Power Plant PU360L

Код товару: С000009169
Фото: Power Plant PU360L

Нема в наявності

Ціна: 1 459 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        
 
Puluz PU360L – головка для панорамної зйомки. Відмінне рішення для створення панорамних фото та відео. Головка постачається з утримувачем для смартфона та додатковим утримувачем для ексткамері. Зробити якісні панорамні фото або 360° відео для Instagram, Facebook та Youtube можна легко за допомогою Puluz PU360L.
Універсальний 1/4 дюймовий гвинт сумісний із компактними камерами Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Pentax та іншими легкими зеркальними та бездзеркальними камерами з різьбою 1/4 дюйми. Кріплення відмінно підходить для ексшн камер, смартфонів і дозволяє вибрати найкращий угол для зйомки. Панорамна головка управляється за допомогою ІЧ пульта.
На головці розташована лише кнопка вмикання. Пульт дистанційного керування можна синхронізувати зі смартфоном через Bluetooth. Щоб зробити панорамний знімок, натисніть кнопку фотозйомки на пульті дистанційного керування, щоб запустити смартфон. Пульт працює тільки для фоторежиму, функцією відеозйомки він не керує. Діапазони панорамування: 90 та 360 градусів. Відмінно підходить для панорамної зйомки.
Комплектація:
  • Панорамна головка
  • Пульт ДУ
  • Утримувач для смартфона
  • Тримач для ексшн камери типу GoPro
  • USB-кабель
Керівництво користувача        
 
 
 

 

Power Plant PU360L - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Штативні головки А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штативна головка вигідно? Щоб максимально просто підібрати Штативна головка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Power Plant і Вам будуть показані всі Штативні головки Power Plant. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Benro. Виникли при виборі Power Plant PU360L Питання можна прояснити у наших фахівців. Товар можна отримати в Кривому Розі у мінімальні терміни.

Матеріал: пластик пластик, резина, ABS
Версія Bluetooth V3.0
Панорамування 90, 360°
Кут нахилу від 30° до -50°
Свидкысть 2-5 оборотів/хв
Максимальне навантаження 1 кг
Акумулятор 300 мАг
Час заряжання 1 час
Чася роботы 9 годин
Розмір 75x75x62 мм
Вага 140 г
Виробник Пулуз