Rime Lite i.4A

Код товару: С000007781
Фото: Rime Lite i.4A

Нема в наявності

Ціна: 17 862 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Rime Lite i.А

Rime Lite i.А – серія професійних високотехнологічних спалахів, абсолютний лідер споживчого попиту серед професійних фотографів.

Спалах Rime Litei.А мають мікропроцесорний контроль параметрів і дуже короткий імпульс до 1/12800 секунди. Це дає можливість фотографу здійснювати зйомку об'єктів, що швидко рухаються, динамічних сцен, «заморожування» бризок води і т.д.

Спалахи Rime Lite i.А доповнені новими режимами роботи: пріоритет швидкості імпульсу, серійна зйомка та стробоскопічна зйомка - 5/10/15 спалахів за секунду. Спалахи забезпечують точні параметри температури кольору при різних значеннях потужності. Великий світлодіодний дисплей дозволяє прочитувати параметри з великої відстані.

Студійні спалахи Rime Lite серії i.А оснащені інтерфейсним роз'ємом для фірмових радіосинхронізаторів Swing I та Swing III (опціонально). Використовуючи радіосинхронізатор Swing I, можна позбутися зайвих проводів і досягти більшого комфорту під час зйомки.

При використанні радіосинхронізатора Swing III фотограф отримує повний контроль над спалахами, керуючи ними прямо з передавача, встановленого на фотокамеру, а також високошвидкісну синхронізацію до 1/8000 секунд для фотокамер Canon і Nikon.

Спалахи цієї серії мають інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою зручних поворотних регуляторів, широкий діапазон зміни потужності імпульсного та пілотного світла з кроком 1/10 діафрагми, в діапазоні від 1 до 7 ступенів потужності для спалаху 600 Вт. Для спалаху потужністю 400 Вт – від 1 до 6 ступенів потужності. Час перезаряджання становить лише 0,05 – 0,9 секунди.

Пілотне світло спалахів має досить високу потужність - 300Вт, це дозволяє точно виставити освітлення, а при необхідності використовувати його для відео зйомки, попередньо відрегулювавши колірний баланс на фотокамері. У цьому випадку переконайтеся, що софтбокс, що використовується, здатний витримувати великі температури. Колірна температура пілотного світла становить 3400К.

Спалах Rime Lite i.А виготовлений з міцного фрезерованого алюмінієвого сплаву, має безшумну систему охолодження з вбудованим вентилятором, електронний захист від перегріву, скляний ковпак для захисту лампи від пошкоджень.

Висока якість, зручне управління, широкі функціональні можливості роблять ці спалахи ефективним та надійним інструментом для професійних фотографів. Компактність та мала вага дозволяють комфортно використовувати спалахи на виїзній зйомці за умови наявності мережі електроживлення 220 В.

Протягом усього гарантійного терміну ми здійснюємо заміну блоку, що вийшов з ладу, а не заміну окремих деталей. З ремонту Ви отримуєте практично новий спалах.

Гарантійний термін на всі спалахи Rime Lite складає 3 роки.

Особливості спалахів Rime Lite серії i.

  • висока надійність;
  • точність параметрів та зручність управління;
  • широкий діапазон зміни потужності імпульсного та пілотного світла з кроком 1/10 діафрагми, в діапазоні від 1 до 7 ступенів потужності; 
  • режим пріоритету швидкості імпульсу;
  • високошвидкісна синхронізація до 1/8000 секунд для фотокамер Canon і Nikon;
  • час перезаряджання 0,05 – 0,9 секунди;
  • короткий імпульс до 1/12800 секунд;
  • стробоскопічна зйомка - 5/10/15 спалахів за секунду;
  • безшумна система охолодження із вбудованим вентилятором;
  • міцний корпус із фрезерованого алюмінієвого сплаву;
  • електронний захист від перегріву;
  • потужне пілотне світло 300 Вт;
  • великий світлодіодний дисплей дозволяє зчитувати параметри з великої відстані;
  • система балансування для використання великих софтбоксів;
  • скляний ковпак для захисту лампи від пошкоджень;
  • компактні розміри та невелика вага;
  • байонет Bowens.

 

Rime Lite i.4A - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Спалахи студійні А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Спалах студійний за гарною ціною? Щоб запросто підібрати Спалах студійний, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Спалахи студійні Rime Lite. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Godox. Виникли при покупці Rime Lite i.4A Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлений товар можна отримати Кременчуці якомога швидше.

Модель  i.4A
Потужність (Дж) 400
Провідне число (1м/100 ISO) 32,5
Дистанційне керування (опціонально) Swing III
Синхронізація провідна, світлова, радіо (опціонально)
XB-T ні
Swing I так
Swing III так
TS-4 ні
Діапазон регулювання потужності 6.0 f ступенів діафрагми
Крок регулювання потужності 0,1 f ступенів діафрагми
Колірна температура (К) 5500 (+/-200)
Управління потужністю цифрове
Дисплей FND
Швидкість імпульсу (сек)   1/500 ~ 1/12800
Час перезаряджання (сек) 0,05 ~ 0,8
Синхронізація із затвором (сек) 1/250, до 1/8000 (Canon, Nikon) 
Режим пілотного світла пропорційно, незалежно, вкл/викл
Потужність пілотного світла, тип лампи, цоколь 300 Вт, галогенна, GX 6,35
живлення мережа 220В
Кількість спалахів (min/max) ***
Байонет Rime Lite/Bowens
Вага, кг) 2,2
Габарити (ДхШхВ, мм) 276x120x255
Комплектація спалах, лампа пілот, скляний ковпак, захисна кришка, синхрокабель, силовий кабель, інструкція
Гарантія (міс) 36