Slik SH-727E Head

Код товару: С000010038
Фото: Slik SH-727E Head

У наявності

Ціна: 2 428 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Штативна головка Slik SH-727E підходить практично до всіх професійних і карбонових штативів з кріпленням різьбленням 1/4 дюйма і розрахована на навантаження до 5 кг.
Легка та зручна у застосуванні, штативна головка Slik SH-727E здатна обертатися у 3-х площинах, забезпечуючи втілення будь-яких творчих задумів. 
Завдяки наявності двох прогумованих ручок-фіксаторів, керування положенням камери стає максимально зручним і простим, а знімний майданчик зробить установку камери на штатив набагато оперативнішою. 
Ручка вертикального нахилу, яка перемикає камеру з горизонтального положення на вертикальне, була укорочена, щоб зробити всю голову компактнішою.
Slik SH-727E оснащена міхуровим рівнем. Вага голівки складає 590 грам.
 
Характеристики штативної голівки Slik SH-727E:
Штативне різьблення: 1/4 дюйма;
Висота: 105 мм;
Вага: 590 г.
 
 

Slik SH-727E Head - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Штативні головки А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. З асортименту виберіть Штативна головка на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на підбір Штативна головка, за допомогою фільтрів. Введіть: Slik і Ви побачите доступні для замовлення Штативні головки Slik. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені світовими виробниками, наприклад Slik. З'явилися під час замовлення Slik SH-727E Head Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Україні в потрібні терміни.

Характеристики штативної голівки Slik SH-727E:
Штативне різьблення: 1/4 дюйма;
Висота: 105 мм;
Вага: 590 г.