Mircopro Гнучкий подовжувач 25 см для студійних стійок

Код товару: С000010721
Фото: Mircopro Гнучкий подовжувач 25 см для студійних стійок

Нема в наявності

Ціна: 412 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Гнучка секція Mircopro це ідеальне рішення для гнучкого налаштування світлового обладнання або встановлення фотоаксесуарів, вона дозволяє нахиляти та міцно фіксувати на будь-якій стійці об'єкти вагою до 2 кг.
 
Ця гнучка трубка також є популярним аксесуаром для кільцевої лампи, призначена для нахилу лампи (або іншого фотообладнання) у зручне для Вас положення, а також для винесення лампи. З гнучкою трубкою для кільцевої лампи, Ви зможете нахиляти лампу як тільки захочете - приводячи її в зручне для роботи положення.
 
особливості:
Виконана з міцного алюмінію та полімерів.
Гнучка металева штанга Mircopro дозволяє встановити освітлювальне або інше обладнання під будь-яким потрібним кутом. Для кріплення на кінці є різьбові з'єднання з різьбленням 1/4".
Довжина – 25 см. 
Вага - 200 р.
 
 

Mircopro Гнучкий подовжувач 25 см для студійних стійок - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Тримачі для студійного обладнання А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Тримач за вигідною ціною? Щоб правильно вибрати Тримач, за допомогою фільтрів. Введіть: Mircopro і перед вами відкриються всі необхідні для вас Тримачі для студійного обладнання Mircopro. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Falcon. З'явилися під час підбору Mircopro Гнучкий подовжувач 25 см для студійних стійок Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення можна отримати Миколаєві у стислі строки.