Fujifilm X-T4 Kit 16-80 Silver 16651136

Код товару: С000009971
Фото: Fujifilm X-T4 Kit 16-80 Silver 16651136

Нема в наявності

Ціна: 86 090 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
FUJIFILM X-T4. Відобразити вирішальний момент найважливішої історії
 
Безкомпромісна бездзеркальна камера, яка відповідає найсуворішим професійним вимогам.
X-T4 - це найкраща модель серії X, яка забезпечує найвищу якість зйомки фотографій та відео. Камера оснащена новим швидким, надійним та тихим затвором. Найшвидше автофокусування в камерах серії X, яке вдалося досягти завдяки розробці нового алгоритму обробки даних, дозволяє відобразити вирішальний момент, який раніше ви могли втратити. Крім того, X-T4 перша модель у серії XT із вбудованою системою стабілізації зображення (IBIS), яка значно розширює можливості при фото- та відеозйомці. Режим відеозйомки тепер активується окремим перемикачем, а система цифрової стабілізації зображення забезпечує безпрецедентну плавність відео. Новий режим моделювання плівки ETERNA Bleach Bypass відтворює ефект використання традиційної техніки обробки плівки.
X-T4 – це дивовижний інструмент, що включає систему стабілізації зображення, новий затвор та акумулятор великої ємності. І все це в компактному та легкому корпусі, який уособлює філософію камер серії X. 
 
Основні характеристики та покращення X-T4 
Нові потужні компоненти

 

- Камера X-T4 – це перша модель серії XT із вбудованою системою стабілізації зображення (IBIS). Система забезпечує 5-осьову стабілізацію зображення, що компенсує 6,5 ступенів витримки при використанні 18 з 29 об'єктивів XF/XC завдяки застосуванню нових матеріалів у конструкції, поліпшеній компоновці структури затвора, що амортизує, і гіроскопічним датчикам, які забезпечують точність блоку IBIS приблизно в 8 разів вище, ніж модель X-H1. Покращений механізм допомагає робити фотографії вночі та при швидкому русі об'єкта, наприклад, на спортивних змаганнях, а також записувати відео в ситуаціях, де є ризик виникнення тремтіння камери. Новий блок IBIS використовує магнітні підвіси, це підвищує функціональність, при цьому механізм стабілізації зображення майже на 30% менше та на 20% легше, ніж у моделі X-H1.
 
- Камера X-Т4 оснащена надшвидким шторним затвором. Завдяки новітньому високомоментному мотору постійного струму без сердечника затвор дозволяє вести зйомку в найшвидшому у світі режимі серійної зйомки 15 кадрів в секунду з механічним затвором і має покращені характеристики відгуку із затримкою спрацьовування всього 0,035 секунди. Модуль затвора має подвійний запас міцності, що забезпечує 300 000 спрацьовувань. З іншого боку, звук роботи затвора став тихіше на 30 % проти моделлю X-T3.
 
- Акумулятор NP-W235 має більшу ємність, яка майже в 1,5 рази більша, ніж у NP-W126S. Акумулятор дозволяє зробити близько 500 кадрів у звичайному режимі, близько 600 кадрів в економічному режимі та близько 1700 кадрів при використанні двох додаткових акумуляторів у батарейному блоці VG-XT4.

 

- Х-T4 використовує 26,1 Мп матрицю X-TransTM CMOS 4 зі зворотним засвіченням, а також високошвидкісний процесор обробки зображення X-Processor 4. , X-T4 пропонує широкий набір функцій, що дозволяє відтворити сцену саме так, як ви хочете запам'ятати її.
 
Унікальна технологія кольору

 

- У X-T4 представлений новий режим моделювання плівки ETERNA Bleach Bypass, який використовує унікальну технологію FUJIFILM для передачі різноманітності колірних відтінків. Новий режим моделює традиційну техніку обробки фотоплівки з галоїдним сріблом. З його допомогою можна отримати зображення з особливою атмосферою завдяки низькій насиченості та високій контрастності кольорів.
 
- Тіні (Shadows) і світла (Highlights) зображення в найбільш освітлених і затінених зонах від -2 до +4 тепер можна регулювати кроком в 1/2 ступені замість 1 ступені, що дозволяє досягти більш точної передачі кольору.
 
- Для регулювання балансу білого на додаток до автоматичного режиму з'явилися режими "Пріоритет білого" та "Пріоритет навколишнього середовища". "Пріоритет білого" краще відтворює білий колір, а "Пріоритет навколишнього середовища" дає більш теплий тон.
 
- У режимі RAW тепер можна вибрати незворотне стиск на додаток до оборотного «Стискання без втрат».
 
- Ви зможете сфотографувати все, що завгодно
 
- У X-T4 найвища швидкість з серійної зйомки у світі з механічним затвором-15 кадрів в секунду в режимі відображення кадрів після зйомки та 8 кадрів в секунду в режимі перегляду в реальному часі (live view). Електронний затвор дозволяє вести серійну зйомку зі швидкістю 30 кадрів за секунду без затемнення.
 
- Наглазник оснащений механізмом блокування, який запобігає зміщенню.
 
- Дисплей з роздільною здатністю 1,62 млн крапок та змінним кутом нахилу.
 
- Три нові режими роботи РК-дисплея/електронного видошукача: «Пріоритет слабкого освітлення» для чіткого відображення об'єкта при слабкому освітленні, «Пріоритет дозволу» для відображення дрібних деталей об'єкта та «Пріоритет частоти кадрів» для мінімізації розмиття у видошукачі під час зйомки об'єкта, що рухається.
 
- До режимів звичайної та форсованої зйомки додано економічний режим, за якого збільшується тривалість роботи без підзарядки.
 
Висока швидкість зйомки
 
- Завдяки новому алгоритму обробки даних та автофокусу з фазовою детекцією для фокусування потрібно лише 0,02 секунди. Це забезпечує захоплення та відстеження об'єкта, що рухається з високою швидкістю, особливо при серійній зйомці зі швидкістю 15 кадрів за секунду в режимі відображення знімків та 8 кадрів за секунду в режимі перегляду в реальному часі. (Live view)
 
- Крім того, була значно покращена функція автофокусу, що слідкує. Коефіцієнт ефективності відстеження збільшено вдвічі порівняно з моделлю X-T3.
 
- Ефективність автофокусу з розпізнаванням очей та облич також значно зросла. Завдяки цим розширеним можливостям фокусування робити портрети стало ще простіше, ніж раніше.
 
- Функції зйомки відео професійного рівня
 
- X-T4 здатний записувати високошвидкісне відео Full HD 240p, створюючи ефект уповільнення до 10 разів.
 
- Система IBIS у поєднанні з функцією електронної стабілізації зображення (DIS) у режимі відео забезпечує додаткову стабілізацію зображення, що важливо під час зйомки відео під час ходьби.
 
- Режим «форсування IS (стабілізації зображення)» компенсує тремтіння камери для зйомки якісних відео з фіксованої точки без штатива.
 
- Для режимів фотографій та відео тепер використовуються абсолютно окремі меню. Існує кнопка швидкого меню тільки для зйомки відео (Q Menu), яка полегшує поводження з камерою під час запису відео.
 
- З'явилася функція "Movie optimized control". Користувачі можуть регулювати експозицію, повертаючи диск керування та за допомогою сенсорної панелі. Ця функція дозволяє перемикати режими ФОТО/ВІДЕЗЙОМКА на верхній панелі, щоб швидко перейти до запису відео зі збереженими налаштуваннями.
 
- Відео в тому ж форматі можна записувати на дві карти SD одночасно з резервним копіюванням.
 
- Додано функцію попереднього перегляду F-Log View Assist, яка забезпечує корекцію низької насиченості/контрастності відео під час запису в режимі F-Log. Відео конвертується у формат BT.709 для відображення, щоб спростити отримання правильної експозиції у процесі запису.
 
- Функція «Фіксація кадрування» фіксує кадрування (сrop) відео, щоб запобігти зміні кута огляду під час перемикання на інший режим зйомки відео.
 
- "Налаштування роз'єму мікрофона" на камері дозволяє перемикати вхідний сигнал між мікрофоном та лінійним входом. Камера підтримує використання зовнішніх мікрофонів та лінійний вхід від зовнішнього аудіо обладнання.

 

 

Fujifilm X-T4 Kit 16-80 Silver 16651136 - в електронному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фотоапарат зі знижками? Щоб легше було підібрати Фотоапарат, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Fujifilm і Вам будуть показані всі Фотоапарати Fujifilm. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Nikon. Виникли при виборі Fujifilm X-T4 Kit 16-80 Silver 16651136 Питання можна прояснити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Дніпрі в необхідні терміни.

Тип та розмір матриці
CMOS (КМОП) APS-C
Кількість ефективних пікселів
26,1 Mpix
Об'єктив
16-80
Байонет
Fujifilm X
Чутливість ISO
160 - 12800
Стабілізатор зображення
26,1 Mpix
Формат фотографії
JPEG, RAW, TIFF
Тип фокусування
Авто, ручна
Характеристики видошукача
Електронний
Дисплей
3.0"
Зовнішні роз'єми
HDMI micro (тип D), USB Type-C, Роз'єм 2.5 мм, роз'єм 3.5 для підключення зовнішнього мікрофона
Акумулятор
NP-W235
Карта пам'яті
SD, SDHC, SDXC
Операційне середовище
-10°C - +40°C
Габарити (Ш х В х Г)
92,8 х 134,6 х 63,8 мм
Вага
526 г