Fujifilm GFX 100S Body 16674011

Код товару: С000011253
Фото: Fujifilm GFX 100S Body 16674011

Очікується

Ціна: 220 223 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Розширюючи межі можливого під час зйомки великоформатних зображень, GFX100S втілює в собі інноваційний підхід моделі FUJIFILM GFX100 та філософію мобільності та компактності, завдяки чому дана модель відкриває можливості для творчості та дозволяє робити великоформатні знімки у нових, раніше недоступних умовах. Не бажаючи жертвувати продуктивністю заради портативності, корпорація Fujifilm створила одну з компактних і високопродуктивних великоформатних камер у світі. На сьогоднішній день це найбільш потужна камера системи GFX, в якій поєднуються найкращі технології отримання зображення компанії FUJIFILM, а вага камери складає всього 900 г. За розміром вона близька до більшості повнокадрових камер, але при цьому розроблена і спроектована таким чином, що вміщує в собі матрицю з роздільною здатністю 102 Мп, яка в 1, 7 разів більше*2 повнокадрової матриці. Крім того, модель GFX100S оснащена стабілізатором зображення з ефективністю 6-стопів *1 по п'яти осях (IBIS), неймовірно швидким і точним автофокусуванням, а також всесвітньо відомою передачею кольорів Fujifilm, яка дозволяє фотографам відкривати нові горизонти творчості.
 
(1) Крупноформатні зображення з роздільною здатністю 102 МП зі швидкістю зйомки компактної бездзеркальної камери
・ Оснащена високопродуктивним чотириядерним процесором FUJIFILM X-Processor 4, модель GFX100S використовує 102-мегапіксельну великоформатну матрицю CMOS зі зворотним підсвічуванням, що дозволяє досягти дивовижної якості зображення. Порівняно з матрицями меншого розміру та нижчого дозволу, якими зазвичай оснащені традиційні повнокадрові цифрові дзеркальні та бездзеркальні камери, матриця GFX100S має приблизно в 1,7 разів більший розмір, за рахунок цього на матрицю потрапляє більше світла. Її перевага перед матрицями меншого розміру повною мірою розкривається, коли виникає необхідність зйомки зображень з неймовірно низькою глибиною різкості, фантастичним динамічним діапазоном, достовірною перенесення кольорів і напрочуд високими показниками ISO.
・Досвід FUJIFILM у відтворенні кольору широко відомий серед фотографів. Протягом понад 86 років завдяки продуктам FUJIFILM здійснюється зйомка найбільш культових фотографій та кінофільмів. Завдяки моделі GFX100S ви отримаєте доступ до цього безцінного досвіду — варто лише натиснути кнопку камери, створеної одним з найбільш визнаних експертів в галузі електронної обробки кольору. Вам доступні 19 ексклюзивних режимів моделювання плівки FUJIFILM, завдяки яким досягти фантастичного кольору можна за допомогою тільки камери. Відкрийте для себе новий режим моделювання плівки, яким оснащена модель GFX100S, — Nostalgic Neg, який нагадує стиль New Color Photography, який зародився в 1970-х в Америці, і продовжує рух, розширюючи межі творчості фотографа за допомогою навмисного використання кольору. Ще один привід поекспериментувати з фотографією та кольором. Його унікальна колірна тональність додає бурштиновий тон світла, завдяки чому вони виглядають м'якшими, а також робить тіні більш насиченими, зберігаючи при цьому деталі, що надає зображенням ліричного настрою.
 
(2) Автофокусування високопродуктивної бездзеркальної камери навіть в умовах низького освітлення
· На відміну від більшості велико- та середньоформатних камер, пікселі фазової детекції становлять майже 100 % матриці GFX100S, що виводить автофокусування на новий рівень, що раніше не зустрічався у цифровій великоформатній фотографії. Іншими словами, камера здатна фокусуватися лише за 0,16 секунди, навіть в умовах низького освітлення -5.5EV*4, що забезпечує її універсальність, точність та неймовірну швидкість. Завдяки процесору X-Processor 4 камера GFX100S здатна з легкістю використовувати оновлений алгоритм відстеження фокусу, забезпечуючи фокусування на об'єктах під час використання функцій автофокусування або Автофокусування з визначенням осіб/очей.
*4 При використанні об'єктиву FUJINON GF80mmF1.7 R WR
 
(3) Компактний вбудований стабілізатор зображення по 5 осях, що забезпечує компенсацію 6 ступенів експозиції
. знімати з рук. Механізм IBIS моделі GFX100S на 20 % менший і на 10 % легший за систему стабілізації, яка використовується в камері FUJIFILM GFX100. Проте, незважаючи на зменшений розмір, система забезпечує стабілізацію з ефективністю до 6 стопів по п'яти осях, що відповідає стандартам CIPA, що на 0,5 стопа перевищує модель GFX100.
 
(4) Висока продуктивність; портативний дизайн та стійкість до погодних умов
・Вага камери складає 900 г, ширина 15 см, висота 10,4 см, глибина 8,7 см. Компактний корпус GFX100S зіставний за розміром з багатьма повнокадровими камерами. Проте, незважаючи на компактність, камера оснащена високопродуктивною системою IBIS і матрицею з роздільною здатністю 102 МП, розмір якої майже вдвічі перевищує фізичний розмір матриці типової повнокадрової камери. Модель GFX100S обладнана новим затворним механізмом та інноваційним механізмом IBIS, при цьому камера працює від невеликої, але енергоємної літієво-іонної батареї. За рахунок цього корпус камери приблизно на 6 см коротший і на 500 г легший за корпус моделі GFX100. Незважаючи на менші габарити, камера забезпечує такий самий рівень фото- та відеозйомки. Компактний розмір корпусу GFX100S зручно та надійно лежить у руці, а також їм комфортно знімати протягом тривалого часу.
・GFX100S дозволяє вести зйомку при температурах до –10 °C, а також має стійкість до пилу та вологи. Корпус моделі виготовлений з магнієвого сплаву. Товщина корпусу навколо кріплення об'єктива на 1 мм більша, ніж у камери GFX100, завдяки чому забезпечується додаткова підтримка для більших об'єктивів G Mount.
 
(5) Інтуїтивно зрозуміле управління - все знайоме
・Керування моделлю GFX100S буде зрозумілим, як новим користувачам, так і фотографам, вже знайомим з камерами системи GFX. Наприклад, диск PASM, з можливістю вибору з шести режимів, що налаштовуються, забезпечує швидкий і безпосередній доступ до часто використовуваних параметрів, в той час як перемикач, зручно розташований поряд з диском вибору режимів, дозволяє користувачам швидко перемикатися між режимами фото- і відеозйомки. Ергономічний, оновлений джойстик вибору точки фокусування також дозволяє фокусуватися швидко та чітко.
・ Камера оснащена 3,2-дюймовим РК-дисплеєм, а також 1,8-дюймовим РК-дисплеєм на верхній панелі, на який можна налаштувати відображення основних налаштувань EXIF, таких як швидкість затвора, діафрагма, чутливість ISO та компенсація експозиції, а також відображає статус ключових функцій або доступну пам'ять. 3,2-дюймовий сенсорний РК-дисплей має 2,36 мільйона крапок зі 100-відсотковим покриттям. Він повертається в трьох напрямках (на 90 ° вгору, на 45 ° вниз і на 60 ° вправо).
 
(6) Крупноформатна зйомка, відео у форматі 4K30P
・ Завдяки великоформатній матриці модель GFX100S дозволяє записувати неймовірно якісне відео у форматі 4K/30p з напрочуд низькою глибиною різкості, разючими показниками ISO, широкою градацією тонів та незрівнянною якістю зображення. Можна знімати відео з бітрейтом 400 Мбіт/с різної якості, від 10 біт 4:2:0 F-log зі збереженням на карту SD до 12 біт 4:2:2 ProRes RAW через порт HDMI.
・Камера не тільки здатна знімати відео у форматі 4К із співвідношенням сторін 16:9, а й підтримує співвідношення 17:9, яке часто використовується в кіно. Також доступні кодеки стиснення, що найчастіше використовуються, такі як H.264 і H.265. Крім того, для повної свободи творчості можна вибрати професійні стандарти, наприклад REC.2100 з підтримкою Hybrid Gamma Log (HLG) або F-Log. У порівнянні з використанням загальнодоступних кодеків стиснення, таких як H.264, запис відео у форматах F-Log або HLG надає оператором більше свободи при подальшій обробці, оскільки знятий матеріал піддається корекції кольору, а також відбувається корекція освітленості, насиченості кольорів або будь-якого іншого параметра зображення .
・З метою забезпечення максимальної гнучкості при коригуванні зображення та корекції кольору модель GFX100S дозволяє записувати відео у форматі 4K/30P 12-біт RAW через порт HDMI безпосередньо на зовнішній рекордер Atomos Ninja V для подальшого завантаження у форматі ProRes RAW. Завдяки цьому є великі можливості для подальшої постобробки. Крім того, можливе одночасне виведення матеріалу у форматах RAW та F-Log або Hybrid Log Gamma (HLG) з режимом моделювання плівки.
 
      
 
 

Fujifilm GFX 100S Body 16674011 - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Фотоапарати або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фотоапарат за собівартістю. Щоб правильно підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Fujifilm і Вам будуть показані всі Фотоапарати Fujifilm. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Sony. Виникли при виборі Fujifilm GFX 100S Body 16674011 Питання можна поставити нашому фахівцю. Фототехніку отримаєте Каменському у мінімальні терміни.

- Датчик зображення: 43.8 х 32.9 мм, КМОП із зворотним підсвічуванням, колірний фільтр Байєра
- Число ефективних пікселів: 102 млн.
- Співвідношення сторін: 4:3 (3:2, 16:9, 1:1, 5:4, 7:6)
Світлочутливість: ISO 100 – 12800 з розширенням до 50 – 102 400 (відео: ISO 200 – 12800, до 25600)
Процесор: X-Processor 4
Стабілізатор зображення: матричний (IBIS), по 5 осях, ефективність до 6 ступенів (за стандартом CIPA) + стабілізатор в об'єктиві (за наявності) + електронна стабілізація (в режимі відео)
Формат файлу: JPEG, RAW (16 біт, 14 біт, стислий, стиснутий, стиснутий без втрат), JPEG + RAW, TIFF (внутрішньокамерне перетворення з RAW, після зйомки)
Баланс білого: авто (3 варіанти), 7 передустановок, 3 користувацькі установки, установка температури в К (2500K~10000K)
Серійна зйомка: механічний затвор: 5 кадрів/с (42 знімки в JPEG, 14-16 знімків у RAW), електронний затвор: 2.9 кадру/с (64 у JPEG, 23 - 15 кадрів у RAW, залежно від стиснення без стиснення)
Колірний простір: даних немає
Автоспуск: 2, 10 с.
Відеозйомка: є, DCI 4K 4096 х 2160, 24 - 30 кадрів/с, дискретизація 4:2:0 10 біт на внутрішню пам'ять, до 4:2:2 12 біт ProRes RAW на зовнішній носій HDMI
Роздільна здатність відеозапису: DCI 4K 4096 х 2160, UHD 4K 3840 x 2160, Full HD 2048 х 1080 або 1920 х 1080: 23.98, 24, 25, 29.97 кадрів/сек
Формат відео: MOV (MPEG-4 AVC/H.264 або HEVC/H.265) або MP4 (MPEG-4 AVC/H.264), стиск All Intra (тільки MOV) або Long-GOP
Тривалість відео: до 120 хвилин
Формат запису звуку: MOV: лінійний РММ, 24 біт, 48 кГц, стерео; MP4: ААС
Середній бітрейт All Intra: 4К 400 Мбіт/с, Full HD 200 Мбіт/с, Long GOP 4К: 200 або 100 Мбіт/с, Full HD: 100 або 50 Мбіт/с
Дисплей: основний: 8 см (3.2") ЖК TFT, сенсорний, що нахиляється по 3 осях, 2.36 млн. крапок; верхній: 4.5 см (1.8") ЖК TFT монохромний
Видошукач: OLED 1.2 см (0.5"), 3.69 млн. крапок, збільшення 0.77х (при фокусному 50 мм у 35-мм еквіваленті), винесення окулярної точки: 23 мм, охоплення 100% кадру
Діоптрійна корекція: є, від - 4 до +2 діоптрій
Карта пам'яті: SD, SDHC, SDXC (UHS-I, UHS-II), 2 слоти, ємність до 2 Тб.
Зв'язок із комп'ютером: USB Type-C (USB3.2 Gen1x1)
Відео вихід: HDMI micro D
Рознімання: мікрофонний 3.5 мм міні-джек, вихід на навушники 3.5 мм міні-джек, для пульта ДУ 2.5 мм мікро-джек, PC-Sync
Вага: 900 г (з акумулятором та карткою пам'яті), 821 г (тільки корпус)
Розміри: 150 х 104.2 х 87.2 мм, мінімальна глибина: 44 мм