3 Legged thing Ray Matte Black (RAYKITDARK) штатив карбоновий

Код товару: С000011678
Фото: 3 Legged thing Ray Matte Black (RAYKITDARK) штатив карбоновий

У наявності

Ціна: 16 915 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штатив 3 LEGGED THING Legends Ray Matte Black Карбоновий, 5 секцій, кульова голова AirHed VU та чохол у комплекті. Він був  натхненний життям та творчістю Рея Барбі – професійного скейтбордиста, музиканта та фотографа. Дизайн  штатива  з плавними лініями та невимушеним стилем є новий рівень інновацій та інженерії.

Штатив 3 Legged Thing  Legends Ray Dark
- 5 секцій ніг; 
- У складеному стані 35 см;  
- Вантажопідйомність до 30 кг; 
- максимальна висота RAY 1,38 метра; 
- Мінімальна висота 10,4 см.
 
Штатив Ray – прихильність до нестандартного. Найбільш модульний та стильний штатив, коли-небудь створений  3 LEGGED THING.  Результат п'яти років розробки, проектування, конструювання та тестування, Ray є найбільшим секретом в історії  3 LEGGED THING .
 
Інноваційний та потужний. Він створений для подорожей
У складеному вигляді довжина штатива всього 35 см, а його вага лише 1,27 кг. 3 LEGGED THING Ray - ідеальний компаньйон у подорожі, будь то піший туризм, політ чи катання на скейтборді. У штатива всі три ноги  знімні (відкручуються легким рухом, що перетворює його на компактний настільний штатив або монопод) , знімною двосторонньою стійкою (ви швидко можете її замінити для зйомки з нижчого кольору) і кількома точками кріплення, Ray - це нове покоління штативів.
 
Максимальне співвідношення навантаження до ваги 24:1
Штатив Ray може витримувати вагу, яка в 24 рази перевищує його власний, що робить його потужним інструментом для фотографів усіх рівнів. Вантажопідйомність 30 кг просто приголомшлива для такого маленького штатива.
 
 
Ще більше інновацій для вашої творчості
Нове регулювання кута Rapid-Latch було розроблено так, щоб його можна було відрегулювати легко і швидко,  навіть для людей з обмеженими можливостями або в товстих рукавичках. Нові ущільнювальні прокладки O-Pads забезпечують відмінне зчеплення та водовідведення. Штатив  Ray  має знімні гумові насадки на ніг, які можна замінити будь-яким із наших аксесуарів для ніг для максимальної стійкості на будь-якій місцевості, включаючи стабілізатор ніг DOCZ.
 
 
У комплект постачання входить
Карбоновий штатив 3 LEGGED THING Ray Grey. Toolz - багатофункціональний інструмент (шестигранний ключ, кільце для ключів, карабін та відкривачка для пляшок). D-подібне кільце з анодованого магнієвого сплаву. Нейлонова сумка для перенесення з м'якою внутрішньою частиною, регульований та знімний плечовий ремінь та карабін для кріплення до D-подібного кільця штатива. Кульова голова AirHed Vu Precision Engineered. Сумка для голови із мікрофібри. QR-Octa Arca-Swiss сумісна швидкознімна пластина.
 
 
 
 

3 Legged thing Ray Matte Black (RAYKITDARK) штатив карбоновий - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно купити Штативи або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Штатив за ринковими розцінками? Щоб легше було підібрати Штатив, Скористайтеся навігацією. Введіть: 3 Legged thing і Ви побачите доступні для замовлення Штативи 3 Legged thing. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Всі фотототовари, які є у нас, створені світовими виробниками, наприклад Slik. З'явилися під час замовлення 3 Legged thing Ray Matte Black (RAYKITDARK) штатив карбоновий Запитайте нашого менеджера. Посилання прийде в Ужгород в потрібні терміни.