3 Legged thing Punks Billy 2.0 Matte Black (BILLYDARK2.0) штатив карбоновий

Код товару: С000011680
Фото: 3 Legged thing Punks Billy 2.0 Matte Black (BILLYDARK2.0) штатив карбоновий

У наявності

Ціна: 10 945 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Штатив Billy 2.0 з вуглецевого волокна з кульовою головкою AirHed Neo 2.0 від 3 Legged Thing є частиною серії штативів Punks і тепер був перероблений із додатковими функціями для більшої універсальності. Починаючи з міцної вантажопідйомності 40 фунтів і кульової головки типу Arca AirHed Neo 2.0, Billy 2.0 має три знімні ніжки, які можна використовувати як монопод, стрілу або палицю для селфі в поєднанні з аксесуарами, які можна придбати окремо. Додавши окремо доступні ніжки для штатива Vanz, Billy 2.0 можна перетворити на настільний штатив.
 
Пластина Tri-Mount була покращена та має три порожнисті шпори для кріплення аксесуарів, а кріплення з різьбою 1/4"-20 на куполі дозволяє прикріпити кронштейн або шпильку аксесуарів для встановлення монітора, мікрофона, світлодіодного світильника або Інші аксесуари Вагомі ергономічні поворотні шарніри забезпечують нижчий центр ваги для кращої стабільності. Легкі ніжки з вуглецевого волокна мають незалежне розведення ніжок і три кути фіксації, що дозволяє легко вирівнювати штатив на нерівній місцевості. Цей універсальний штатив був створений витримує повсякденне використання, але важить лише 3,46 фунтів і має зворотні складні ніжки, які забезпечують компактну довжину в складеному вигляді 17,9 дюймів, що дозволяє легко зберігати або носити з собою, куди завгодно.
 
- Три знімні ніжки перетворюються на монопод, штангу або палицю для селфі
- Перетворюється на настільний штатив із додаванням ніжок для штатива Vanz 3LT (продаються окремо)
- Покращена конструкція та збільшена стабільність опорних з’єднань
- Вагові суглоби ніг знижують центр ваги для підвищення стабільності
- Знімна, двостороння центральна колона
- 3 позиції фіксації ніг: 23-, 55- і 80°
- Удосконалена пластина Tri-Mount має три порожнисті шпори для кріплення аксесуарів
- 1/4"-20 Кріплення аксесуарів на куполі штатива
- Сумісна з Arca кулькова головка AirHed Neo 2.0
- Нові антиротаційні прокладки Chicken Lips покращують силу та стабільність ніг
- Знімні гумові ніжки штатива для максимальної стабільності
 
 

3 Legged thing Punks Billy 2.0 Matte Black (BILLYDARK2.0) штатив карбоновий - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Штативи або інші аксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Штатив за гарною ціною? Щоб максимально просто підібрати Штатив, за допомогою фільтрів. Введіть: 3 Legged thing і перед вами будуть Штативи 3 Legged thing. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Novoflex. Якщо виникли під час підбору 3 Legged thing Punks Billy 2.0 Matte Black (BILLYDARK2.0) штатив карбоновий Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототовари можна отримати в Чернівцях в необхідні терміни.

Тип голови
Кульова голова
Гвинт кріплення камери
1/4"-20 чоловічий
Швидкоз’ємна пластина
Арка-Тип
Вантажопідйомність
40 фунтів / 18,1 кг
Максимальна робоча висота
65,3" / 165,9 см
Мінімальна робоча висота
7,8" / 19,8 см