Manfrotto MHXPRO-BHQ2

Код товару: С000008320
Фото: Manfrotto MHXPRO-BHQ2

У наявності

Ціна: 7 930 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        
 
Голова Manfrotto MHXPRO-BHQ2 є ідеальним союзом інноваційних технічних рішень і дизайну. Оснащена новою системою потрійної фіксації, яка гарантує повну стабільність камери за допомогою трьох клинів, які блокують кулю. Система контролю тертя повинна збалансувати вашу камеру та обладнання, а за допомогою двох рівнів рідини, точні налаштування стали ще точніше, щоб його можна було з відкритими важелями, що фіксують. До того ж, нові полімерні кільця можуть обійтися без незручного, жирного мастила, забезпечуючи при цьому плавні та точні рухи камери.
Голова Manfrotto MHXPRO-BHQ2 надзвичайно портативна, легка та надійна завдяки магнієвому корпусу: вона важить всього 0,5 кг і призначена для камери вагою до 10 кг. Дана голова постачається з майданчиком 200PL від Manfrotto - найпоширенішим фотографічним майданчиком.
особливості:
  • Потрійна система блокування гарантує точність без ваги
  • Полімерні кільця не дозволяють змінити точність позиціонування
  • Магнієва конструкція гарантує макс. навантаження та легка вага
  • Вирівнюючий бульбашковий рівень для побудови кадру
  • Оснащений майданчик 200PL для швидкої та зручної установки

 

 

Manfrotto MHXPRO-BHQ2 - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Штативні головки А також інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штативна головка за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Штативна головка, за допомогою фільтрів. Введіть: Manfrotto І Ви побачите перелік з Штативні головки Manfrotto. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Manfrotto. З'явилися під час замовлення Manfrotto MHXPRO-BHQ2 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна забрати в Мелітополі без затримок.

Тип
Штативна головка
Призначення
Фото
Тип головки
Шарова
Робоча висота головки
11,5 см
Безпечне корисне навантаження
10 кг
Бічний нахил
-90°/+40°
Панорамне звернення
360°
Пухирцевий рівень
Є, 2 шт.
Швидкознімний майданчик
Есть
Матеріал корпуса
Магнієвий сплав
Комплектація
Штативна головка Manfrotto MHXPRO-BHQ2
Швидкознімний майданчик  Manfrotto 200PL
Вага
500 г
Страна виробництва
Італія