Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (pulso)

Код товару: С000007867
Фото: Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (pulso)

У наявності

Ціна: 1 035 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер Hyundae Photonics Broncolor (pulso) дозволяє встановлювати софтбокси Hyundae Photonics на студійні спалахи Broncolor (pulso).

Адаптер Hyundae Photonics Broncolor (pulso) виготовлений із міцного алюмінієвого сплаву та здатний витримувати значне навантаження, що дає можливість використовувати софтбокси будь-якого розміру. Адаптер дозволяє обертати софтбокс навколо осі і встановлювати його в будь-якому положенні, що дуже важливо для правильного розташування світла при здійсненні фотозйомки.

Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (pulso) - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Аксесуари для студійного обладнання А також інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Аксесуар за доступною ціною. Щоб легше було підібрати Аксесуар, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і Ви побачите доступні для замовлення Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Elinchrom. З'явилися під час підбору Rime Lite Адаптер софтбокса для Broncolor (pulso) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототовари можна отримати в Полтаві в необхідні терміни.