Peak Design LACK Slide Camera Sling Strap (SL-BK-3)

Код товару: С000007767
Фото: Peak Design LACK Slide Camera Sling Strap (SL-BK-3)

У наявності

Ціна: 3 350 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Універсальний ремінь із фірмовою системою кріплення та регулювання для дзеркальних та компактних камер. Ремінь має патентовану систему карабінів Peak Design Anchor Link, що дозволяє швидко від'єднати камеру або замінити її на інший апарат. Також у комплект включено швидкознімний майданчик стандарту Peak Design, завдяки якому камеру можна встановити на штатив або монопод.
Інноваційна система налаштування дає можливість миттєво змінювати довжину ременя 99 см до 145 см. Дизайн передбачає носіння камери як на шиї, так і через плече. Дві сторони ременя мають різні властивості: одна сторона гладка, щоб мобільно привести камеру в робоче положення, а інша з нанесеними силіконовими смужками, які запобігають ковзанню при використанні ременя на шиї чи плечі. Якісний нейлон армований спеціальним волокном та може витримати навантаження до 90 кг. Майданчик та елементи кріплення виконані з анодованого алюмінію. У постачання включено чохол та додатковий комплект карабінів.
 

Peak Design LACK Slide Camera Sling Strap (SL-BK-3) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Ремені для фотоапаратів або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Ремінь за бюджетною ціною? Щоб простіше було підібрати Ремінь, за допомогою зручної навігації. Введіть: Peak Design І Ви побачите перелік з Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Power Plant. Якщо з'явилися при купівлі Peak Design LACK Slide Camera Sling Strap (SL-BK-3) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Відправляємо продукцію в Україні в швидкі терміни.