Rime Lite XB-Prime 1200

Код товару: С000007775
Фото: Rime Lite XB-Prime 1200

Нема в наявності

Ціна: 31 104 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Студійні спалахи серії XB Prime є флагманом у лінійці компанії Rime Lite.

Спалахи Rime Lite XB Prime мають мікропроцесорний контроль параметрів, мають високу точність і зручне управління, дають можливість реалізувати фотографу найкреативніші та художні ідеї.

Інженерам компанії вдалося скоротити час перезарядки, який тепер становить 0,05 – 1,2 секунди. Останній параметр 1,2 секунди показує час перезарядки на спалаху, потужністю 1200 Вт при спрацьовуванні на повній потужності!

Радіосинхронізатор XB-T (опціонально) дає можливість керувати включенням та вимкненням спалахів. Він має 16 каналів і дозволяє впевнено вести фотозйомку, навіть в умовах інших радіочастотних перешкод, наприклад синхронізаторів або спалахів інших фотографів. Зв'язок зі спалахом здійснюється радіоканалом на частоті 2,4 ГГц з відривом до 100 метрів.

Цифровий дисплей відображає потужність пілотного та імпульсного світла, а також множину додаткової інформації, включаючи температуру моноблока, кількість зроблених спалахів і т.д.   

Керування параметрами спалаху організовано за допомогою двох цифрових регуляторів, аналогічних тим, що встановлюються на дзеркальні сучасні фотокамери. Це спрощує та прискорює керування параметрами спалаху.

Спалахи XB Prime виготовлені із міцного фрезерованого алюмінієвого сплаву, мають зручне керування та сучасний дизайн. Система балансування дозволяє використовувати великі та важкі софтбокси.

Спалахи XB Prime мають широкий діапазон зміни потужності імпульсного і пілотного світла з кроком 1/10 діафрагми, в діапазоні від 1 до 7 ступенів потужності. При цьому спалахи забезпечують ідеально точні показники колірної температури.

Пілотне світло має високу потужність – 650 Вт, це дозволяє точно виставити освітлення, а за необхідності використовувати його для відеозйомки, відрегулювавши попередньо колірний баланс на фотокамері. У цьому випадку переконайтеся, що софтбокс, що використовується, здатний витримувати великі температури.

Висока якість, зручне управління, розумна ціна та сучасний дизайн роблять ці спалахи надійним інструментом для професійних фотографів.

Протягом усього гарантійного терміну ми здійснюємо заміну блоку, що вийшов з ладу, а не заміну окремих деталей. З ремонту Ви отримуєте практично новий спалах.

Гарантійний термін на всі спалахи Rime Lite складає 3 роки.

 

 

 

Особливості спалахів серії XB Prime:

  • висока надійність;
  • точність параметрів та зручність управління;
  • широкий діапазон зміни потужності імпульсного та пілотного світла з кроком 1/10 діафрагми, в діапазоні від 1 до 7 ступенів потужності; 
  • час перезаряджання 0,05 – 1,2 секунди;
  • безшумна система охолодження із вбудованим вентилятором;
  • міцний корпус із фрезерованого алюмінієвого сплаву;
  • електронний захист від перегріву;
  • потужне пілотне світло 650 Вт;
  • лічильник спрацьовувань спалаху;
  • система балансування для використання великих софтбоксів;
  • скляний ковпак для захисту лампи від пошкоджень;
  • байонет Bowens.

 

Rime Lite XB-Prime 1200 - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Спалахи студійні або інші аксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Спалах студійний на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на підбір Спалах студійний, за допомогою зручної навігації. Введіть: Rime Lite і Ви побачите, які доступні для замовлення Спалахи студійні Rime Lite. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Rime Lite. Якщо виникли під час вибору Rime Lite XB-Prime 1200 Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення отримаєте Сумах в швидкі терміни.

Модель XB-Prime Boom 1200
Потужність (Дж) 1200
Провідне число (1м/100 ISO) 90,1
Дистанційне керування (опціонально) PC (Windows), Mac (OS X), Tablet (Android, iOS)
Синхронізація провідна, світлова, радіо (опціонально)
XB-T так
Swing I так
Swing III ні
TS-4 ні
Діапазон регулювання потужності 7.0 f ступенів діафрагми
Крок регулювання потужності 0,1 f ступенів діафрагми
Колірна температура (К) 5500 (+/-200)
Управління потужністю цифрове
Дисплей LCD
Швидкість імпульсу (сек) 1/1300
Час перезаряджання (сек) 0,05 ~ 1,2
Синхронізація із затвором (сек) 1/250
Режим пілотного світла пропорційно, незалежно, вкл/викл
Потужність пілотного світла, тип лампи, цоколь 650 Вт, галогенна, GX 6,35
живлення  мережа 220В
Кількість спалахів (min/max) ***
Байонет Rime Lite/Bowens
Вага, кг) 1,6/3
Габарити ДхШхВ (мм) 275 x 120 x 115; 353 x 120 x115
Комплектація спалах, лампа пілот, скляний ковпак, захисна кришка, синхрокабель, силовий кабель, інструкція
Гарантія (міс) 36