Slik SH-727E Head

Код товару: С000010038
Фото: Slik SH-727E Head

У наявності

Ціна: 2 538 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Штативна головка Slik SH-727E підходить практично до всіх професійних і карбонових штативів з кріпленням різьбленням 1/4 дюйма і розрахована на навантаження до 5 кг.
Легка та зручна у застосуванні, штативна головка Slik SH-727E здатна обертатися у 3-х площинах, забезпечуючи втілення будь-яких творчих задумів. 
Завдяки наявності двох прогумованих ручок-фіксаторів, керування положенням камери стає максимально зручним і простим, а знімний майданчик зробить установку камери на штатив набагато оперативнішою. 
Ручка вертикального нахилу, яка перемикає камеру з горизонтального положення на вертикальне, була укорочена, щоб зробити всю голову компактнішою.
Slik SH-727E оснащена міхуровим рівнем. Вага голівки складає 590 грам.
 
Характеристики штативної голівки Slik SH-727E:
Штативне різьблення: 1/4 дюйма;
Висота: 105 мм;
Вага: 590 г.
 
 

Slik SH-727E Head - на сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Штативні головки або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штативна головка за ринковими розцінками? Щоб правильно вибрати Штативна головка, за допомогою зручної навігації. Введіть: Slik і Ви побачите всі необхідні Штативні головки Slik. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Manfrotto. Якщо з'явилися при купівлі Slik SH-727E Head Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари заберіть в Каменському без затримок.

Характеристики штативної голівки Slik SH-727E:
Штативне різьблення: 1/4 дюйма;
Висота: 105 мм;
Вага: 590 г.