Canon EOS R6 body 4082C044

Код товару: С000009744
Фото: Canon EOS R6 body 4082C044

Нема в наявності

Ціна: 66 967 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Цілком швидка. Абсолютно бездзеркальна.
 
Інноваційна EOS R6 використовує технологію, яка змусить вас знову закохатися у мистецтво фотографії. Оцінюйте та знімайте сюжети зовсім по-новому, додайте новий вимір у свої фотоісторії.

 

 

              

 

Бачити кожен рух. В абсолютній тиші.
 
 
EOS R6 дає вам більше можливостей встигнути відобразити чудові моменти. Безшумно знімайте динамічні сюжети з неймовірною частотою до 20 кадрів за секунду1, зберігаючи швидкоплинні миті, які ледь помітні людському оку.
 
Безшумна серійна зйомка із швидкістю до 20 кадрів/сек.
 
З одночасною автоекспозицією, яка стежить за автофокусуванням і стабілізацією зображення. Також доступний механічний затвор із частотою 12 кадрів/сек.
 
Створена для швидкості із процесором DIGIC X
 
Знімайте до 240 зображень RAW або більше 1000 JPEG за одну серію 12 кадрів/сек. за допомогою високопродуктивної картки UHS-II. Два слоти для карток пам'яті з підтримкою високошвидкісних карток пам'яті SD UHS-II дають можливість вести зйомку без перерв.
 
 
 
Чудове відео з роздільною здатністю до 4K з частотою 60 кадрів/сек. і Full HD із частотою 120 кадрів/сек. при використанні Dual Pixel CMOS AF
 
EOS R6 забезпечує характеристики відео на рівні серйозних кінематографічних проектів. Функції Canon Log та HDR PQ допомагають відеографам знімати з великим динамічним діапазоном, а високоякісний внутрішній запис у 10-бітному форматі 4:2:2 підтримується на будь-якому з двох слотів карт пам'яті SD UHS-II.
 
Ідеальна гібридна камера
 
Незалежно від того, що та як ви знімаєте, EOS R6 піднімає планку для ваших творчих задумів. Будь то фотографії чи відео, люди чи місця, динамічні сцени чи подорожі, натюрморти чи дика природа – поєднання
швидкості, якості зображення та гнучкості камери EOS R6 робить її ідеальним інструментом для створення контенту.
 
 
Найшвидше у світі автофокусування з упевненістю відстежує об'єкти зйомки
 
 
Система Dual Pixel CMOS AF II камери EOS R6 керується процесором DIGIC X, який використовує штучний інтелект глибинного навчання для покращення розпізнавання та відстеження об'єктів. Очі, обличчя та голови розпізнаються з новим рівнем точності. Камера також розпізнає кішок, собак і птахів, допомагаючи утримувати об'єкти, що швидко рухаються у фокусі — один з найскладніших моментів створення фотографій дикої природи та сімейних сцен.
 
 
 
Швидкий відгук та зручність із самого початку використання
 
Ми хочемо, щоб між вами та творчістю не залишилося жодних перешкод, тому ми створили EOS R6, яка максимально інтуїтивна та зручна у використанні.
 
Електронний видошукач
 
Чудовий електронний видошукач з роздільною здатністю 3,69 млн пікселів і частотою оновлення до 120 кадрів/сек. доповнений поворотним РК-екраном з регульованим кутом нахилу, який можна відкинути убік від корпусу камери та розгорнути на 270˚, щоб знімати з нестандартних ракурсів.
 
Рознімання для двох карт
 
Два слоти для карт пам'яті дозволяють записувати файли RAW окремо від файлів JPEG/HEIF або навіть фото окремо від відео, а також підтримують новітні стандарти UHS-II, забезпечуючи високу швидкість читання/запису. Інтуїтивно зрозумілі елементи керування на задній панелі камери, такі як джойстик автофокусування та задні диски керування забезпечують зручність використання EOS R6.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canon EOS R6 body 4082C044 - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фотоапарати А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фотоапарат З вигодами для себе? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою навігації. Введіть: Canon і перед вами з'явиться Фотоапарати Canon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад . Якщо виникли під час вибору Canon EOS R6 body 4082C044 Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари отримаєте Україні в швидкі терміни.

Тип та розмір матриці
35,9 x 23,9 мм CMOS
Загальна кількість пікселів
прибл. 21,4 мегапікселя
Кількість ефективних пікселів
прибл. 20,1 мегапікселя
Співвідношення сторін
3:2
Чутливість ISO
Авто 100 – 102 400 (з кроком 1/3 ступеня або 1 ступінь)
Чутливість ISO може бути розширена до L: 50, H: 204800
Об'єктив
RF (об'єктиви EF і EF-S можна встановити за допомогою адаптера кріплення EF-EOS R Адаптер кріплення EF-EOS R з кільцем керування Адаптер кріплення EF-EOS R із вставним фільтром) Несумісно з об'єктивами EF-M
Формат фотографії
JPEG: 2 види стиснення RAW: RAW, C-RAW 14 біт (14-бітна з механічним затвором з електронним затвором по 1-й шторці, 12-бітна конверсія A/D з електронним затвором; оригінальний RAW-файл третьої версії від Canon) HEIF: 10-бітний формат HEIF доступний під час зйомки в режимі HDR з увімкненим параметром HDR PQ.
Тип фокусування
Dual Pixel CMOS AF
Система/точки автофокусування
100% по горизонталі та 100% по вертикалі з режимом «Обличчя + стеження» та режимами автоматичного вибору; 100% по горизонталі та 90% по вертикалі при виборі вручну та роботі в режимах великої зони.
Робочий діапазон автофокусування
EV -6,5 – 20 (при 23 °C та ISO 100) 3
Вибір точки автофокусування
Автоматичний вибір: обличчя + стеження. 1053 доступні області автофокусування при автоматичному виборі Ручний вибір: 1-точкове автофокусування (розмір рамки автофокусування можна змінити), доступно 6072 (фото) або 4968 (відео) положень автофокусування Ручне налаштування: розширення точки автофокусування по 4 точках вправо) Ручний вибір: розширення точки автофокусування по навколишніх точках Ручний вибір: зональне автофокусування (всі точки автофокусування поділені на 9 зон фокусування) Ручний вибір: автофокусування по великій зоні (вертикальне)
Тип затвора
Цифровий фокальний затвор з електронним керуванням та функція електронного затвора на датчику
Видошукач
0,5-дюймовий електронний видошукач OLED
Винесена окулярна точка
Прибл. 23 мм (від центру лінзи окуляра)
Фільтр нижніх частот
Вбудований/фіксований
Процесор обробки зображення
DIGIC X
Тип кольорового фільтра
Основні кольори
Режими автофокусування
Покадрове автофокусування, інтелектуальне автофокусування (в інтелектуальному сценарному режимі A+)
Фіксація автофокусування
Фіксується при натисканні кнопки спуску затвора наполовину або AF ON у режимі покадрового автофокусування. Використовується кнопка, що настроюється, із заданою функцією відключення автофокусування в режимі AI Servo
Допоміжний промінь світла для автофокусування
Випромінюється вбудованим світлодіодним підсвічуванням або додатково спалахом Speedlite
Режими виміру експозиції
У режимі реального часу з датчиком зображення завмер по 384 зонах. (1) Оціночний замір (пов'язаний з усіма точками автофокусування) (2) Частковий замір (прибл. 5,8% площі по центру видошукача) (3) Точковий замір: центральний точковий замір (прибл. 2,9% площі по центру видошукача) Вимірювання за точкою автофокусування не проводиться (4) Центрально-зважений вимір
Діапазон роботи експозаміру
EV -3 - 20 (при 23 ° C, ISO 100, з оцінювальним виміром)
Фіксація автоекспозиції
Автоматичний режим: фіксація AE спрацьовує після фокусування Ручний режим: спрацьовує при натисканні кнопки фіксації AE у режимах P, Av, Fv, Tv та M
Компенсація експозиції
+/-3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня (можна комбінувати з брекетингом автоекспозиції)
Брекетинг автоекспозиції
+/- 3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня
 
Витримки
30–1/8000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна витримка (повний діапазон витримки – режим BULB; Доступний діапазон залежить від режиму зйомки).
Баланс білого
Автоматичний підбір балансу білого за допомогою матриці
Налаштування балансу білого
Автоматичний баланс білого (пріоритет зовнішнього освітлення/пріоритет білого), Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампа розжарювання, Флуоресцентні лампи, Спалах, Користувальницький, Колірна температура Компенсація балансу білого: 1. Синій/Янтарний +/-10 2. Пурпурний/Зелений /-10
Установка балансу білого
Так, можна зареєструвати одне налаштування
Брекетинг балансу білого
+/-3 ступенів з кроком один ступінь 3, 2, 5 або 7 брекетованих зображень на кожне натискання кнопки спуску затвора Зсув синій/бурштиновий або пурпурний/зелений на вибір
Підстроювання діоптрій
Від -4 до 2 м-1 (діоптрії)
Спалах
Автоматичний режим E-TTL II, ручний вимір
X-синхронізація
1/200 сек. для механічного затвора/1/250 сек. для електронного по 1-й шторці
Компенсація експозиції під час зйомки зі спалахом
+/- 3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня зі спалахами Speedlite серії EX
Брекетинг експозиції під час зйомки зі спалахом
Так, із сумісним зовнішнім спалахом
Синхронізація за другою шторкою
Так, зі спалахом Speedlite
РК дисплей
РК-екран Clear View LCD II 7,5 см (3,0"), приблизно 1,62 млн пікселів
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Мови меню
29 мов Англійська, німецька, французька, голландська, датська, португальська, фінська, італійська, норвезька, шведська, іспанська, грецька, російська, польська, чеська, угорська, в'єтнамська, хінді, румунська, українська, турецька, арабська, українська , традиційна китайська, корейська, малайська, індонезійська та японська
Інтерфейс для підключення до комп'ютера
Роз'єм USB-C SuperSpeed ​​USB 3.1 2-го покоління
Інтерфейс для підключення до інших пристроїв
функцій: EOS Utility, смартфон, вивантаження в image.canon, бездротовий друк
Акумулятор
Літій-іонний акумулятор LP-E6NH (входить до комплекту) / LP-E6N
Ресурс акумуляторної батареї
Під час використання РК-екрана: прибл. 510 кадрів (при 23 °C)
Під час використання РК-екрана: прибл. 510 (при 0 °C)
З видошукачем: прибл. 380 кадрів (при 23 °C)
З видошукачем: прибл. 380 (при 0 °C)
Карта пам'яті
2x SD/SDHC/SDXC і UHS-II
Операційне середовище
1–40 °C при вологості 85% і менше
Матеріал корпусу
Корпус з магнієвого сплаву та полікарбонатної смоли зі скловолокном
Комплектація
Корпус камери EOS R6
Кришка корпусу камери RF-5
Ремінь ER-EOS R6
Зарядний пристрій LC-E6E
LP-E6NH
Кришка акумулятора
Мережевий кабель
Габарити (Ш х В х Г)
138,4 × 97,5 × 88,4 мм
Вага
Прибл. 598 г (680 г з карткою пам'яті та акумулятором)