Fujifilm X-S10 Kit 18-55mm Black (16674308)

Код товару: С000010047
Фото: Fujifilm X-S10 Kit 18-55mm Black (16674308)

Нема в наявності

Ціна: 59 664 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Передові технології компактного корпусу бездзеркальної камери допоможуть вам повністю розкрити свій фотографічний талант.
Ви будете як ніколи близькі до об'єкта зйомки завдяки компактній та неймовірно потужній камері.
FUJIFILM X-S10 допоможе максимально розкрити ваш творчий потенціал.
 
Світ відкривається назустріч фотографу.
 
Бувають такі моменти, коли краса довкола захоплює ваше серце, не залишаючи місця для роздумів.
Ці емоції та технологія відтворення кольору Fujifilm відкривають перед вами нові можливості.
 
Світ, який відкриється лише вам.
 
Історії, які тільки ви можете розповісти.
Знайдіть свій стиль та натхнення у пишноті кольору.
 
FUJIFILM X-S10
 
Передові технології компактного корпусу бездзеркальної камери допоможуть вам повністю розкрити свій фотографічний талант.
Ви будете як ніколи близькі до об'єкта зйомки завдяки компактній та неймовірно потужній камері.
FUJIFILM X-S10 допоможе максимально розкрити ваш творчий потенціал.
 
Камера, яка виражає ваші емоції
 
Добрі фотографії викликають сильні емоції. Сфокусуйтеся на тому, що хочете зняти, уявіть історію, яку хочете розповісти, та використовуйте камеру, щоб втілити її у життя.
 
Прекрасна робота з кольором допоможе вибрати свій стиль
 
Глибоке розуміння науки про колір - ключ до створення будь-якого зображення. Знання та технології, накопичені Fujifilm за 85 років, лягли в основу режимів моделювання плівки, що дають глибину, насиченість та тональність, які практично не потребують коригування.
 
Вираз «Прямо з камери» дійсно набуває нового сенсу завдяки легендарній передачі кольору Fujifilm і додатковим налаштуванням кольору. Налаштуйте будь-який режим моделювання плівки, щоб досягти індивідуального стилю: до послуг широкий вибір параметрів, які задаються безпосередньо в камері і дозволяють змінювати оригінальний колір і текстуру, щоб отримати унікальний результат у вашому стилі.
 
Classic Neg
 
Режим моделювання плівки, заснований на улюбленій кількома поколіннями фотографів кольорової негативної плівки SUPERIA, дає градацію яскравості з високим контрастом і надає зображенню додаткову глибину та різкість за рахунок коригування відтінків кольору на світлих ділянках та в тіні при зменшенні насиченості.
 
ASTIA
 
Заснований на плівці FUJICHROME ASTIA, призначеній для портретної зйомки в індустрії моди, цей режим моделювання плівки м'яко і якісно передає відтінки шкіри, а також яскраві кольори неба і зелені.
 
Velvia
 
Заснований на плівці з високою насиченістю кольору FUJICHROME Velvia для професійного застосування, режим моделювання плівки дає більш насичені та контрастні кольори, ніж стандартний режим «PROVIA», що традиційно використовується в ландшафтній фотографії.
 
Легкий корпус для комфортної творчості
 
Чим компактніша камера, тим ширші ваші можливості.
Компактний корпус X-S10 покликаний спростити завдання вашому тілу та розуму, дозволяючи вільно досліджувати простір навколо та буквально розширюючи межі фотографії. Незважаючи на скромну вагу в 465 грам, ця камера не поступається іншим, коли справа стосується якості виготовлення та високих технологій. Її невеликі розміри дозволяють заощадити сили на додаткові знімки, взяти з собою ще один об'єктив, відкрити нові місця для зйомок.
 
Надійне автоматичне фокусування для важливих моментів
 
З неймовірно швидким, точним і надійним автоматичним фокусуванням ви зможете сфотографувати навіть найшвидші об'єкти, і ніщо не зможе стати на шляху вашого творчого самовираження. Можливість фокусування за 0,02 секунди і розширений режим автофокусу з розпізнаванням облич і очей дозволить робити неймовірно чіткі портрети, а функція автофокусу, що слідкує, завжди зробить чіткими знімки рухомих об'єктів. Вам не завадить навіть тьмяне освітлення у приміщенні чи нічна зйомка. Високочутлива матриця X-S10 із зворотним засвіченням забезпечує якісний результат навіть при значенні експозиції -7EV*, дозволяючи легко робити знімки при свічках та у місячному світлі.
*З об'єктивом XF50mmF1.0 R WR
 
Знімайте впевнено навіть у темряві
 
Оцініть неперевершену якість фотографій, куди б не завела вас творчість.
У компактному корпусі X-S10 знаходиться продуктивний модуль вбудованої системи стабілізації зображення по п'яти осях (IBIS), що пригнічує вібрацію, коли це найпотрібніше. Високопродуктивний гіроскоп і акселерометр компенсують рух камери, підвищуючи чіткість знімків. Завдяки цьому ви зможете знімати з рук при швидкості спрацьовування затвора в шість разів менше за звичайну для статичних кадрів або плавну зйомку відео. Крім того, модуль IBIS X-S10 синхронізується з системою оптичної стабілізації зображення (OIS), щоб забезпечити потужну і надійну стабілізацію.
 
Налаштування під ваші вимоги
 
З персональними налаштуваннями ви завжди готові до зйомки.
Найширші можливості налаштування камери X-S10 та ідеальна адаптація під ваш стиль зйомки дозволять вам працювати швидше, цікавіше та білі інтуїтивно. Налаштування швидкого доступу до функцій, що часто використовуються, дозволить переходити в потрібні розділи меню одним натисканням кнопки. Ви можете використовувати диск вибору режиму для виклику одного з чотирьох збережених наборів налаштувань, щоб миттєво перемикатися в режим зйомки, що найбільш підходить для кожного кадру.
 
Готові фото без подальшої обробки
 
Діліться своїми знімками миттєво.
Надсилайте знімки на смартфон через Bluetooth або Wi-Fi, одразу завантажуйте найвдаліші фото в соціальні мережі або роздруковуйте кращі кадри на сумісному принтері instax™ та ділитесь ними з друзями.
 
Перетворіть повсякденність на кінострічку
 
Фотокамера FUJIFILM X-S10 забезпечує високу деталізацію та природність зйомки високоякісного професійного відео завдяки режиму зйомки в 6К з подальшим зниженням дискретизації до 4К, простим у використанні режимам зйомки та інтуїтивному управлінню. Перейдіть у режим Full HD і знімайте зі швидкістю 240 кадрів/с, щоб отримати ефект уповільнення зображення в 10 разів, коли кожна деталь має значення.
 
 
 

Fujifilm X-S10 Kit 18-55mm Black (16674308) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Фотоапарати А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Фотоапарат з вигодами для бюджету Щоб швидко підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Fujifilm і перед вами будуть Фотоапарати Fujifilm. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sony. Якщо виникли при купівлі Fujifilm X-S10 Kit 18-55mm Black (16674308) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлену продукцію можна отримати в Дніпропетровське в необхідні терміни.

Об'єктив у комплекті
Так
Інтерфейси
3.5 mini-jack
Видошукач
Електронний
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів
UHD 4K (3840x2160)
Сенсорний дисплей
Так
Поворотний дисплей
Так
Світлосила
f/4.0-f/22
Кількість мегапікселів
26 Мп
Тип фотокамери
Компактний фотоапарат
Виробник
Fujifilm
Розмір матриці
23,5 x 15,6 мм
Тип матриці
CMOS
Тип та розмір матриці
23,5 x 15,6 мм (APS-C) X-Trans CMOS 4 з базовим кольоровим фільтром
Об'єктив
XF 18-55mm F2.8-4.0
Байонет
Fujifilm X
Чутливість ISO
AUTO1/AUTO2/AUTO3 (ISO до 12 800)/ISO від 160 до 12 800 (з кроком 1/3 ступеня)
Формат фотографії
JPEG: Exif версії 2.3 *1
Фокусування
Покадрова АФ/безперервна АФ/ручне фокусування
Тип фокусування
Інтелектуальний гібридний автофокус (TTL-автофокусування за контрастом/TTL-автофокусування з фазовою детекцією)
Вибір точки автофокусування
Одноточковий режим АФ: ЕВІ/ЖКД: 13 × 9/25 × 17 (змінюється розмір кадру АФ) Зонування АФ: 3 x 3/5 x 5/7 x 7 з 91 зони на сітці 13 x 9 Широкозональний/стежить АФ *AF- S: Ширококутний/AF-C: Слідкує Всі
Управління експозицією
TTL-виміри в 256 зонах, мульти/точкова/усереднена/центральнозважена
Режими експозиції
(програмована автоекспозиція)/A (автоекспозиція з пріоритетом діафрагми)/S (автоекспозиція з пріоритетом витримки)/M (ручна експозиція)
Компенсація експозиції
Від –5.0EV до +5.0EV з кроком 1/3 EV (відеозйомка: від –2.0EV до +2.0EV)
Тип затвора
Фокальний затвор
Серійна зйомка
До 30 кадрів в секунду [тільки електронний затвор, кроп x 1,25] (JPEG: 29 кадрів, стиснення без втрат RAW: 17 кадрів, стислий RAW: 17 кадрів, стислий RAW: 17 кадрів)
Баланс білого
Авто (ПРІОРИТЕТ БІЛОГО, АВТО, ПРІОРИТЕТ АТМОСФЕРИ) / 1-3 користувача / вибір колірної температури (2500-10 000 K) Предустановка: точний, тінь, флуоресцентна лампа (денне світло), флуоресцентна лампа (теплий білий) білий), лампа розжарювання, підводна зйомка
Спалах
Спалах із ручним підйомом (надінтелектуальний спалах)
«Гарячий черевик» / роз'єм для підключення до ПК
Так (сумісність зі спалахами TTL)
РК дисплей
3,0 дюйми, співвідношення сторін 3:2, прибл. 1,04 мільйона крапок, сенсорний кольоровий РК-дисплей (охоплення прибл. 100%)
Акумулятор
Літій-іонний акумулятор NP-W126S (входить до комплекту поставки)
Ресурс акумуляторної батареї
Прибл. 325 кадрів (у звичайному режимі), коли встановлений об'єктив XF35mmF1.4 R.
Карта пам'яті
SD (-2 Гб)/картка пам'яті SDHC (-32 Гб)/картка пам'яті SDXC (-2 Тб)
Операційне середовище
0...+40 °C
Комплектація
Літій-іонний акумулятор NP-W126S
USB-кабель
Адаптер для навушників
Плечовий ремінь
Кришка корпусу
Посібник користувача
Габарити (Ш х В х Г)
Розміри 126,0(Ш) x 85,1(В) x 65,4(Г) мм (мінімальна глибина: 32,9 мм)
Вага
Прибл. 465 г (з акумулятором та карткою пам'яті)
Прибл. 415 г (без акумулятора та карти пам'яті)