Rime Lite TS-4N Nikon (передавач)

Код товару: С000007880
Фото: Rime Lite TS-4N Nikon (передавач)

Нема в наявності

Ціна: 7 683 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Радіосинхронізатор Rime Lite TS-4

Профессиональный 99-ти канальный радиосинхронизатор TS-4 - современная высокотехнологичная разработка компании Rime Lite. TS-4 разработан специально для новой линейки вспышек с функцией TTL, обладает новыми возможностями, которые повышают комфорт и оперативность управления. Режим TTLв любой момент можно отключить и перейти на ручной режим для реализации своих творческих замыслов.

TS-4 допускает синхронизацию до 1/250 секунды, а при использовании фотокамер Canonили Nikon- высокоскоростную синхронизацию до 1/8000.

TS-4 снабжен LCD дисплеем на котором отображаются текущие настройки вспышки, режимы работы, качество радиосигнала и другая информация. Радиосинхронизатор в режиме TTL работает в двунаправленном режиме, передает информацию от вспышки на передатчик и обратно, обеспечивая замер экспозиции и синхронизацию параметров и настроек. 

Синхронізатор дозволяє реалізувати режим стробоскопічної зйомки, що генерує імпульси світла з регульованою частотою від 1 до 99 Гц. Це дозволяє створювати декілька фаз руху на одному знімку. Дуже зручна функція підсвічування автофокусу, яка дозволить без проблем працювати в умовах слабкого освітлення

Стійкий до радіоперешкод діапазон 2,4 ГГц дозволяє працювати передавачу у складних умовах на відстані до 100 метрів. Відсутність дротів та повний контроль над обладнанням – мрія кожного фотографа, яка може стати реальністю з використанням передавача Rime Lite TS-4.

TS-4 - чудовий професійний радіосинхронізатор для студійної, виїзної, весільної та творчої фотозйомки допоможе реалізувати фотографу найскладніші творчі задуми.

Особливості передавача TS-4:

  • робоча частота 2,4 ГГц; радіус дії до 100м;
  • синхронізація із затвором у діапазоні від 1/200 сек до 1/8000 сек у режимі високошвидкісної синхронізації HSS;
  • робота з двома системами TTL (Canon та Nikon);
  • наявність РК-дисплея з підсвічуванням з відображенням поточних параметрів;
  • наявність клавіш швидкого доступу до налаштувань та режиму енергозбереження;
  • з передавача можна керувати спалахами, що знаходяться в одній з чотирьох груп, що працюють в одному з дев'яносто дев'яти каналів;
  • з передавача можна змінювати всі параметри спалаху і навіть увімкнути режим підсвічування автофокусу;
  • режим стробоскопа;
  • передавач живиться від двох батарей ААА.

 

Rime Lite TS-4N Nikon (передавач) - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Синхронізатори для спалахів та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Синхронізатор на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Синхронізатор, за допомогою зручної навігації. Введіть: Rime Lite і Вам будуть запропоновані різні Синхронізатори для спалахів Rime Lite. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад . Якщо виникли під час вибору Rime Lite TS-4N Nikon (передавач) Питання можна поставити нашому фахівцю. Надсилання проводиться в Білій Церкві без затримок.

Модель TS-4N
Кількість каналів 4 групи, 99 каналів
Радіо частота (ГГц) 2.4 
Максимальна дальність (м) 100
Синхронізація (сек) до 1/8000
Харчування приймача  
Живлення передавача AA
Сумісність Nikon
Комплектація передавач
Гарантія (міс) 12