Rode Wireless Go II Black

Код товару: С000011458
Фото: Rode Wireless Go II Black

Нема в наявності

Ціна: 12 350 12 273 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
Особливості RODE Wireless Go II
Двоканальна бездротова мікрофонна система для одночасного запису двох джерел звуку; Цифрова передача Series IV 2.4 ГГц, 128-бітове шифрування – кришталево чистий звук на відстані до 200 м (пряма видимість), оптимізовано для надзвичайно стабільної роботи в щільному радіочастотному середовищі; Аналоговий вихід TRS 3.5 мм, цифровий вихід USB-C, універсальна сумісність з камерами, мобільними пристроями та комп'ютерами, iOS; Вбудований запис – більше 24 годин внутрішньої пам'яті; Моно або стерео режими запису – запис кожного каналу окремо або комбінування їх для максимальної гнучкості при постпродакшні; Канал безпеки, гнучке регулювання посилення (триступеневий пед, розширюваний до 10-ступеневого); Вбудований літій-іонний акумулятор – до 7 годин автономної роботи; Розроблено і виготовлено на виробничих підприємствах RODE в Австралії.
 
Найменший і перший у світі по-справжньому бездротовий мікрофон
RODE Wireless Go II – це надкомпактна і неймовірно універсальна бездротова мікрофонна система, що складається з двоканального приймача і двох передавачів. Передавачі діють як мікрофони, що прикріплюються, з вбудованим високоякісним капсулем, для повністю бездротової роботи. Їх можна використовувати в якості поясного ременя з зовнішньою петлею, забезпечуючи кришталево чистий звук для створення будь-якого контенту.
 
RODE Wireless GO II може похвалитися низкою потужних функцій, включно з універсальною сумісністю з камерами, мобільними пристроями та комп'ютерами, розширеним діапазоном (200 м прямої видимості) і поліпшеною стабільністю передачі, можливістю запису на борту і багато іншого. Wireless GO II – це бездротове аудіо нового покоління.
 
 

Rode Wireless Go II Black - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Мікрофони та інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Мікрофон вигідно? Щоб простіше було підібрати Мікрофон, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rode і перед вами відкриються всі необхідні для вас Мікрофони Rode. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, розроблені відомими компаніями, наприклад Boya. Виникли при виборі Rode Wireless Go II Black Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари заберіть в Миколаєві в необхідні терміни.

Полярний візерунок - Всеспрямований
Діапазон частот - 50 Гц – 20 кГц
Максимальний SPL - 100 дБ SPL (1 кГц на 1 м) дБu
Максимальний вхідний рівень (3,5 мм) - -20 дБВ
Посилення передпідсилювача мікрофона - 20 дБ
Еквівалентний рівень шуму (A-зважений) - 22 дБА
Вимоги до живлення - Вбудований літій-іонний акумулятор, що заряджається через USB 5 В, 0,3 А
Час роботи - До 7 годин
Аналогові входи - 3,5 мм TRS (петличний мікрофонний вхід)
Аналогові виходи - 3,5 мм TRS
Дальність передачі - 200 м (пряма видимість)
Підключення до комп’ютера - USB Type-C
Вимоги до ОС - macOS 10.11 вище, Windows 10 і вище