Slik SH-734HD Head

Код товару: С000009573
Фото: Slik SH-734HD Head

У наявності

Ціна: 2 587 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штативна головка Slik SH-734HD підходить практично до всіх професійних і карбонових штативів з кріпильним різьбленням 1/4 дюйма і розрахована на навантаження до 3 кг.
Легка та зручна у застосуванні, штативна головка Slik SH-734HD здатна обертатися у 3-х площинах, забезпечуючи втілення будь-яких творчих задумів. Завдяки наявності двох прогумованих ручок-фіксаторів, керування положенням камери стає максимально зручним і простим, а знімний майданчик зробить установку камери на штатив набагато оперативнішою. Також є 2 додаткові фіксатори, які дозволяють плавно змінювати положення голови, що дуже важливо для відеозйомки. Slik SH-734HD оснащена бульбашковим рівнем. Для зручності транспортування одну з ручок можна зняти та вкрутити в іншу.
 

Slik SH-734HD Head - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Штативні головки або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Штативна головка вигідно? Щоб не витрачати час на вибір Штативна головка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Slik і Вам будуть показані всі Штативні головки Slik. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Vanguard. Якщо з'явилися при підборі Slik SH-734HD Head Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари отримаєте Дніпрі в потрібні терміни.

 
Виробник
Slik
Тип головки
3D
Навантаження
3 кг
Матеріал 
алюміній
Вага
540 г
В комплекті
головка, швидкознімний майданчик
Висота
97 мм
швидкознімний майданчик є
Додатково
спиртовий рівень - 1 шт