Godox Держатель отражателя LSA-15

Код товару: С000011662
Фото: Godox Держатель отражателя LSA-15

У наявності

Ціна: 2 108 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Тримач Godox LSA-15 призначений для використання з відбивачем, і також може бути використаний для кріплення невеликих фонів, сірої картки, як стрілка для встановлення малих світлодіодних панелей або телефону за допомогою додаткових кріплень.
Він виготовлений з металу і пластику. Пластикові частини призначені для фіксації штанги на потрібну ширину фото-відбивача та мають фіксатор у вигляді прищепок, який виконує функцію утримання пристроїв під час зйомки.
Перекладина встановлюється в верхній точці стійки і фіксується до неї за допомогою гвинта, який розташований з бокової сторони з'єднувальної втулки. Ця ж механіка дозволяє налаштовувати кут нахилу, якщо це необхідно.
Утримувач Godox LSA-15 стане корисним помічником при роботі з пристроями для фото і відеозйомки.
 
 

Godox Держатель отражателя LSA-15 - на сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Тримачі для студійного обладнання та інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Тримач за низькою ціною? Щоб правильно вибрати Тримач, Скористайтеся навігацією. Введіть: Godox і перед вами відкриються всі необхідні для вас Тримачі для студійного обладнання Godox. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад Godox. Якщо з'явилися при купівлі Godox Держатель отражателя LSA-15 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Києві найшвидше.

Довжина в складеному стані: 70 см;
Максимальна довжина: 170 см;
Система кріплення в верхній частині стійки;
Ручка для регулювання кута нахилу: є.