Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (pulso)

Код товару: С000007867
Фото: Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (pulso)

У наявності

Ціна: 1 092 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер Hyundae Photonics Broncolor (pulso) дозволяє встановлювати софтбокси Hyundae Photonics на студійні спалахи Broncolor (pulso).

Адаптер Hyundae Photonics Broncolor (pulso) виготовлений із міцного алюмінієвого сплаву та здатний витримувати значне навантаження, що дає можливість використовувати софтбокси будь-якого розміру. Адаптер дозволяє обертати софтбокс навколо осі і встановлювати його в будь-якому положенні, що дуже важливо для правильного розташування світла при здійсненні фотозйомки.

Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (pulso) - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Аксесуари для студійного обладнання А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Аксесуар на кращих умовах. Щоб запросто підібрати Аксесуар, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Rime Lite і перед вами відкриються всі необхідні для вас Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Aputure. З'явилися при виборі Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (pulso) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Чернігові найшвидше.