Fujifilm GFX 50S II Black Kit GF 35-70 16708458

Код товару: С000011252
Фото: Fujifilm GFX 50S II Black Kit GF 35-70 16708458

У наявності

Ціна: 170 471 163 184 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
(1) Чудова якість зображення завдяки унікальній великоформатній матриці 51,4 МП
 
Камера GFX50S II оснащена великоформатною матрицею 51,4 МП, яка в поєднанні з об'єктивами FUJINON серії GF дозволяє отримати неймовірно високу роздільну здатність зображень.
У камері є спеціальна система, яка за допомогою світлозбиральних мікролінз невеликого розміру на матриці збільшує проміжок між сусідніми пікселями, тим самим збільшуючи кількість світла, що надходить у кожен піксель, щоб досягти додаткової чіткості зображення.
Велика зона прийому світла для кожного пікселя підвищує чутливість ISO та динамічний діапазон, покращує передачу тонів, контроль відсікання яскравих та тіньових ділянок при збереженні текстури об'єктів та дозволяє передати атмосферу сцени у точних деталях.
Здатність великоформатної матриці підтримувати дуже маленьку глибину різкості дозволяє гарно розмити фон, додаючи чіткості та привертаючи увагу глядачів до головного об'єкта зйомки.  
 
(2) Безліч режимів моделювання плівки
 
У камері GFX50S II 19 режимів моделювання плівки, включаючи Nostalgic Neg., розроблений для GFX100S і має високу насиченість та м'яку тональність. Ви можете використовувати готові режими моделювання плівки, розроблені для різних типів сцен та об'єктів, одночасно спостерігаючи готове зображення у реальному часі.
 
(3) Компактний вбудований стабілізатор зображення по п'яти осях, що забезпечує ефективність до 6.5 ступенів компенсації експозиції
 
Камера GFX50S II оснащена механізмом стабілізації по п'яти осях, що забезпечує ефективність до шести з половиною ступенів експозиції*3, що є найвищим показником в історії камер серії GFX. Це стало можливим завдяки використанню високоякісного гіроскопічного датчика та акселерометра, які відстежують рух із високим ступенем точності. Конструкція гіроскопічного датчика забезпечує високу точність виявлення руху та стабілізацію зображення.
Ця камера докорінно розширює можливості використання великоформатних цифрових камер. Замість встановлення на штатив для повільної та обережної зйомки, з GFX50S II можна створювати дуже якісні знімки з рук завдяки системі стабілізації зображення.
 
(4) Швидке та високоточне автофокусування завдяки високошвидкісному процесору та найновішим алгоритмам
 
Швидка та високоточна система автофокусування GFX50S II можлива завдяки злагодженій роботі великоформатної матриці високої роздільної здатності, високошвидкісного процесора обробки зображень X-Processor 4 та новітнього механізму стабілізації. При фокусуванні вбудований механізм стабілізації контролює мікрорухи сенсора, щоб підвищити швидкість і точність роботи, це дозволяє фотографам вести зйомку практично в будь-яких умовах.  
У GFX50S II використовуються процесор X-Processor 4 та новітній алгоритм, який збільшує частоту оновлення автофокусу. Це покращує точність автофокусування при розпізнаванні обличчя та очей у порівнянні з попередньою моделлю*4. Можливість швидкого фокусування, незважаючи на використання великоформатної матриці з малою глибиною різкості, значно допомагає під час зйомки портретів під час руху.
 
*4 FUJIFILM GFX 50S  
 
(5) Інноваційний компактний та легкий корпус для більшої мобільності
 
Використання компактного затвора та потужного вбудованого механізму стабілізації зображення (IBIS) разом з оптимізованим компонуванням різних вузлів дозволило створити дуже компактний корпус для великоформатної камери вагою близько 900 г, висотою 2 мм та глибиною 87,2 мм.
Хват, який зручно лежить у руці, дозволяє значно зменшити напругу руки, наприклад, при використанні великого зум-об'єктива.
Корпус виготовлений із високоміцного магнієвого сплаву. Додаткове зміцнення основи оправи об'єктива, на яке припадають значні навантаження, додатково підвищує міцність корпусу.
Камера GFX50S II має додатковий захист від пилу, вологи та атмосферних впливів у 60 точках та може працювати при температурах до –10 °C. Виняткова портативність камери у поєднанні з можливістю вести зйомку за будь-яких умов розширює світ фотографії надвисокої роздільної здатності.
 
(6) Комфорт та зручність при зйомці
 
На верхній панелі знаходиться диск перемикання режимів, який використовується в багатьох цифрових камерах, тому користувачам не доведеться змінювати свої звички. У диска є шість положень C1 — C6, що настроюються, що дозволяє записати набір функції для кожної з позицій і швидко активувати їх для комфортної зйомки.
Для додаткової зручності на верхній панелі є перемикач для миттєвого перемикання між режимами зйомки фото та відео.
Використання плоского джойстика вибору точки фокусування знижує фізичний дискомфорт навіть у разі тривалого використання. Висока чутливість важеля під час переміщення точки фокусування дозволяє швидко навести фокус на потрібне місце.
На верхній панелі знаходиться 1,8-дюймовий додатковий РК-дисплей із чудовою читальністю, на якому відображаються основні параметри EXIF, такі як витримка, діафрагма, чутливість ISO та експозиція. А також додаткова інформація, включаючи кількість кадрів, що залишилися при фотозйомці і час, що залишився при запису відео. Цей дисплей можна додатково налаштувати, вибравши потрібні елементи.
На задній панелі знаходиться 3,2-дюймовий основний РК-дисплей зі 100% покриттям. Його можна повертати у трьох напрямках, адаптувати до зйомки під високим та під низьким кутом, коли використовувати електронний видошукач (EVF) важко.
 
(7) Функція мультикадрової зйомки з піксельним зсувом (Pixel Shift Multi-Shot) для створення 200-мегапіксельних зображень без спотворення кольорів
 
Камера GFX50S II оснащена функцією мультикадрової зйомки з пікселем (Pixel Shift Multi-Shot), яка дозволяє створювати 200-мегапіксельні зображення без спотворення кольорів. Можливість відтворити кольори, текстуру і навіть атмосферу місця зйомки у найдрібніших деталях робить цю камеру ідеальним рішенням для архівування. Твори мистецтва та історичні артефакти, які раніше було важко сфотографувати в деталях через великий розмір, тепер можна відобразити з найвищою чіткістю по всій площі кадру.
 
Ця функція використовує систему стабілізації камери для зсуву матриці на 0,5 пікселя при покроковому запису 16 зображень формату RAW, а потім об'єднує їх в один файл формату Digital Negative (DNG) RAW за допомогою Pixel Shift Combiner, створюючи зображення ультрависокої роздільної здатності 200 МП. Велика кількість пікселів забезпечує приголомшливу передачу тонів та тривимірну чіткість зображення.
Матриця зміщується з високою точністю, щоб гарантувати, що кожен піксель будуть записуватися дані для червоного, зеленого і синього кольорів, повністю усуваючи спотворення і фіксуючи всю колірну інформацію об'єкта.
Цю функцію можна налаштувати для зйомки зображень із роздільною здатністю 51,4 МП, з якими простіше працювати без спотворення кольорів.
 
      
 

Fujifilm GFX 50S II Black Kit GF 35-70 16708458 - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фотоапарати або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Фотоапарат з хорошими знижками. Щоб легко було підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Fujifilm І Ви побачите перелік з Фотоапарати Fujifilm. Як бачите, все досить просто. За якість запчастин можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі виробники, наприклад Nikon. Виникли при підборі Fujifilm GFX 50S II Black Kit GF 35-70 16708458 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Кропивницькому максимально швидко.

Тип фотокамери Зі знімним об'єктивом
Тип процесора X-Processor 4
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель GFX 50S II Body
Модельний ряд GFX
Розмір матриці Medium format (44x33 мм)
Світлочутливість (ISO) 100 - 12800
Кількість мегапікселів 51 Mpix
Максимальний розмір знімка 8256x6192
Серійна зйомка, кадрів/сек 3
Формат файлів JPEG, RAW, TIFF
Кількість точок фокусування 117
Тип фокусування Авто, Ручна
Кріплення об'єктива (байонет) FUJIFILM G-mount
Фокусна відстань Залежить від об'єктива
Мінімальна відстань фокусування Залежить від об'єктива
Світлосила Залежить від об'єктива
Оптичне збільшення Залежить від об'єктива
Стабілізація зображення Залежить від об'єктива
Дисплей (діагональ) 3.2"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 2360
Наявність видошукача Так
Видошукач OLED, Електронний
Покриття кадру (видошукач),% 100%
Збільшення видошукача 0,77X
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів Full HD (1920x1080)
Відео HDR Так
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 30
Формат відеофайлів MOV, MPEG-4
Витримка 60-1/16000
Типи карт пам'яті SD, SDHC, SDXC
Роз'єми і порти Micro HDMI, USB Type-C, Вхід для мікрофона, Роз'єм 2,5 мм, Роз'єм для навушників
Особливості конструкції Поворотний дисплей, Підключення зовнішнього спалаху, Сенсорний дисплей
Бездротові інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi
Живлення NP-W235
Знімків на заряді, шт 455
Матеріал корпусу  Магнієвий сплав
Колір (основний) Чорний
Габарити (ВхШхГ), мм 150х104,2х87,2
Об'єктив у комплекті Body
Країна-виробник Китай