Fujifilm X-H2S 16756883

Код товару: С000011097
Фото: Fujifilm X-H2S 16756883

У наявності

Ціна: 87 560 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        

FUJIFILM X-H2S — це мультимедійна бездзеркальна камера, що поєднує в собі потужні можливості фото- та відеозйомки з нещодавно розробленим багатошаровим датчиком X-Trans, удосконаленим автофокусуванням та виявленням об'єктів, а також вражаючим записом відео 6,2K. Ця камера, яка очолює систему X, поєднує в собі інтуїтивність, дизайн та якість зображення, якими славиться FUJIFILM, зі свіжим та підходом до відео та додатків для безперервної зйомки.

Матриця BSI X-Trans 5

X-H2S – перша камера серії X з багатошаровим сенсором. Модель X-H2S оснащена датчиком зображення BSI X-Trans 5 формату APS-C з роздільною здатністю 26,1 МП, який підвищує швидкість зчитування та покращує характеристики при слабкому освітленні порівняно з попередніми поколіннями. По-перше, він використовує унікальну матрицю колірних фільтрів, яка за своєю природою зводить до мінімуму муар і сприяє більш природній передачі кольору; по-друге, дизайн BSI допомагає зменшити шум і покращити тональність та чіткість; і, нарешті," шаровий" дизайн значно зменшує ефект" ролінг шаттер" та інші спотворення руху, що підходить для високошвидкісних відео-і фото-зйомок.

X-Processor 5

В комплекті з новою матрицею працює і новий процесор обробки зображень – X-Processor 5, який використовує 64-бітну обробку для досягнення в 3 рази вищої швидкості як у відео, так і та у фото в порівнянні з X-T4. Що стосується відео, він дозволяє записувати до 6,2K з високим бітрейтом, наприклад ProRes 422 HQ, або з високою швидкістю, наприклад, із записом 240 кадрів в секунду у форматі Full HD.
Що стосується фотозйомки, то швидка обробка сигналу означає більш швидку серію для об'єктів, що Рухаються. При роботі з електронним затвором можлива зйомка зі швидкістю ДО 40 кадрів за секунду, з буфером 140 стиснутих кадрів. З механічним затвором можлива зйомка до 15 кадрів за секунду та до 1000 Raw-файлів у серію. Потужність процесора дозволяє реалізувати складну систему автофокусування за допомогою штучного інтелекту, досягти 14-ступінчастого динамічного діапазону та забезпечує широкий діапазон чутливості від ISO 160-12800.

Зпис 4K 120p і 6.2K 30p в

камеру X-H2S має всебічну систему запису, яка поміщає цю камеру прямо в категорію «гібридних» і працює однаково добре для відео, як і для відео. Внутрішній 10-бітний запис 4:2:2 можливий як у форматі DCI/UHD 4K з роздільною здатністю до 120p, так і у форматі Full HD з роздільною здатністю до 240p, а також у форматі 3:2 6,2K. Також підтримуються різні кодеки, у тому числі H.265 і три рівні ProRes: 422 HQ з високим бітрейтом, стандартний 422 і стисліший 422 LT. Крім того, можливий безперервний запис до 90 хвилин при будь-якій частоті кадрів та роздільній здатності.

Запис на зовнішній носій

Використовуючи повнорозмірний порт HDMI, можна записувати необроблене відео під час підключення до сумісного зовнішнього записуючого Пристрою. Можливий запис як У PRORES RAW, так і Blackmagic RAW, а також з можливістю роботи з профілями F-Log або F-Log 2, і будь-який формат підтримує роботу з дозволами до 6,2K з" відкритим затвором".

Покращений автофокус і стабілізація зображення

Оновлений автофокус працює помітно швидше та інтелектуальніше. Гібридна система фокусування використовує 425 точок фазового детектування і тепер чутлива до -7 EV для роботи в умовах дійсно низької освітленості. Крім того, застосований адаптивний алгоритм штучного інтелекту, заснований на глибокому навчанні, означає, що ця система фокусування краще підходить для автоматичного виявлення та відстеження різних типів об'єктів. У порівнянні з попередніми системами фокусування можливості X-H2S для виявлення осіб та очей були покращені для більшої точності та обліку унікальних особливостей, таких як окуляри, лінії волосся, маски тощо. Крім Того, діапазон типів об'єктів, що розпізнаються, був розширений і тепер можна вибрати виявлення автомобілів, літаків, поїздів, мотоциклістів, птахів, коней, собак, котів і т. д.

Стабілізація зображення

Вбудована 5-осьова стабілізація зображення зі зсувом сенсора допомагає мінімізувати тремтіння камери до 7 щаблів. Ця система працює у поєднанні з більшістю об'єктивів серії X, включаючи нестабілізовані, і дає переваги при роботі з більш довгими витримками та при зйомці у складних умовах освітлення. Крім того, цифрова стабілізація зображення також може використовуватися під час запису відео, щоб додатково допомогти у стабілізації відзнятого матеріалу, особливо під час зйомки з рук.

Дизайн

Великий електронний видошукач OLED з роздільною здатністю 5760000 точок і 0,8-кратним збільшенням забезпечує яскраве, чітке і детальне зображення на рівні очей. Основний 3,0-дюймовий РК-дисплей має роздільну здатність 1620000 точок і сенсорний інтерфейс для інтуїтивно зрозумілого керування. Крім того, його конструкція зі змінним кутом нахилу означає, що екран можна відкидати убік, нахиляти вгору або вниз і закривати екраном, притиснутим до захисту. Монохромний РК-екран з діагоналлю 1,28 дюйма на верхній панелі – це простий та зручний засіб для швидкого перегляду налаштувань зйомки. Подвійні слоти для карт пам'яті включають один слот CFexpress Type B і один слот UHS-II SD для гнучкості збереження файлів. Слот CFexpress Type B повинен бути пріоритетним для запису відео з більш високим бітрейтом та швидкої безперервної зйомки, а слот SD є зручною альтернативою для резервного копіювання або менш критичної швидкості зйомки. Акумулятор NP-W235 забезпечує приблизно 720 кадрів на одному заряді під час роботи з електронним видошукачем в економічному режимі або приблизно 580 кадрів у звичайному режимі.

Режими імітації плівки

Режими імітації плівки дозволяють відтворювати зовнішній вигляд кількох типів плівок FUJIFILM, включаючи Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg., Nostalgic Neg., Pro Neg. Hi, Pro Neg. Стандартний, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, Monochrome та Sepia. Крім того, можна налаштувати ефект зернистості, а також ефект" Кольоровий хром" для точного налаштування зовнішнього вигляду зображень.
Вбудований зв'язок Bluetooth та Wi-Fi дозволяє передавати зображення бездротовою мережею на мобільний пристрій або використовувати пристрій для віддаленого керування камерою.

 

 

Fujifilm X-H2S 16756883 - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати А також інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фотоапарат з хорошими знижками. Щоб правильно підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Fujifilm і Ви побачите доступні для замовлення Фотоапарати Fujifilm. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Sony. Якщо з'явилися при купівлі Fujifilm X-H2S 16756883 Запитайте наших фахівців. Фототехніку отримаєте Чернівцях найшвидше.

Тип процесора X-Processor 5
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель X-H2S
Модельний ряд X
Розмір матриці 23,5x15,6 мм, APS-C
Світлочутливість (ISO) 160 - 12800
Кількість мегапікселів 26,16
Максимальний розмір знімка 6240х4160
Серійна зйомка, кадрів/сек 40
Формат файлів DCF, HEIF, JPEG, MOV, MP4, MPEG-4, RAW
Кількість точок фокусування 425
Тип фокусування Авто
Кріплення об'єктива (байонет) Fujifilm X
Фокусна відстань Залежить від об'єктива
Мінімальна відстань фокусування Залежить від об'єктива
Світлосила Залежить від об'єктива
Оптичне збільшення Залежить від об'єктива
Стабілізація зображення Стабілізація за допомогою рухомої матриці
Дисплей (діагональ) 3.0"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 1620
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дисплей Так
Наявність видошукача Так
Видошукач Електронний
Покриття кадру (видошукач),% 100%
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів 6.2K (6240x4160)
Відео HDR Так
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 100, 120, 24, 25, 30, 60
Формат відеофайлів Apple ProRes, HEVC, MOV, MP4, MPEG-4
Витримка 30 - 1/32000
Типи карт пам'яті CFexpress (тип B), SD, SDHC, SDXC
Роз'єми і порти HDMI Type-A, USB Type-C, Роз'єм 2,5 мм, Стереофонічний міні-роз'єм 3,5 мм
Бездротові інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi
Підключення зовнішнього спалаху Так
Живлення NP-W235
Знімків на заряді, шт 720
Пило-, волого-, ударозахист Так
Матеріал корпусу  Магнієвий сплав
Колір (основний) Чорний
Габарити (ВхШхГ), мм 92,9 х136, 3х84, 6
Об'єктив у комплекті Body
Країна-виробник Китай