Fujifilm X-T30 II body Silver

Код товару: С000010765
Фото: Fujifilm X-T30 II body Silver

Нема в наявності

Ціна: 44 105 41 914 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Кожен елемент камери FUJIFILM X-T30 II розроблений спеціально для фотографів. Від дискового керування, компактного та легкого корпусу до матриці APS-C останнього покоління, модель пробуджує уяву та надихає на творчість. Камера X-T30 II поєднує в собі найсучасніші зручні функції (сенсорний дисплей та якісний вбудований спалах) з вінтажним шармом, дозволяючи вам повністю зосередитися на процесі зйомки.
 
      
 
Матриця X-Trans CMOS 4
Камера X-T30 II оснащена матрицею X-Trans CMOS 4-го покоління. Матриця 26,1 Мп із заднім підсвічуванням мінімізує шум і підвищує чутливість до ISO160. Крім того, унікальна конструкція кольорового фільтра X-Trans з нерегулярною структурою знижує муар і колірні спотворення без використання низькочастотного оптичного фільтра.
 
X-Processor 4
Чотириядерний процесор X-Processor 4 та матриця X-Trans CMOS 4 забезпечують широкі можливості обробки зображень та підтримують різні режими моделювання плівки, забезпечуючи високий рівень творчості завдяки обробці кольорів та тонів. Функція відстеження об'єктів, що рухаються, була суттєво доопрацьована, а автофокусування – оптимізована для фотографії та зйомки відео 4K/30P.
 
Чудова передача кольору Ваш стиль зйомки
Передача кольору вкрай важлива для зйомки, а 85-річний досвід Fujifilm в науці про колір видно в кожному знімку, зробленому за допомогою нашої техніки. Кожен режим моделювання плівки відрізняється ретельно підібраними параметрами глибини, насиченості та тональності, щоб звести до мінімуму або усунути необхідність подальшої обробки.
 
Режими моделювання плівок
Фотографи та відеографи можуть створювати за допомогою унікальних параметрів 18 різних режимів моделювання плівки, доступних у камері X-T30 II. Кожен режим моделювання плівки спеціально створений для відтворення кольорів та тонів найпопулярніших аналогових плівок Fujifilm, а також ефектів подальшої обробки плівки. Вибравши свій улюблений режим моделювання плівки, ви можете створювати зображення або відео з відповідною якістю зображення, переміщувати їх прямо з камери на смартфон або комп'ютер і публікувати безпосередньо в соціальних мережах або блогах відразу після створення.
 
Регульовані налаштування
За допомогою камери X-T30 II можна легко створити власний візуальний стиль, використовуючи режими моделювання плівки з іншими виразними ефектами. До них відносяться текстура зерна плівки, глибина кольору, чіткість, різкість, а також тони на світлих та темних ділянках. Всі ці настройки відображаються в реальному часі в електронному видошукачі та сенсорному РК-дисплеї. Це дозволяє створювати чудові ефекти та зберігати їх як попередні налаштування.
 
Найкращий у своєму класі
Розширене автофокусування X-T30 II використовує щільно розташовані точки фазової детекції та сучасні алгоритми для найкращого результату. Неперевершена швидкість X-T30 II і датчики по всій матриці гарантують, що у вас в руках інструмент, який підходить для будь-яких зйомок.
 
Функції відеозйомки
Більшість сучасних камер дозволяють знімати відео у форматі 4K, але X-T30 II підтримує передискретизацію зображення з 6K. Таким чином можна вести зйомку у високій роздільній здатності з відносно низьким рівнем шуму та з чудовою чіткістю. Ваше відео виглядатиме професійно завдяки підтримці формату DCI із співвідношенням сторін 17:9.
Унікальний досвід Fujifilm у роботі з кольором також є корисним для зйомки відео. Використовуйте будь-який із 18 режимів моделювання плівки на X-T30 II, щоб створити унікальний стиль відео. До них відноситься режим моделювання кіноплівки ETERNA, яка використовувалася для створення багатьох шедеврів кінематографа.
 
Високошвидкісна зйомка у режимі Full HD 240p
X-T30 II підтримує високошвидкісний запис у форматі Full HD зі швидкістю 240 кадрів за секунду. При відтворенні зі звичайною швидкістю виходить якісна плавна картинка з ефектом уповільнення до 10 разів. Камера X-T30 II підтримує формат F-Log, який дозволяє робити записи з широким динамічним діапазоном і підвищує деталізацію на світлих і темних ділянках. Режим F-Log View Assist під час зйомки забезпечує аналог попереднього перегляду BT.709 на LCD-моніторі, щоб ви могли відразу подати результат фінальної обробки.
 
Режими зйомки для різноманітних умов
Камера X-T30 II адаптується до стилю роботи. Режим AUTO забезпечує просту повністю автоматизовану зйомку, щоб отримати максимальні результати з мінімальними зусиллями. За допомогою ручного режиму ви можете взяти контроль за своїми руками. Виберіть пріоритет діафрагми для налаштування різкості або розмиття фону зображення, встановіть пріоритет витримки для зйомки об'єктів, що рухаються, або встановіть програмну експозицію, щоб камера сама вибрала налаштування діафрагми і швидкість затвора.
Завдяки використанню новітніх технологій, якість зображення в режимі AUTO/SP камери X-T30 II вийшла на новий рівень. Пейзажі стали чіткішими та яскравішими, портрети набули більш природного вигляду, а сцени з контровим освітленням стали менш схильні до втрати деталей на світлих і темних ділянках, що дає чудові результати безпосередньо після зйомки.
 
Режим керування
Інтуїтивно зрозуміле керування камерою X-T30 II дозволяє швидко перемикатися між режимами експозиції. Це можна зробити шляхом вибору комбінації положень диска керування витримкою та кільця керування діафрагмою. Диск компенсації експозиції дозволяє регулювати експозицію в діапазоні ±5 кроків*.
* Якщо диск знаходиться в положенні С
 
АВТО режим
Покращений режим AUTO камери X-T30 II забезпечує неперевершену якість зображення завдяки новітнім технологіям. Пейзажі стали чіткішими та яскравішими, портрети набули природного вигляду, а сцени з контровим освітленням стали менш схильні до втрати деталей на світлих і темних ділянках, що дає чудові результати безпосередньо після зйомки.
 
Високошвидкісна безперервна зйомка
Потрібно відобразити об'єкт, що швидко рухається? X-T30 II про все подбає. Механічний затвор з підтримкою швидкості зйомки до 8 кадрів на секунду, а також електронний затвор зі швидкістю до 20 кадрів на секунду дозволять стежити за найшвидшими змінами. Якщо швидкості все одно не вистачає, швидкість роботи електронного затвора можна збільшити до 30 кадрів за секунду з невеликим скороченням огляду.
 
Сумісність із смартфонами
Встановіть безкоштовну програму FUJIFILM Camera Remote на смартфон або планшет, щоб безпосередньо надсилати файли з камери на мобільні пристрої, керувати настройками експозиції та віддалено спускати затвор. Програма також підходить для зберігання даних. Воно забезпечує стиснення зображень до 3 Мб під час їх передачі. З'єднання Bluetooth дозволяє налаштувати передачу файлів з камери на мобільний пристрій за розкладом, поки ви не користуєтеся. Ви також можете налаштувати повідомлення про оновлення програмного забезпечення камери, віддалено завантажувати та інсталювати без комп'ютера.
 
 
 
 
 
 

Fujifilm X-T30 II body Silver - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фотоапарати А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Фотоапарат З вигодами? Щоб максимально просто вибрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Fujifilm і Вам будуть запропоновані різні Фотоапарати Fujifilm. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими брендами, наприклад Nikon. З'явилися під час замовлення Fujifilm X-T30 II body Silver Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари отримаєте Білій Церкві в швидкі терміни.

Найменування моделі

FUJIFILM X-T30 II

Кріплення об'єктиву

Кріплення FUJIFILM X

Датчик зображень

23,5 x 15,6 мм (APS-C) X-Trans CMOS 4 з фільтром основних кольорів

Кількість ефективних пікселів

26,1 мільйонів пікселів

Система очищення сенсора

Ультразвукова вібрація

Механізм обробки зображень

X-процесор 4

Медіа сховище

Мапа SD (-2 ГБ)
Мапа SDHC (-32 ГБ)
Мапа SDXC (-2 ТБ)
UHS-I

Формат файлу зображення

DCF: відповідає правилам проектування файлової системи камери (DCF2.0)
JPEG: Exif Ver. 2.32
RAW: 14-бітний RAW (початковий формат RAF)

* Exif 2.32 - це формат файлу цифрової камери, який містить різну інформацію про зйомку для оптимального друку

Кількість записуваних пікселів

L: (3: 2) 6240 x 4160 / (16: 9) 6240 x 3512 / (1: 1) 4160 x 4160
M: (3: 2) 4416 x 2944 / (16: 9) 4416x 2488 / (1: 1) 2944 x 2944
S: (3: 2) 3120 x 2080 / (16: 9) 3120x 1760 / (1: 1) 2080 x 2080

Панорама

L: (по вертикалі) 9600 x 2160 / (по горизонталі) 9600 x 1440
M: (по вертикалі) 6400 x 2160 / (по горизонталі) 6400 x 1440

Чутливість

Стандартний вихід: АВТО1/АВТО2/АВТО3/ISO160 ~ 12800 (з кроком 1/3)
Розширений вихід: ISO80/100/125/25600/51200

Контроль експозиції

TTL 256-зонний замір, мульти / точковий / середній / центрально-зважений

Режим експозиції

P (програма AE) / A (AE з пріоритетом діафрагми) / S (AE з пріоритетом витримки) / M (ручна експозиція)

Компенсація експозиції

-5,0EV ~ + 5,0EV з кроком 1/3EV

Тип затвора

Затвор у фокальній площині

Швидкість затвора

Механічний затвор

Режим P: 4 сек. до 1/4000 сек.
Режим: 30 сек. до 1/4000 сек.
Режим S/M: 15хв. до 1/4000 сек.
Режим лампи: 60 хв.

 

Електронний затвор

Режим P: 4 сек. до 1/32 000 сек.
Режим: 30 сек. до 1/32 000 сек.
Режим S/M: 15хв. до 1/32 000 сек.
Режим лампи: 1 с. Фіксований

* Електронний затвор може не підходити для зйомки об'єктів, що швидко рухаються, або зйомки з рук. Спалах використовувати не можна.

 

Механічний + електронний затвор

Режим P: 4 сек. до 1/32 000 сек.
Режим: 30 сек. до 1/32 000 сек.
Режим S/M: 15хв. до 1/32 000 сек.
Режим лампи: 60 хв.

Безперервна зйомка

Прибл. 30 кадрів в секунду [Тільки електронний затвор, 1,25 x кадрування] (JPEG: 29 кадрів Стиснутий RAW: 17 кадрів RAW зі стисненням без втрат: 17 кадрів Нестислий RAW: 17 кадрів)

 

Прибл. 20 кадрів в секунду [Тільки електронний затвор, 1,25 x кадрування] (JPEG: 79 кадрів Стиснутий RAW: 20 кадрів RAW зі стисненням без втрат: 17 кадрів Нестислий RAW: 17 кадрів)

 

Прибл. 10 кадрів в секунду [Тільки електронний затвор, 1,25 x кадрування] (JPEG: 153 кадри Стиснутий RAW: 26 кадрів RAW зі стисненням без втрат ¼ 18 кадрів Нестиснутий RAW: 18 кадрів)

 

Прибл. 20 кадрів в секунду [Тільки електронний затвор] (JPEG: 32 кадри Стиснутий RAW: 17 кадрів RAW зі стисненням без втрат: 17 кадрів Нестислий RAW: 17 кадрів)

 

Прибл. 10 кадрів в секунду [Тільки електронний затвор] (JPEG: 81 кадр, стислий RAW: 21 кадр, стиснення без втрат, RAW: 18 кадрів, стислий RAW: 18 кадрів)

 

Прибл. 8 кадрів в секунду (JPEG: 105 кадрів Стиснутий RAW: 23 кадри RAW зі стисненням без втрат: 18 кадрів Нестислий RAW: 18 кадрів)

 

Прибл. 5 кадрів за секунду (JPEG: 458 кадрів Стиснутий RAW: 46 кадрів RAW зі стисненням без втрат: 24 кадри Нестислий RAW: 19 кадрів)

 

Прибл. 4 кадри в секунду (JPEG: нескінченний стислий RAW: 107 кадрів RAW зі стисненням без втрат: 28 кадрів Нестислий RAW: 20 кадрів)

 

Прибл. 3 кадри в секунду (JPEG: нескінченний стислий RAW: 480 кадрів RAW зі стисненням без втрат: 34 кадри Нестислий RAW: 21 кадр)

 

Попередня зйомка: прибл. 30 кадрів в секунду [Тільки електронний затвор, 1,25 x кадрування] (макс. 10 кадрів при половинному натисканні, макс. 15 кадрів після повного натискання, всього макс. 25 кадрів)

 

Попередня зйомка: прибл. 20 кадрів в секунду [Тільки електронний затвор, 1,25 x кадрування] (макс. 10 кадрів при половинному натисканні, макс. 48 кадрів після повного натискання, всього макс. 58 кадрів)

 

Попередня зйомка: прибл. 10 кадрів в секунду [Тільки електронний затвор, 1,25 x кадрування] (макс. 10 кадрів при половинному натисканні, макс. 110 кадрів після повного натискання, всього макс. 120 кадрів)

 

* Записувані кадри залежать від носія запису
* Швидкість безперервної зйомки залежить від умов зйомки та кадрів зйомки

Режим руху

Брекетинг AE

2 кадри
3 кадри
5 кадрів
7 кадрів
9 кадрів
* з кроком 1/3 EV, до ± 3 EV з кроком

 

Брекетинг імітації плівки

Будь-які 3 типи імітації плівки на вибір

 

Брекетинг динамічного діапазону

100%
200%
400%

 

Брекетинг чутливості ISO

±1/3EV
±2/3EV
±1EV

 

Брекетинг балансу білого

±1
±2
±3

 

Брекетинг фокусу

АВТО
РУЧНИЙ

 

Багаторазова експозиція

Так (макс.9 кадрів )
Середня Яскрава Темна


 

 

Режим HDR

АВТО
200%
400%
800%
800% +

 

Розширений фільтр

Іграшкова камера
Мініатюрний
Яскравий колір
Високий ключ
Низький
динамічний тон
М'який фокус
Частковий колір (червоний/оранжевий/жовтий/зелений/синій/фіолетовий)

Фокус

Режим

Покадрове автофокусування / безперервне автофокусування / ручне фокусування

 

Тип

Інтелектуальне гібридне автофокусування (TTL-контрастний AF / TTL-фазовий AF)

 

Робота при слабкому освітленні

Контраст: -4.0EV * XF50mmF1.0 при підключенні
Виявлення фази: -7.0EV * XF50mmF1.0 при підключенні

 

Вибір рамки автофокусування

Одноточковий автофокус: 13x9 / 25x17 (змінюваний розмір рамки автофокусування)
Зональний автофокус: 3x3 / 5x5 / 7x7 з 117 областей на сітці 13x9,
ширококутний / стежить автофокус: так (AF-S: ширококутний / AF-
C

 

Виявлення обличчя/очей

так

Спалах

Вбудований спалах

Висувний спалах вручну (Super Intelligent Flash)
Число: прибл. 7 (ISO200 Em) / прибл. 5 (ISO100 Em)
Ефективний діапазон (ISO1600)
Синхронізація. Режим: 1-а шторка / 2-а шторка
Режим спалаху: TTL (TTL АВТО / СТАНДАРТ / ПОВІЛЬНА СИНХРОНІЗАЦІЯ) / РУЧНИЙ / КОМАНДЕРНИЙ / ВИМК.

 

Кріплення для взуття

Синхронізація. Режим: 1-а шторка / 2-а шторка / АВТО FP (HSS)
Режим спалаху: TTL (TTL АВТО / СТАНДАРТ / ПОВІЛЬНА СИНХРОНІЗАЦІЯ) / РУЧНОЇ / МУЛЬТІ * Коли EF-X500 встановлено / ВИМК.

Гарячий черевик

Так (сумісність зі спеціальним TTL-спалахом)

Видошукач

Кольоровий видошукач OLED 0,39 дюйми,
прибл. 2,36 мільйона точок
Зона огляду порівняно із зоною захоплення: прибл. 100%
Eyepoint: прибл. 17,5 мм (від заднього краю окуляра камери)
Регулювання діоптрій: -4 ~ + 2 м-1
Збільшення: 0,62x з об'єктивом 50 мм (еквівалент 35 мм), наведеним на нескінченність, та діоптрія, встановлена ​​на -1,0 м-1
Діагональний кут огляду: прибл. . 31° (горизонтальний кут огляду: прибл. 26°)
Вбудований датчик ока

РК монітор

3,0-дюймовий кольоровий РК-екран з похилим сенсорним екраном
Співвідношення сторін 3: 2
Прибл. 1,62 мільйона крапок

Режим сенсорного екрану

Режим зйомки

Зйомка / АФ / Область фокусування / ВИМКН / Налаштування подвійного торкання (ВКЛ / ВИМК) / Налаштування сенсорної функції (ВКЛ / ВИМК) / Налаштування області сенсорного екрана електронного видошукача

 

Режим відтворення

Проведення пальцем / розтягування / розтягування / подвійне торкання / перетягування

Запис відео

Формат файлу

MOV: MPEG-4 AVC/H.264, лінійний PCM (стереозвук 24 біт/48 кГц, дискретизація)
MP4: MPEG-4 AVC/H.264, AAC

 

Стиснення відео

Довгий GOP

 

Розмір файлу / частота кадрів / час запису

[DCI4K (17: 9) 4096 x 2160]
29,97p/25p/24p/23,98p 200 Мбіт/с/100 Мбіт/с до прибл. 30 хв

[4K (16: 9) 3840 x 2160]
29,97p / 25p / 24p / 23,98p 200 Мбіт / с / 100 Мбіт / с до прибл. 30 хв

[Full HD (17: 9) 2048 x 1080]
59,94p/50p/29,97p/25p/24p/23,98p 200 Мбіт/с/100 Мбіт/с до прибл. 30 хвилин.

[Full HD (16: 9) 1920 x 1080]
59,94p/50p/29,97p/25p/24p/23,98p 200 Мбіт/с/100 Мбіт/с до прибл. 30 хвилин.

[Full HD (16: 9) Висока швидкість запису. 1920 x 1080]
240p/200p/120p/100p 200 Мбіт/с (запис)
240p/200p до прибл. 3хв
120P / 100p до прибл. 6хв.

* Для запису фільмів використовуйте картку пам'яті SD із класом швидкості UHS 3 або вище.
* Час запису може скоротитися в залежності від температури та/або умов зйомки.

Режим імітації плівки

18 режимів
PROVIA/Standard
Velvia/Vivid
ASTIA/Soft
Classic Chrome
PRO Neg.Hi
PRO Neg.Std
Classic Neg.
ETERNA / Cinema
ETERNA BLEACH BYPASS
ACROS
ACROS + Фільтр Ye
ACROS + Фільтр R
ACROS + Фільтр G
Чорно-білий
Чорний та білий + Фільтр Ye
Чорно-білий + Фільтр R
Чорно-білий + Фільтр G
Сепія

Монохромний колір

так

Ефект зерна

Шорсткість

СИЛЬНИЙ, СЛАБИЙ, ВИКЛ.

 

Розмір

ВЕЛИКИЙ МАЛЕНЬКИЙ

Кольоровий хромовий ефект

СИЛЬНИЙ, СЛАБИЙ, ВИКЛ.

Колір хром Синій

СИЛЬНИЙ, СЛАБИЙ, ВИКЛ.

Налаштування динамічного діапазону

Ще

AUTO /
100/200% / 400%обмеження ISO DR100%: без обмежень, DR200%: ISO320 або більше, DR400%: ISO640 або більше

 

Кіно

100% / 200% / 400%
обмеження ISO DR100%: без обмежень, DR200%: ISO320 або більше, DR400%: ISO640 або більше

баланс білого

Авто: Пріоритет білого / Авто / Пріоритет оточення
Користувальницький: Користувальницький 1-3
Вибір колірної температури: 2500K ~ 10000K Передумова
: Точно / Тінь / Флуоресцентне світло-1 / Флуоресцентне світло-2 / Флуоресцентне світло-3 / Лампа розжарювання / Під водою

Налаштування чіткості

± 5 кроків

Таймер

10сек. / 2сек.

Зйомка з інтервальним таймером

Так (налаштування: інтервал, кількість знімків, час початку, згладжування експозиції під час інтервальної зйомки)

Бездротовий передавач

Стандарт: IEEE802.11b/g/n (стандартний бездротовий протокол)
Шифрування: змішаний режим WEP/WPA/WPA2 Режим
доступу: Інфраструктура

Bluetooth®

Стандарт: Bluetooth Ver. 4.2 (Bluetooth з низьким енергоспоживанням)
Робоча частота (центральна частота): 2402 ~ 2480 МГц

Термінал

Цифровий інтерфейс: USB Type-C (USB3.2 Gen1x1)
Вихід HDMI
: Мікророз'єм HDMI (Тип D) Інші: ø2,5 мм, стерео міні-роз'єм (для мікрофона та дистанційного спуску) / Гарячий черевик

Джерело живлення

Літій-іонна батарея NP-W126S (входить до комплекту)
Термін служби батареї для фотографій: нормальний режим Прибл. 390 кадрів
* Під час встановлення XF35mmF1.4 R

Фактичний час автономної роботи під час відеозйомки: 4K Прибл. 45хв. (29,97p) / Full HD прибл. 45хв. (59.94p)
* Для функції розпізнавання облич встановлено значення OFF.

Тривалість роботи батареї під час відеозйомки: прибл. 4K. 60хв. (29,97p) / Full HD прибл. 75хв. (59.94p)
* Функцію виявлення осіб вимкнено.
* Приблизна кількість кадрів або час запису відео, яке можна зняти з повністю зарядженою камерою, відповідно до стандарту CIPA.

габаритні розміри

Ширина: 118,4 мм
Висота: 82,8 мм
Глибина (мінімальна глибина): 46,8 мм (31,9 мм)

Маса

включаючи акумулятор та картку пам'яті SD: прибл. 378 г
без акумулятора та картки пам'яті SD: прибл. 329 г

Робоче середовище

Робоча температура: 0 ℃ ~ + 40 ℃
Робоча вологість: 10% - 80% (без конденсації)

Період запуску

Прибл. 0,4 сек.

Аксесуари включені

Літій-іонний акумулятор NP-W126S / USB-кабель / Плечовий ремінь / Захисний ковпачок / Посібник користувача