW+JPEG, S-RAW+JPEG.
Функції користувача 26 функцій користувача
РК дисплей 3", TFT Clear View II, 1.04 млн. крапок, сенсорний
Яскравість дисплея 7 рівнів регулювання
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Підсвічування РК-екрана (EL) є
Автоспуск 2 с, 10 с
Мови меню 25 мов: англ., нім., франц., голландська, датська, португал., фінська, італ., норвеж., швед., іспан., грецька, рус., польська, чеська, угор., рум., укр. , тур., араб., тайська, спрощена китайська, традиційний кит., корейська та японська
Інтерфейс для підключення до комп'ютера USB 2.0 Hi-Speed ​​(Mini-B)
Інтерфейс для підключення до інших пристроїв
mini-HDMI (тип C)
3.5 мм вхід для зовнішнього мікрофону
3.5 мм вихід для навушників
2.5 мм вихід для пульта дистанційного керування
Wi-Fi з підтримкою NFC
Акумулятор LP-E6N, Li-Ion, 7.2 VDC, 1865 mAh
Ресурс акумуляторної батареї
Прибл. 960 кадрів (при 23°C)
Прибл. 860 кадрів (при 0°C)
Джерело живлення змінного струму Адаптер змінного струму AC-E6 (N), перехідник постійного струму LC-E6, зарядний пристрій LC-E6, автомобільний зарядний пристрій CBC-E6
Режим енергозбереження Автовимикання живлення після 1, 2, 4, 8, 15 або 30 хвилин.
Водо-/пиленепроникний корпус так
Матеріал корпусу Полікарбонатна смола з провідним скловолокном
Комплектація
Акумулятор LP-E6N
Зарядний пристрій LC-E6
Наглазник
Ремінь EW-EOS80D
Кришка корпусу RF-3
Документація
Габарити (Ш х В х Г) 139.0 x 105.2 x 78.5 мм
Вага 730 г (включаючи акумулятор та картку пам'яті)