Fujifilm X100V Body Black (16643036)

Код товару: С000011148
Фото: Fujifilm X100V Body Black (16643036)

Нема в наявності

Ціна: 90 728 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
X100V це п'яте покоління серії Fujifilm X100 і на відміну від попередніх моделей має оновлений об'єктив 23mm F2, нову версію гібридного видошукача, корпус із захистом від пилу та вологи*, поворотний РК-дисплей та багато інших оновлень. Матриця X-TransTM CMOS 4 ** нового покоління та процесор X-Processor 4 роблять X100V простим та функціональним інструментом для отримання зображень неймовірної якості при зйомці фотографій та відео – від новачків до вимогливих професіоналів. 
 
Основні характеристики та оновлення FUJIFILM X100V
Верхня та нижня панелі корпусу X100V виготовлені з цілісних пластин алюмінію, що у поєднанні з гладким покриттям надає камері вишуканого класичного вигляду з лаконічними формами. Для більш комфортної роботи збільшено хват корпусу, трохи змінено диск налаштування чутливості ISO та корпус об'єктива. Вперше камера серії X100 отримала пилово-бризкозахист, для цього необхідно встановити на об'єктив додаткове перехідне кільце AR-X100 або захисний фільтр PRF-49, які сумісні з новим об'єктивом X100V. Ще однією новинкою цієї серії став поворотний РК-дисплей з інтуїтивно зрозумілим сенсорним керуванням, що дозволить отримати більшу свободу при кадруванні та керуванні камери. що у поєднанні з гладким покриттям надає камері вишуканого класичного вигляду з лаконічними формами. Для більш комфортної роботи збільшено хват корпусу, трохи змінено диск налаштування чутливості ISO та корпус об'єктива. Вперше камера серії X100 отримала пилово-бризкозахист, для цього необхідно встановити на об'єктив додаткове перехідне кільце AR-X100 або захисний фільтр PRF-49, які сумісні з новим об'єктивом X100V. Ще однією новинкою цієї серії став поворотний РК-дисплей з інтуїтивно зрозумілим сенсорним керуванням, що дозволить отримати більшу свободу під час кадрування та управління камерою. для цього необхідно встановити на об'єктив додаткове кільце перехідне AR-X100 або захисний фільтр PRF-49, які сумісні з новим об'єктивом X100V. Ще однією новинкою цієї серії став поворотний РК-дисплей з інтуїтивно зрозумілим сенсорним керуванням, що дозволить отримати більшу свободу під час кадрування та управління камерою. для цього необхідно встановити на об'єктив додаткове кільце AR-X100 або захисний фільтр PRF-49, які сумісні з новим об'єктивом X100V. Ще однією новинкою цієї серії став поворотний РК-дисплей з інтуїтивно зрозумілим сенсорним керуванням, що дозволить отримати більшу свободу під час кадрування та управління камерою.
 
Новий об'єктив дозволяє отримати максимум з будь-якого знімку
X100V оснащена новим об'єктивом 23mm F2.0, який забезпечує високу якість зображення завдяки матриці X-TransTM CMOS 4. Покращений для більш високої роздільної здатності, нижчих спотворень, цей об'єктив значний крок уперед порівняно з тими, що використовувалися в минулих камерах серії Х100, при цьому він зберіг ті ж габарити та сумісність із конверсійними об'єктивами WCL/TCL, зберігаючи при цьому вбудований 4-стопний ND-фільтр.
Серце X100V це поєднання сучасної матриці X-TransTM CMOS 4 і процесора X-Processor 4. Найновіша 26,1 Мп матриця із зворотним засвіченням дозволяє максимально збільшити якість зображень і динамічний діапазон, а оригінальний колірний фільтр дозволяє усунути муар та спотворення кольору без використання оптичної низькочастоти фільтра. За продуктивність відповідає чотириядерний процесор X-Processor 4, який не тільки забезпечує швидку та плавну обробку зображень, але завдяки новому алгоритму роботи підвищує ефективність автофокусування при освітленості –5EV.
 
Новий погляд на світ
Покращений гібридний видошукач X100V дозволяє швидко перемикатися між оптичним видошукачем зі збільшенням 0,52 і електронним видошукачем OLED з роздільною здатністю 3,69 млн крапок. Забезпечуючи охоплення кадру 95%, оптичний видошукач використовує виправлення на паралакс, створюючи картинку без спотворень, а електронний видошукач камери дозволяє побачити зображення в реальному часі з урахуванням налаштувань камери. Можна також вибрати функцію електронного далекоміра (ERF), коли в нижньому правому куті оптичного видошукача відображається невеликий електронний кадр, відкриваючи додаткові можливості для кадрування та контролю експозиції.
 
Більш ніж просто фотокамера
X100V може записувати відео 4K зі швидкістю до 30 кадрів за секунду або 1080p при швидкості 120 кадрів за секунду для створення ефектів надповільного руху. Творці фільмів, яким необхідна максимальна точність передачі кольорів, можуть записувати 10-бітовий колір 4:2:2 через порт HDMI і застосовувати режими моделювання плівки, наприклад, ETERNA. Крім того, можна використовувати різні режими зйомки, наприклад, монохромний колір і ефект Color Chrome.
 
 
 

Fujifilm X100V Body Black (16643036) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Фотоапарати або інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Фотоапарат за вигідною ціною? Щоб максимально просто вибрати Фотоапарат, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Fujifilm і перед вами з'явиться все Фотоапарати Fujifilm. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Sony. З'явилися при виборі Fujifilm X100V Body Black (16643036) Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Кам'янець-Подільському без затримок.

Тип та розмір матриці
CMOS (КМОП) APS-C
Кількість ефективних пікселів
26,1
Чутливість ISO
160 - 12800
Стабілізатор зображення
ні
Формат фотографії
JPEG, RAW
Тип фокусування
Авто, ручна
Характеристики видошукача
Електронний
Акумулятор
NP-W126S
Карта пам'яті
SD, SDHC, SDXC
Габарити (Ш х В х Г)
74,8 х 128 х 53,3 мм
Тип фотокамери
Компактний фотоапарат
Розмір матриці
23,5 x 15,6 мм
Кількість мегапікселів
26 Мп
Світлосила
f/2.0
Стабілізація зображення
Без стабілізації
Поворотний дисплей
Так
Сенсорний дисплей
Так
Видошукач
Електронний
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів
4K (4096x2160)
Бездротові інтерфейси
3.5 mini-jack
micro-HDMI
USB 3.0
WI-Fi
Об'єктив у комплекті
Незнімний