3 Legged thing Punks Corey 2.0 Black Blue (COREYBLUE2.0)

Код товару: С000011682
Фото: 3 Legged thing Punks Corey 2.0 Black Blue (COREYBLUE2.0)

У наявності

Ціна: 7 761 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Штатив Corey 2.0 з магнієвого сплаву з кульовою головкою AirHed Neo 2.0 від 3 Legged Thing є частиною серії штативів Punks, тепер перероблених із додатковими функціями для більшої універсальності. Починаючи з міцної вантажопідйомності 30 фунтів і кульової головки типу Arca AirHed Neo 2.0, Corey 2.0 оснащений трьома знімними ніжками, які можна використовувати як монопод, штангу або палицю для селфі в поєднанні з аксесуарами, які можна придбати окремо. Додавши окремо доступні ніжки для штатива Vanz, Corey 2.0 можна перетворити на настільний штатив.
 
Пластина Tri-Mount була доопрацьована та має три порожнисті шпори для кріплення аксесуарів, а кріплення з різьбою 1/4"-20 на куполі дозволяє прикріпити кронштейн аксесуара або шпильку для встановлення монітора, мікрофона, світлодіодного світильника чи іншого Аксесуар Вагомі ергономічні поворотні з’єднання забезпечують нижчий центр ваги для покращення стабільності. Легкі ніжки з магнієвого сплаву мають незалежне розведення ніжок і три кути фіксації, що дозволяє легко вирівнювати штатив на нерівній місцевості. Цей ультракомпактний штатив для подорожей важить лише 3,92 фунта та має зворотні складні ніжки, які дозволяють йому складатися до компактної довжини в складеному вигляді 14,2 дюйма, що дозволяє легко зберігати, поміщати в сумку для камери чи рюкзак і носити з собою, куди завгодно.
 
- Три знімні ніжки перетворюються на монопод, штангу або палицю для селфі
- Перетворюється на настільний штатив із додаванням ніжок для штатива Vanz 3LT (продаються окремо)
- Покращена конструкція та збільшена стабільність опорних з’єднань
- Вагові суглоби ніг знижують центр ваги для підвищення стабільності
- Знімна, двостороння центральна колона
- 3 позиції фіксації ніг: 23-, 55- і 80°
- Удосконалена пластина Tri-Mount має три порожнисті шпори для кріплення аксесуарів
- 1/4"-20 Кріплення аксесуарів на куполі штатива
- Сумісна з Arca кулькова головка AirHed Neo 2.0
- Нові антиротаційні прокладки Chicken Lips покращують силу та стабільність ніг
- Знімні гумові ніжки штатива для максимальної стабільності
 

3 Legged thing Punks Corey 2.0 Black Blue (COREYBLUE2.0) - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Штативи А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Штатив за доступною ціною. Щоб вам простіше було підібрати Штатив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: 3 Legged thing і Ви побачите список з Штативи 3 Legged thing. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад 3 Legged thing. З'явилися при покупці 3 Legged thing Punks Corey 2.0 Black Blue (COREYBLUE2.0) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Рівному якомога швидше.

Тип голови
Кульова голова
Гвинт кріплення камери
1/4"
Швидкоз’ємна пластина
Арка-Тип
Вантажопідйомність
30 фунтів / 13,6 кг
Максимальна робоча висота
57,4" / 145,8 см
Мінімальна робоча висота
7,1"/18 см