Rime Lite TS-4C Canon (передавач)

Код товару: С000007879
Фото: Rime Lite TS-4C Canon (передавач)

У наявності

Ціна: 7 683 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Радіосинхронізатор Rime Lite TS-4

Професійний 99-канальний радіосинхронізатор TS-4 - сучасна високотехнологічна розробка компанії Rime Lite. TS-4 розроблений спеціально для нової лінійки спалахів з функцією TTL, має нові можливості, які підвищують комфорт і оперативність управління. Режим TTL будь-якої миті можна відключити і перейти на ручний режим для реалізації своїх творчих задумів.

TS-4 допускає синхронізацію до 1/250 секунди, а при використанні фотокамер Canon або Nikon - високошвидкісну синхронізацію до 1/8000.

TS-4 забезпечений LCD дисплеєм, на якому відображаються поточні налаштування спалаху, режими роботи, якість радіосигналу та інша інформація. Радіосинхронізатор у режимі TTL працює у двонаправленому режимі, передає інформацію від спалаху на передавач та назад, забезпечуючи замір експозиції та синхронізацію параметрів та налаштувань. 

Синхронізатор дозволяє реалізувати режим стробоскопічної зйомки, що генерує імпульси світла з регульованою частотою від 1 до 99 Гц. Це дозволяє створювати декілька фаз руху на одному знімку. Дуже зручна функція підсвічування автофокусу, яка дозволить без проблем працювати в умовах слабкого освітлення

Стійкий до радіоперешкод діапазон 2,4 ГГц дозволяє працювати передавачу у складних умовах на відстані до 100 метрів. Відсутність дротів та повний контроль над обладнанням – мрія кожного фотографа, яка може стати реальністю з використанням передавача Rime Lite TS-4.

TS-4 - чудовий професійний радіосинхронізатор для студійної, виїзної, весільної та творчої фотозйомки допоможе реалізувати фотографу найскладніші творчі задуми.

Особливості передавача TS-4:

  • робоча частота 2,4 ГГц; радіус дії до 100м;
  • синхронізація із затвором у діапазоні від 1/200 сек до 1/8000 сек у режимі високошвидкісної синхронізації HSS;
  • робота з двома системами TTL (Canon та Nikon);
  • наявність РК-дисплея з підсвічуванням з відображенням поточних параметрів;
  • наявність клавіш швидкого доступу до налаштувань та режиму енергозбереження;
  • з передавача можна керувати спалахами, що знаходяться в одній з чотирьох груп, що працюють в одному з дев'яносто дев'яти каналів;
  • з передавача можна змінювати всі параметри спалаху і навіть увімкнути режим підсвічування автофокусу;
  • режим стробоскопа;
  • передавач живиться від двох батарей ААА.

 

Rime Lite TS-4C Canon (передавач) - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Синхронізатори для спалахів А також інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Синхронізатор З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Синхронізатор, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і перед вами з'явиться Синхронізатори для спалахів Rime Lite. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Yongnuo. Якщо виникли при купівлі Rime Lite TS-4C Canon (передавач) Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Чернівцях у мінімальні терміни.

Модель TS-4C
Кількість каналів 4 групи, 99 каналів
Радіо частота (ГГц) 2.4 
Максимальна дальність (м) 100
Синхронізація (сек) до 1/8000
Харчування приймача  
Живлення передавача AA
Сумісність Canon
Комплектація передавач
Гарантія (міс) 12