Canon EOS RP+MT ADP EF-EOSR 3380C041

Код товару: С000008646
Фото: Canon EOS RP+MT ADP EF-EOSR 3380C041

Нема в наявності

Ціна: 40 110 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
 

Canon EOS RP+MT ADP EF-EOSR

 Canon EOS RP body є бездзеркальною фотокамерою професійного використання. Дана модель відрізняється малою вагою та розмірами. Важить вона лише близько 485 грам. Корпус виготовлений із якісної пластмаси.

Модель має стандартний диск режимів та два диски, які служать для зміни налаштувань. Використання камери не потребує спеціальних навичок чи додаткового навчання. Є спеціальна кнопка для активації відео та кнопка швидкого доступу. Набір портів стандартний: для навушників, мікрофона, USB тощо. Є інфрачервоний датчик, який відповідає за автоматичне перемикання між дисплеєм та видошукачем, коли користувач наближає камеру до обличчя або прибирає її.

Поряд із відсіком для батареї у даної моделі розташований слот для картки пам'яті. Він працює зі швидкими картами UHS та SD формату. Рукоятка дуже ергономічна та зручно розташовується в руці. Сенсорний екран працює в режимі введення в меню та в режимі відтворення.

Режими роботи Canon EOS RP

 Тестування ISO показало, що зображення не втрачає своїх характеристик до 1600, а далі починає знижуватися рівень різкості. При зйомці вдень при природному освітленні деталі та експозиція добре обробляються. Навіть за умови яскравих сонячних променів дотримується відмінний баланс деталей тіней. Об'єкти зняті на великій відстані зберігають відмінну деталізацію, яку можна добре розглянути при потрібному збільшенні. Кольори зберігають свою яскравість, є можливість обробки тонів шкіри.

Доступна функція HDR кадрів, суть яких полягає у зйомці кількох експозицій та їх об'єднання для досягнення драматичного ефекту. Користувач може вибирати або змінювати рівень експозиції, а також додавати різні ефекти. Canon EOS RP має середню швидкість серійної зйомки, яка дорівнює 5 кадрів за секунду, хоча буфер кадрів у неї непоганий.

В умовах слабкого освітлення деталізація предметів зйомки залишається на належному рівні, проте ISO надто краще не піднімати. Апарат добре робить відео у форматі 1080р. Плавність переходів між об'єктами забезпечує подвійний піксельний АФ. Відеокліпи мають хорошу чіткість і детальність, добре та чітко представлені також кольори. Користувач має можливість налаштувати чутливість автофокусу, це необхідно для досягнення швидкого або повільного зміщення фокусу. Використовувати сенсорний екран відмінно для кодування фотографій, можна його використовувати навіть замість сенсорної панелі при активації EVF.

Заряду батареї фотокамери вистачає на 250 знімків при активному використанні дисплея.

Де придбати Canon EOS RP в Україні?

 Придбати Canon EOS RP у Києві за вигідними цінами можна на сайті нашої компанії ABCphoto. Ми працюємо на ринку продажу товарів для фотографії та фотопослуг уже понад 20 років. У нас в каталозі представлений широкий вибір товарів: фотоапарати, відеокамери, об'єктиви, чохли, штативи, сумки, фотоальбоми та карти пам'яті та багато іншого. Ми стежимо за всіма новинками на ринку та регулярно оновлюємо наш асортимент, при цьому ціна завжди залишається на доступному рівні. Наша компанія співпрацює лише з офіційними представниками фірм-виробників. Весь асортимент товарів має сертифікати та відповідає всім стандартам якості. У нас є широкий вибір послуг: реставрація та корекція зображень, виготовлення фотопродукції на замовлення та багато іншого. Наші консультанти з радістю вам допоможуть визначитися з вибором товару, правильно оформити покупку, гарантію та доставку.

 

 

 

 

 

 

Canon EOS RP+MT ADP EF-EOSR 3380C041 - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоапарати або інші аксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фотоапарат З вигодами для себе? Щоб запросто підібрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Canon і перед вами з'явиться Фотоапарати Canon. Як бачите, все досить просто. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари, представлені у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Fujifilm. Якщо з'явилися при виборі Canon EOS RP+MT ADP EF-EOSR 3380C041 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товар можна отримати в Черкасах у стислі строки.

Тип та розмір матриці
35,9 x 24 мм, CMOS
Загальна кількість пікселів
Прибл. 27,1 мегапікселя
Кількість ефективних пікселів
Прибл. 26,2-мегапіксельний
Тип кольорового фільтра
Основні кольори
Процесор обробки зображення
DIGIC 8
Об'єктив
RF (об'єктиви EF і EF-S можна встановити за допомогою адаптера кріплення EF-EOS R, адаптера кріплення EF-EOS R з кільцем керування або адаптера кріплення EF-EOS R зі вставним фільтром; несумісно з об'єктивами EF-M)
Співвідношення сторін
3:2
Тип фокусування
Система виявлення різниці фаз за допомогою датчика зображення (Dual Pixel CMOS AF)
Робочий діапазон автофокусування
EV -5 – 18 (при 23 °C та ISO 100)
Вибір точки автофокусування
Автоматичний вибір: обличчя + стеження + автофокусування на очах
Ручний вибір: 1-точкове автофокусування (розмір рамки автофокусування можна змінити)
Доступно 4779 положень автофокусування
Точкове автофокусування
Ручне налаштування: розширення точки автофокусування по 4 точках (вгору, вниз, ліворуч, праворуч)
Ручний вибір: розширення точки автофокусування по колу
Ручний вибір: зональне автофокусування (всі точки автофокусування поділені на 9 зон фокусування)
Режими виміру експозиції
У режимі реального часу з датчиком зображення, завмер по 384 зон (24x16)
(1) Оціночний замір (пов'язаний з усіма точками автофокусування)
(2) Частковий замір (прибл. 5,5% площі по центру видошукача)
(3) Точковий замір: центральний точковий замір (прибл. 2,7% площі видошукача по центру) Замір за точкою автофокусування не проводиться
(4) Центрально-зважений замір
Компенсація експозиції
+/-3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня (може використовуватися спільно з брекетингом автоекспозиції)
Брекетинг автоекспозиції
+/- 3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня
Характеристики видошукача
0,39-дюймовий електронний видошукач OLED
Винесена окулярна точка
Прибл. 22 мм (від центру окулярної лінзи) Від -4 до 1 м-1 (діоптрії)
Баланс білого
Автоматичний підбір балансу білого за допомогою матриці
Налаштування балансу білого
Автоматичний баланс білого (пріоритет зовнішнього освітлення/пріоритет білого), Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампа розжарювання, Флуоресцентні лампи,
Спалах, Користувальницький, Колірна температура
Установка балансу білого
Так, можна зареєструвати одне налаштування
Брекетинг балансу білого
+/-3 ступенів з кроком один ступінь Зсув синій/бурштиновий або пурпурний/зелений на вибір
РК дисплей
РК-екран Clear View LCD II 7,5 см (3,0"), приблизно 1,04 млн крапок
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Акумулятор
Літій-іонний акумулятор LP-E17 (входить до комплекту)
Карта пам'яті
1x SD/SDHC/SDXC та UHS-II
Операційне середовище
0–40 °C, при вологості 85% і менше
Габарити (Ш х В х Г)
132,5 × 85,0 × 70,0 мм
Вага
Прибл. 440 г