Aputure Spotlight Mount Iris (APJ0118A3D)

Код товару: С000010437
Фото: Aputure Spotlight Mount Iris (APJ0118A3D)

Очікується

Ціна: 4 578 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Розширте функціональні можливості кріплення Aputure Spotlight Mount за допомогою сумісної знімною діафрагми. Цей аксесуар дозволяє максимально використовувати ваші кріплення Bowens і набір модифікаторів освітлення, дозволяючи додатково маніпулювати формою і розміром світлового потоку. Конструкція кріплення з двома слотами дозволяє користувачам одночасно прикріплювати діафрагму і вибрані гобо. Якщо вам потрібно домогтися чистого і чіткого точкового ефекту, більш широкого променя освітлення або плавного переходу від яскравого до тьмяного, все, що вам потрібно зробити, це повільно потягнути тумблер і відрегулювати діафрагму, перебуваючи всередині корпусу кріплення прожектора. У той час як кріплення Spotlight і додані до неї лінзи 19 °, 26 ° і 36 ° призначені для точної оптики, додаткова діафрагма ще більше підвищить якість вашого світлового потоку. Він також створює чисті лінії без будь-яких слідів світла і квітів по краях. Більш того, швидкий механізм дозволяє режисерам адаптуватися до мінливих потреб освітлення конкретної сцени. Кріплення, разом зі змінними об'єктивами і знімною діафрагмою, незамінне в комерційних зйомках або студіях портретної фотографії.
Знімна діафрагма дозволяє кінематографістам ще більше відточити форму і розмір світловіддачі кріплення прожектора. Подвійна конструкція кріплення Spotlight Mount дозволяє режисерам одночасно використовувати гобо і діафрагму.
Спеціальна вставка з регульованою діафрагмою дозволяє контролювати розмір світлової плями. Модель розроблена спеціально для роботи з Aputure Spotlight Mount
 
 

Aputure Spotlight Mount Iris (APJ0118A3D) - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Аксесуари для студійного обладнання або інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Аксесуар з вигодами для бюджету Щоб вам простіше було підібрати Аксесуар, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Aputure і Вам будуть запропоновані різні Аксесуари для студійного обладнання Aputure. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не перейматися якістю товарів. Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при купівлі Aputure Spotlight Mount Iris (APJ0118A3D) Запитайте наших фахівців. Доставка проводиться Полтаві найшвидше.