Zhiyun Стедікам SMOOTH-X (White)

Код товару: С000009945
Фото: Zhiyun Стедікам SMOOTH-X (White)

Нема в наявності

Ціна: 1 800 1 299 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Zhiyun Smooth-X – це 2-х осьовий стабілізатор для смартфона. Відрізняється ультракомпактним корпусом, має складну конструкцію.
Телескопічна селфі-палиця висувається на 25 сантиметрів, в результаті загальної довжини, включаючи сам корпус стабілізатора SMOOTH-X, складе близько 50см. Стедікам підтримує роботу зі смартфонами від 3,5 дюймів, кріпляться вони за допомогою спеціального утримувача, який може повертатися на 90 градусів для зйомки у вертикальному або горизонтальному режимах. Повернути орієнтацію можна натисканням кнопки на корпусі SMOOTH-X. Акумулятор забезпечує роботу в середньому 4:00, максимально досягає 5,5 годин в ідеальних умовах і в залежності від ваги смартфона.
Цей зручний для користувача стабілізатор має свою персональну програму для iOS / Android, що значно розширює можливості зйомки. Програма пропонує режими уповільненої зйомки, таймлапс, створення панорами та інші творчі функції, а також дозволяє автоматично відстежувати виділений заздалегідь об'єкт у кадрі. Також є основні функції редагування знімків фото та відео. Ви можете правильно обрізати відео, додавати музику, додавати субтитри та багато іншого.
У додатку до функцій керування в додатку SMOOTH-X має фізичний джойстик на корпусі та інші елементи керування, які також взаємодіють із вашим телефоном. Крім того, цей інтуїтивно зрозумілий стабілізатор підтримує інтелектуальне управління жестами. Ця функція дозволяє зробити знімок або запустити запис відео, показуючи жест, змахуючи перед камерою телефону. Підвіс також має 1/4" монтажне різьблення в нижній частині для кріплення додаткового міні-штативу як подовжувач або триногу. Батарея стедика заряджається за допомогою USB-кабелю, що додається.
 
 

Zhiyun Стедікам SMOOTH-X (White) - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Системи стабілізації камери А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Система стабілізації на вигідних умовах. Щоб правильно підібрати Система стабілізації, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Zhiyun І Ви побачите перелік з Системи стабілізації камери Zhiyun. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Zhiyun. Якщо виникли під час підбору Zhiyun Стедікам SMOOTH-X (White) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Відправляємо продукцію в Костянтинівці в потрібні терміни.

Виробник

Чжиюнь

Призначення

для початківця, компактний (складний)

Тип зйомки

мобільна зйомка

Сумісність

смартфон

Максимальна нагрузка

200 г

Час работы

панорамний режим, спостереження об'єкта

Керування

на стабілізаторі, смартфон (через додаток)

Бездротове підключення

Wi-Fi

Дротове підключення

USB Type-C

Обертання осі Pan

Обертання осі  Roll

300°

285°

Живлення

Акумулятор (вбудований)

Ємність акумулятора

1000 мАг

Час работы

5,5 ч

Різьбові з'єднання на корпусі

1/4"

Роміри (ВхШхГ)

145 × 65 × 56 мм

Вага

246 г