Rode Wireless Pro

Код товару: С000011837
Фото: Rode Wireless Pro

У наявності

Ціна: 18 150 17 889 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Rode Wireless PRO – це найпотужніша компактна мікрофонна система у світі, оснащена професійними функціями, що забезпечують максимальну гнучкість під час запису першокласного звуку для вашого контенту.
 
Ніколи не втрачайте жодного дубля завдяки 32-бітному вбудованому запису з плаваючою швидкістю і більш ніж 40 годинам вбудованої пам'яті. Бездоганно синхронізуйте відео та аудіо з таймкодом і записуйте контент з неймовірним звучанням без зусиль, завдяки інтелектуальній технології GainAssist. Сучасний цифровий передавач RØDE Series IV 2.4 ГГц забезпечує найкращий у своєму класі радіус дії, а вбудовані мікрофони широкомовного класу видають кришталево чистий звук. Вона універсально сумісна з камерами, телефонами, комп'ютерами, і має такі професійні функції, як роз'єм для Lavalier, що спеціально фіксується, спеціальна кнопка запуску запису, автоматичне увімкнення/вимкнення живлення, а також роз'єм TRRS на приймачі, для моніторингу навушників, що забезпечує неперевершену гнучкість.
 
У комплект також входить повний набір аксесуарів, що включає пару мікрофонів типу Lavalier, міцний кейс для зарядки, вітрозахист, магнітні монтажні затискачі та кабелі для підключення до всіх пристроїв.
 
Ключові особливості:
- Двоканальна компактна бездротова мікрофонна система;
- Сучасна цифрова передача даних RØDE Series IV 2.4 ГГц зі 128-бітовим шифруванням забезпечує кришталево чистий, неймовірно стабільний звук на відстані до 260 м;
- Універсальна сумісність із камерами, смартфонами та комп'ютерами;
- Вбудований 32-бітний запис дає змогу відновлювати обрізані або тихі аудіофайли;
- Можливість таймкодування для швидкої та простої синхронізації звуку на поствиробництві;
- Інтелектуальна технологія GainAssist, гнучке регулювання вихідного посилення і захисний канал для забезпечення чистоти звуку під час запису безпосередньо на камеру;
- Пам'ять об'ємом 32 ГБ на кожному передавачі для зберігання понад 40 годин резервних записів;
- 3.5-мм роз'єми TRS, що закриваються, для повної безпеки пристрою;
- Моніторинг у навушниках із вбудованим регулятором рівня;
- Виявлення під'єднаного живлення для подовження терміну служби батарейки;
- Повний комплект аксесуарів, що включає зарядний смарткейс, два мікрофони Lavalier II, кабелі, магнітні монтажні кліпси MagClip GO і кейс для аксесуарів;
- Просте налаштування на комп'ютері або смартфоні через RØDE Central;
- Розроблено та виготовлено на високоточному заводі RØDE в Сіднеї, Австралія.
 
Сучасне бездротове аудіо
Компанія RODE стала головним брендом у категорії ультракомпактних бездротових мікрофонів випустивши оригінальну модель Wireless GO, і цей неперевершений досвід продовжує найновіша модель Wireless PRO. Використовуючи сучасну цифрову передачу Series IV 2.4 ГГц і власний кодек з майже нульовою затримкою і 128-бітовим шифруванням, він забезпечує кришталево чистий, неймовірно стабільний звук на відстані до 260 м. Бездротовий звук на який можна покластися практично в будь-якій області запису.
 
Ніколи не втрачайте запис
Напевно, немає нічого гіршого, ніж занести звук у програму редагування і виявити, що запис обрізано, і його не можна використовувати. З Wireless PRO ця проблема залишилася в минулому. 32-бітний вбудований запис із плаваючим регулюванням означає, що звук надійно зберігається під час кожного запису, а в процесі постпродакшну можна відновити будь-який занадто гучний або занадто тихий запис. Більше ніколи не доведеться турбуватися про ідеальне налаштування посилення. Це дійсно змінює правила гри в цій сфері.
 
 
Чистий звук у будь-якій ситуації
Крім вбудованого 32-розрядного запису з плаваючою швидкістю, Wireless PRO має безліч функцій, що забезпечують бездоганне звучання в будь-якій ситуації. Інтелектуальна технологія GainAssist забезпечує плавність і збалансованість звуку. Можна точно налаштувати мікрофон під вашу камеру за допомогою гнучких регуляторів посилення і спеціальних попередніх налаштувань. Додайте додатковий рівень захисту за допомогою каналу безпеки. Це ідеальні записи щоразу.
 
Найкращий комплект для професійного звукозапису
У комплект Wireless PRO входить все необхідне для налаштування і бездротового запису звуку, просто дістаньте девайс із коробки. У наборі два професійні мікрофони Lavalier II, волохаті вітрозахисти для використання на вулиці, пара MagClip GO, для кріплення передавачів у будь-якому місці, зарядний смарткейс і зручний набір аксесуарів для зберігання мікрофонів, кабелів і затискачів.
 
Підключення до всіх пристроїв
Завдяки аналоговому (3.5 мм) і цифровим (USB-C) виходам Wireless PRO універсально сумісний з камерами та іншими аудіопристроями, смартфонами і планшетами на базі iOS і Android, а також комп'ютерами на базі Windows і Mac.
 
Просте налаштування та керування
За допомогою яскравого РК-дисплея можна миттєво перевірити рівень звуку і "на льоту" налаштувати параметри за допомогою спеціальних елементів управління – від регулювання посилення до запуску запису. Налаштуйте систему відповідно до ваших потреб у будь-якому місці за допомогою комп'ютера або смартфона з додатком RØDE Central. Повний контроль над налаштуваннями дає змогу бути готовим до будь-яких умов запису.
 
 
Моніторинг і запис
Контролюйте звук у польових умовах за допомогою потужного виходу для навушників Wireless PRO, оснащеного вбудованим регулятором рівня, або під'єднайте гарнітуру чи дикторський мікрофон типу lavalier, для запису третьої звукової доріжки. Максимальна універсальність.
 
Компактність і висока портативність
Wireless PRO має ту ж надкомпактну і надлегку конструкцію, якою славиться серія Wireless GO. Непомітний і суперпортативний, він стане ідеальним доповненням до будь-якої системи запису.
 
Готовність до дороги
Інтелектуальний зарядний чохол, що входить до комплекту поставки, не тільки захищає Wireless PRO в дорозі, а й забезпечує постійне заряджання і готовність до роботи. Він також забезпечує надшвидку передачу даних, що дає змогу швидко експортувати записи в дорозі.
 
 
Заблоковано і заряджено
3.5-мм роз'єми, що фіксуються, дають змогу не турбуватися про те, що мікрофони можуть бути висмикнуті під час зйомки. Ідеально поєднуються з мікрофонами Lavalier II преміумкласу, що входять до комплекту.
 
До комплекту входить:
2x передавачі (TX)
1x приймач (RX)
1x зарядний кейс (PRO)
3x вітрозахисти
2x MagClip GO
2x Lavalier II з аксесуарами
1x чохол для приладдя
1x серветка для об'єктива 
1x SC2 TRS – TRS кабель
1x SC21 Кабель USB-C – Lightning
1x SC22 Кабель USB-C – USB-C
1x SC34 SuperSpeed USB-C – USB-C кабель
 
 

Rode Wireless Pro - на сайті АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Мікрофони А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Мікрофон за гарною ціною? Щоб швидко підібрати Мікрофон, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Rode і Ви побачите всі необхідні Мікрофони Rode. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна купити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Godox. Виникли при виборі Rode Wireless Pro Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення отримаєте Білій Церкві у мінімальні терміни.

Характеристики:
Тип передавання 2.4 ГГц (Digital Frequency Agile System)
Всеспрямований вбудований у передавач мікрофон
Еквівалентний вхідний шум за максимального посилення 21.8 дБ (A-звужений)
Діапазон частот 50 — 20 000 Гц
Вхід для зовнішнього мікрофона 20-20 000 Гц
Максимальний вихідний рівень +3 дБн
Максимальний рівень звукового тиску 100 дБ (1 кГц за 1 м)
Динамічний діапазон 100 дБА (мікрофонні передпідсилювачі)
Вбудована Li-Po батарея перезаряджається через USB (7 годин роботи)
3.5 мм TRS мікрофонний вхід (передавач)
3.5 мм TRS вихід (приймач)
USB для під'єднання до комп'ютера (оновлення прошивки)
Затримка 6 мс
Кожен модуль важить по 31 г
TX: 44 × 45.3 × 18.5 мм
RX: 44 x 46.4 x 18.5 мм
Аксесуари в комплекті: 2 x вітрозахист, 1 x чохол, 2 x USB-A на USB-C кабелю, 1 x SC2 кабель