Mircopro Тримач парасольки та спалаху M11-051

Код товару: С000010715
Фото: Mircopro Тримач парасольки та спалаху M11-051

У наявності

Ціна: 500 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Тримач для спалаху та парасольки  Mircopro M11-051  дозволяє використовувати при зйомці комбінацію з камери спалаху і фотозонта або парасольки софтбокса.
Роз'єм для спалаху універсальний, має затискний механізм кріплення та підходить для всіх камерних спалахів або для постійного LED світла. Для кріплення парасольки передбачено отвір діаметром 1 см та затискний гвинт. Металевий "палець" з різьбленням 1/4" з одного боку, та 3/8" з іншого, забезпечує надійне кріплення тримача на будь-яку стійку або штатив.
 

Mircopro Тримач парасольки та спалаху M11-051 - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Тримачі для студійного обладнання або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Тримач за низькою ціною? Щоб запросто підібрати Тримач, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Mircopro і Вам будуть показані всі Тримачі для студійного обладнання Mircopro. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Mircopro. Якщо виникли під час вибору Mircopro Тримач парасольки та спалаху M11-051 Запитайте наших фахівців. Відправляємо продукцію в Ужгород без затримок.