Canon EOS 6D Mark II body

Код товару: С000007396
Фото: Canon EOS 6D Mark II body

У наявності

Ціна: 46 261 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 

Фотоапарат Canon EOS 6 D Mark II body

 Хочете ви творити нові проекти, займаєтеся фотозйомкою професійно або знімаєте для себе на аматорському рівні, в будь-якому випадку хочеться мати гарний пристрій, багатофункціональний, практичний та зручний. Вибираючи фотокамеру з великої кількості девайсів на ринку, важко зупинити перевагу конкретної моделі, адже кожна з них по-своєму хороша. Однією з таких моделей, купити яку сьогодні можна за прийнятною ціною в Києві, Україні, що має високі технічні характеристики, є створення японської компанії Canon – фотоапарат Кенон 6d mark 2 body eos (сьогодні послідовник її покращена модель Kenon mkiii – 3).

Технічні характеристики Canon EOS 6D Mark2

 Фотокамера Canon eos 6d mk2 (Канон/кенон/кенон 6д марк2, mark 11), представлена ​​в нашому магазині за доступною ціною «ABCФото» (Київ, Україна), має стильний, зручний та практичний дизайн, порівняно легка вага – 765 грам, чорний корпус має захист від пилу, вологи. Друге покоління має порівняно велику різницю від попередника, що дозволяє робити чіткі, яскраві знімки за будь-якої погоди, часу доби, місця знаходження.

У дзеркальній Camera Canon 6d mkII (mark ll) є 26,2 мега піксельний датчик, він дозволяє робити знімки з великою кількістю дрібних деталей, динамічний діапазон передає глибину, чіткість кожного фото, вловлюючи знімаються зі швидкістю 6,5 кадрів на хвилину. Пристрій гарантує якісні, реалістичні та глибинні фото, які навіть через тривалий час допоможуть з точністю відчути ті самі емоції та переживання.

Фокусування хрестового типу використовує в процесі всі 45 точок, воно дозволяє створювати живі та яскраві фотографії при місячному світлі, відстежувати об'єкти, що рухаються, знімати при малій глибині різкості. Екран в 3 дюйми поворотний, легко регулюється кут нахилу, можна знімати з верхнього та нижнього ракурсу, LCD-дисплей, підтримує режим Live View. Також є повнокадровий CMOS-сенсор розміром 36*24 мм, максимальний розмір кадру 6240*4160 пікселів.

 Відмінною особливістю Canon eos d6 mark II, який можна купити у нас за доступною ціною, є вбудований приймач переміщення. GPS фіксує ваші переміщення, тому для кожного знімка можна присвоїти свій хештег. Надалі це дозволить з точністю згадати де і коли було зроблено знімок.

Для зв'язку з мобільним пристроєм фотоапарат має вбудований Bluetooth, Wi-Fi, дозволяючи переглядати та редагувати фото прямо з телефону або планшета. Керування віддалено мобільним гаджетом можливе завдяки функції Live View. Зберігання інформації відбувається на карті Micro USB, живлення від літо-іонної батареї LP-E6N.

Камера Canon eos 6d mk II body, вартість якої не висока, дозволяє знімати відео у форматі Full HD, налаштування фокусу плавне Dual Pixel CMOS AF дозволяє створювати чіткі та красиві фото об'єктів, що рухаються. Вбудована система цифрової стабілізації має 5 осей, при зйомці дозволяє прибрати небажане тремтіння камери. Пристрій працює в роздільній здатності 4К, гарантує високу деталізацію кожного сюжету. Є фільтр нижніх частот – вбудований та фіксований.

Великий вибір режимів зйомки в налаштуваннях дозволить виконувати різні знімки за будь-яких умов - інтелектуальний сценарний, творчий, портрет, груповий знімок, пейзаж, спорт, діти, крупний план, світло свічок, нічний портрет і т.д. Особливістю моделі є можливість створювати фотоісторії. Photo Companion відкриває доступ до спеціальних можливостей, керує порадами експертів, дозволяє створювати унікальні та неповторні історії з ваших фото для привітань та просто сімейного перегляду.

Camera Canon 6d mark 2 body eos має високі технічні характеристики, дозволяє знімати фото і відео в кращому зображенні, має не високу ціну і купити можна в магазині цифрової техніки. Девайс продається без об'єктива.

Купівля фотоапаратів Кенон в Україні

 Придбати фотоапарат Canon Eos 6d Body price mark II (Кенон/Кенон 6д боді еос марк 2), mk III, IV та інші моделі марки, а також фотоапарати Sony, Nikon у Києві за вигідними цінами можна у нашому інтернет-магазині ABCФото (Дніпро, Київ, Україна). Ми є офіційним представником цих компаній в Україні, тому ціна у нас є доступною. Великий вибір фототоварів у нашому каталозі дозволить кожному любителю та професіоналу знайти необхідне для себе. На кожен товар надається гарантія, що регулярно проходять акції.

Доставка по Україні можлива транспортною компанією Нова Пошта.

 
 
 
 
 

Canon EOS 6D Mark II body - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фотоапарати А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Фотоапарат за низькою ціною? Щоб максимально просто підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами будуть усі Фотоапарати Canon. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Canon. Якщо виникли під час вибору Canon EOS 6D Mark II body Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Транспортуємо продукцію в Краматорську в необхідні терміни.

Тип та розмір матриці
Прибл. 35,9 x 24,0 мм CMOS
Загальна кількість пікселів
Прибл. 27,1 мегапіксела
Кількість ефективних пікселів
Прибл. 26,2 мегапіксела
Тип кольорового фільтра Основні кольори
Фільтр нижніх частот Вбудований/фіксований
Співвідношення сторін 3:2
Чутливість ISO
Фото: авто (100 - 40000), 100 - 40000 (з кроком 1/3 ступеня або цілий ступінь), в ручному режимі чутливість ISO може бути розширена до L: 50, H1: 51200, H2: 1024006
Відео: авто (100 - 25600), 100 - 25600 (з кроком 1/3 ступеня або цілий ступінь), в автоматичному та ручному режимі чутливість ISO може бути розширена до H1: 51200. H2: 102400
Стабілізатор зображення Оптичний стабілізатор зображення на сумісних об'єктивах Відео: доступна вбудована цифрова стабілізація зображення по 5 осях
Тип фокусування
Через оптичний видошукач
Система визначення фаз при формуванні вторинного зображення TTL за допомогою спеціального датчика автофокусування
У режимі Live View на РК-моніторі:
Система Dual Pixel CMOS AF. Пікселі визначення фаз, вбудовані в датчик зображення2
Система/точки автофокусування
Через оптичний видошукач:
45 точок автофокусування хрестового типу
(45 точок автофокусування хрестового типу для f/5.6, 27 точок (9 точок хрестового типу) для f/8, центральна точка подвійного хрестового типу для f/2.8 та f/5.6)
У режимі Live View на РК-моніторі:
Максимум 63 точок автофокусування (фіксоване положення на сітці 9x7) через автоматичний вибір камери
Робочий діапазон автофокусування
Через оптичний видошукач:
EV -3 – 18 (при 23 °C та ISO 100) з центральною точкою автофокусування та об'єктивом f/2.8 або більш світлосильним У режимі Live View на РК-моніторі:
EV -2,5 – 18 (при 23 °C та ISO 100) з покадровим автофокусуванням
Режими автофокусування
Через оптичний видошукач:
Покадрова автофокусування
Попереджувальна AI Servo AF (алгоритм AI Servo II)
Інтелектуальне автофокусування
У режимі Live View на РК-моніторі:
Покадрова автофокусування
Корекція автофокусування
Вибір точки автофокусування
Через оптичний видошукач:
Автоматичне: 45-точкове автофокусування
Ручний вибір: автофокусування по одній точці / точкове
Ручне налаштування: зональне автофокусування
Ручний вибір: автофокусування по великій зоні
Точки фокусування можуть вибиратися окремо для вертикального та горизонтального режимів зйомки
На РК-дисплеї:
Автоматична: AIAF по обличчю + відстеження; до 63 точок автофокусування, якщо не виявлено об'єкт зйомки/особа
Вибір вручну на сенсорному екрані або вільне розташування 1 точка автофокусування / 1 зони автофокусування (9 точок, сітка 3x3).
Фіксація автофокусування Фіксується при натисканні кнопки спуску затвора наполовину в режимі автофокусування (One Shot AF).
Ручне фокусування Включається на об'єктиві
Допоміжний промінь світла для автофокусування Додатковий спеціальний спалах Speedlite або додатковий передавач для спалахів Speedlite ST-E2
Відображення вибраної точки автофокусування У видошукачі, на РК-дисплеї, розташованому на верхній панелі камери, та на дисплеї швидкого керування
Передиктивне автофокусування так
Режими виміру експозиції
Через оптичний видошукач:
RGB + інфрачервоний датчик вимірювання експозиції з роздільною здатністю 7560 пікселів
Вимірювання з областю, розділеною на 63 сегменти (9 × 7)
(1) Оціночний замір (пов'язаний з усіма точками автофокусування)
(2) Частковий замір (прибл. 6,5 % площі видошукача)
(3) Точковий замір (прибл. 3,2 % площі видошукача)
(4) Центрально-зважений замір
У режимі Live View на РК-моніторі:
(1) Оціночний замір (315 зон)
(2) Часткове вимірювання (приблизно 6,3 % площі РК-екрана)
(3) Точковий вимір (приблизно 2,7 % площі РК-екрана)
(4) Центрально-зважений замір
Компенсація експозиції +/-5 EV з кроком 1/3 або 1/2 (можна поєднуватися з автоматичним брекетингом (AEB)).
Діапазон роботи експозаміру
Через оптичний видошукач:
EV 1-20 (при 23 °C, ISO 100)
У режимі Live View на РК-екрані
EV 0–20 (при 23 °C, ISO 100, оцінний замір)
Брекетинг автоекспозиції 2, 3, 5 або 7 кадрів +/- 3 EV, з кроком 1/3 або 1/2 ступені
Тип затвора Фокальний затвор з електронним керуванням
Витримки 30–1/4000 с (з кроком 1/2 або 1/3), ручна тривала витримка (Повний діапазон витримок. Доступний діапазон залежить від режиму зйомки).
Характеристики видошукача Пентазеркало
Кут охоплення видошукача
Прибл. 98%
Збільшення
Прибл. 0,71x
Фіксація автоекспозиції
Авто: в режимі покадрового автофокусування та оцінного вимірювання фіксується при досягненні фокусу.
Вручну: за допомогою кнопки фіксації експозиції у режимах творчої зони.
Баланс білого Автоматичний підбір балансу білого за допомогою матриці
Налаштування балансу білого Автоматичний баланс білого (пріоритет зовнішнього освітлення/пріоритет білого), Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампа розжарювання, Білий Флуоресцентні лампи, Спалах, Ручний, Температура кольору (прибл. 2500 K - 10000 K)
Установка балансу білого Так, можна зареєструвати одне налаштування
Брекетинг балансу білого
+/-3 ступенів з кроком один ступінь 2, 3, 5 або 7
Зсув синій/бурштиновий або пурпурний/зелений на вибір.
Підстроювання діоптрій Від -3 до 1 м-1 (діоптрії)
Фокусувальний екран Фіксований (ЖК-дисплей, що працює на пропускання)
Люстерко Напівпрозоре дзеркало швидкодіючого типу (співвідношення пропускання/відображення 40:60, зображення не обрізається краями дзеркала з об'єктивами 600 мм f/4 і менше)
Попередній перегляд глибини різкості Так, за допомогою кнопки попереднього перегляду глибини різкості.
Спалах Автоматичний режим E-TTL II, ручний вимір
X-синхронізація 1/180 с
Компенсація експозиції під час зйомки зі спалахом +/- 3 EV з кроком 1/2 або 1/3 ступеня
Брекетинг експозиції під час зйомки зі спалахом Так, із сумісним зовнішнім спалахом
Фіксація експозиції під час зйомки зі спалахом так
Синхронізація за другою шторкою так
Зовнішній спалах E-TTL II зі спалахами Speedlite серії EX, бездротове керування кількома спалахами (з додатковим аксесуаром)
РК дисплей Сенсорний TFT-дисплей Clear View II зі змінним кутом нахилу, діагоналлю 7,7 см (3,0") та співвідношенням сторін 3:2, приблизно 1,04 млн. крапок
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Мови меню 25 мов
Інтерфейс для підключення до комп'ютера Hi-Speed ​​USB (USB 2.0)
Інтерфейс для підключення до інших пристроїв Канали Wi-Fi (2,4 ГГц): IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n16
Ресурс акумуляторної батареї
Прибл. 1200 кадрів (при 23 ° C, AE 50%, FE 50%)
Прибл. 1100 кадрів (при 0 °C, AE 50%, FE 50%)
Джерело живлення змінного струму Адаптер змінного струму AC-E6 (N), перехідник постійного струму LC-E6E, зарядний пристрій LC-E6, автомобільний зарядний пристрій CBC-E6
Режим енергозбереження Живлення відключається через 1, 2, 4, 8 або 15 хв.
Матеріал корпусу алюмінієвий сплав та полікарбонатна смола зі скловолокном
Комплектація
EOS 6D Mark II
Наглазник Eb
Кришка корпусу камери RF-3
Ремінь для камери
Акумулятор LP-E6N
Зарядний пристрій LC-E6E
Посібник користувача
Габарити (Ш х В х Г) 144,0 x 110,5 x 74,8 мм
Вага
Прибл. 765 г