Boya M1

Код товару: С000004236
Фото: Boya M1

У наявності

Ціна: 560 грн

Гарантія

6 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Всеспрямований петличний мікрофон, що відрізняється універсальністю у використанні, завдяки чому може експлуатуватися не тільки з DSLR і відеокамерами, але і з зовнішніми рекордерами і навіть зі смартфонами та планшетами.
Мікрофон оснащений стандартним 3,5мм штекером із позолоченими контактами та шестиметровим шнуром, що дозволяє оператору або звукорежисеру відійти на достатню відстань від об'єкта зйомки.
Батарея Boya BY-M1 знаходиться в окремому силовому блоці з можливістю відключення. Сам мікрофон може бути закріплений на елементах одягу чи інтер'єру за допомогою зручної та надійної кліпси.
Мікрофон відмінно підходить для використання в студії і, незважаючи на мікроскопічні розміри, забезпечує чудову якість звуку з гранично низьким рівнем шумів.
Комплектація Boya BY-M1:
  • кріплення на лацкант
  • перехідник jack 3,5 мм-6,3 мм
  • вітрозахист з поролону
  • батарея

 

Boya M1 - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Мікрофони або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Мікрофон на кращих умовах. Щоб вам простіше було підібрати Мікрофон, за допомогою фільтрів. Введіть: Boya і Вам будуть запропоновані різні Мікрофони Boya. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад SmallRig. Якщо виникли під час вибору Boya M1 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари отримаєте Дніпродзержинське максимально швидко.

Тип: електретний конденсаторний
Діаграма спрямованості: всеспрямована
Діапазон частот: 65Гц – 18кГц
Чутливість: - 30дБ + / - 3дБ / 0дБ = 1V/Pa, 1кГц
Співвідношення шум-сигнал: > 74дБ
Вхідний опір: 1кОм
Живлення: елементи LR44 (1шт.)
Підключення: стандартний 3,5мм роз'єм
Габарити: 18/8,3/8,3мм
Довжина шнура: 6,0м
Вага мікрофона: 2,5 гр
Вага модуля живлення: 18гр