E-Reise LS-31 Dual Mount Cold Shoe Bracket

Код товару: С000010151
Фото: E-Reise LS-31 Dual Mount Cold Shoe Bracket

Нема в наявності

Ціна: 437 грн

Гарантія

6 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Dual Mount Cold Shoe Bracket LS-31

Кронштейн, для установки на студийную стойку или штатив. Позволяет смонтировать две накамерные вспышки со стандартным креплением "горячий башмак". На кронштейне есть гнездо для фотозонта. Кронштейн позволяет установить систему в нужном положении и под нужным углом. Все элементы фиксируются при помощи надежных винтовых зажимов. 
Подвижные крепления "горячий башмак" можно демонтировать и установить на их место другой аксессуар использующий стандартное резьбовое соединение 1/4. Изделие изготовлено из прочного алюминиевого сплава и комплектуется переходником для студийной стойки с резьбой 1/4 и 3/8 дюйма.

Характеристики:
Тип крепления: "холодный башмак"
Тип резьбового соединения: 1/4, 3/8 дюйма
Материал: алюминий 
Габариты: 150 / 110 / 25мм

E-Reise LS-31 Dual Mount Cold Shoe Bracket - на кращому сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Тримачі для студійного обладнання А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин АВС Фото. Виберіть із каталогу Тримач за бюджетною ціною? Щоб максимально просто вибрати Тримач, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: E-Reise і Ви побачите список з Тримачі для студійного обладнання E-Reise. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Weifeng. З'явилися під час підбору E-Reise LS-31 Dual Mount Cold Shoe Bracket Запитайте наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Луцьку найшвидше.

Характеристики:
Тип крепления: "холодный башмак"
Тип резьбового соединения: 1/4, 3/8 дюйма
Материал: алюминий 
Габариты: 150 / 110 / 25мм