Godox LMS-12A AX Мікрофон петличний

Код товару: С000010736
Фото: Godox LMS-12A AX Мікрофон петличний

У наявності

Ціна: 856 грн

Гарантія

6 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

Godox LMS-12A AX – конденсаторний петличний мікрофон із частотним діапазоном 50-20000 Гц, співвідношенням сигнал/шум ≥75 дБ, кабелем 1.2 м із штекером 3.5мм на кінці. Всенаправлений петличний мікрофон призначений для чіткого синхронного запису мовлення під час зйомок прямих ефірів, інтерв'ю, лекцій, презентацій чи будь-яких інших «живих» виступів.
Мікрофон сумісний з камерами та іншими пристроями, що записують, з роз'ємом TRS 3,5 мм.
LMS-12A AX має всеспрямовану полярну діаграму, вловлює звук з усіх боків капсули та забезпечує постійний рівень звуку, навіть якщо користувач відвернувся від мікрофона. Широкий частотний діапазон, висока чутливість мікрофона та співвідношення сигнал/шум дозволяють записувати чистий природний звук професійної якості.
Компактний, легкий та міцний корпус із алюмінієвого сплаву надійно захищає мікрофон, як від перешкод, так і від механічних впливів.
Вітрозахист з поролону високої щільності ефективно знижує небажані сторонні шуми – шелест одягу, звуки дихання, пориви вітру тощо.
Мікрофон надійно і непомітно кріпиться на одязі завдяки знімній металевій кліпсі, звільняючи руки користувача.
 
 
 

Godox LMS-12A AX Мікрофон петличний - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Мікрофони або інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Мікрофон зі знижками? Щоб правильно вибрати Мікрофон, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Мікрофони Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад SmallRig. З'явилися при виборі Godox LMS-12A AX Мікрофон петличний Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототовари можна отримати в Сумах найшвидше.

Модель
LMS-12A AX
Штекер
3.5мм TRS
Співвідношення сигнал/шум
≥75 дБ
Діаграма спрямованості
Всеспрямований
Чуливість
-32.0дБ относительно 1В/Па±2дБ при 1 кГц
Частотний діапазон
50Гц-20кГц
Довжина кабеля
120см
Колір
Чорний