Zhiyun CRANE-M3

Код товару: С000011099
Фото: Zhiyun CRANE-M3

У наявності

Ціна: 13 134 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактний розмір, але не знижена продуктивність

Позбавтеся громіздкого корпусу, Zhiyun Crane M3 такий же маленький, як пляшка з водою. Але модернізовані двигуни з сильним крутним моментом гарантують стабільні рухи і зйомку з камерами різних розмірів.


3-секундне супер швидкознімне кріплення

Модернізована система швидкого розблокування із загальною швидкознімною пластиною для полегшення балансування, встановлення і зняття. Замки з поперечним відведенням долоні для захисту камер при забезпеченні ефективності.



 

Позбавить вас від необхідності багаторазового балансування

Винахідливі замки і засувки для зберігання. Гімбал можна налаштувати на режим половинного зберігання/повного зберігання. Під час перемикання в режим половинного зберігання зі встановленою камерою не потрібне регулювання плеча осі, а в разі розширення не потрібне повторне балансування.



 

Нестандартний дизайн

Перший у галузі дизайн зовнішнього вигляду. Crane M3 вирізняється модним білим кольором. Він безумовно краще поєднується з вашою симпатичною компактною камерою. Ергономічна рукоятка і зручний матеріал також краще підійдуть для вашої долоні.
 

Освітлення темряви та підвищення різкості зображення

Новаторське вбудоване світлодіодне заповнювальне світло для зменшення шуму на зображенні. Якісніше знімання в темряві або за тьмяного освітлення завдяки регульованій колірній температурі та яскравості, які підвищують різкість зображення.

Рівень колірної температури: 2600-5400K, Яскравість: Тепле світло 650-750, Біле світло 850-950, CRI 90+



 

Справжній універсал

Розширювана база з портом для під'єднання мікрофона, аудіопортом 6,55 мм і портом розширення 1/4 відкриває нові можливості використання. Влоггінг, зйомка рекламних роликів, інтерв'ю, запис під час подорожей - Crane M3 задовольнить усі ваші потреби.



 

Сенсорний екран робить більше, ніж ви думаєте

Абсолютно новий повнокольоровий сенсорний екран з передовим дизайном користувацького інтерфейсу та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Гімбал мініатюрний і портативний, як смартфон, яким можна легко керувати однією рукою.



 

Швидке заряджання і ще швидше

PD Fast Charge, порт зарядки Type-C і ємність акумулятора 1150 мАг дадуть вам змогу насолодитися наступним: Зарядка всього за 2 години, але робота протягом 8 годин, використання стабілізатора під час заряджання через power bank.


 

 

Zhiyun CRANE-M3 - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Системи стабілізації камери або інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Система стабілізації вигідно? Щоб не витрачати час на підбір Система стабілізації, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Zhiyun і Ви побачите список з Системи стабілізації камери Zhiyun. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі компанії, наприклад Zhiyun. Виникли при покупці Zhiyun CRANE-M3 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення можна отримати Хмельницькому максимально швидко.

Бренд Zhiyun
Час роботи До 8 годин
Призначення Для екшн-камер / Для фотокамер
Комплектація Стабілізатор, міні тріпод, світлофільтр, кабель USB-C - Mult Sony Shutter Release, кабель USB-C - microUSB, кабель USB-C - USB-C, чохол для транспортування
Бездротовий зв'язок Bluetooth 5.0
Максимальне навантаження 1 кг
Час заряджання до 2 годин
Батарея 1150 mAh
Вага 700 г
Розміри 280 x 157 x 74 мм
Колір Білий